Laparoskopi ve Histereskopi ameliyatı

Bende istmosel den dolayı Histereskopi oldum bir ay oldu daha. Hamile kalınca sıkıntı olursa diye korkuyorum, skar gebelik falan oluyormuş,

Bayanlar anlamadigim icin soruyorum histereskopi ameliyatmi oluyor yani bana dun doktorum bu tarz birsey soyledi ama rahmin icine kamera ile bakacagiz dedi yani histereskopi ile ??? Sonrada laparoskopi ile ameliyatimi yapacaklarmis bendede istmosel var

Kzilar selam ben 1.5 sene once istmosel amilyati oldum sorunum gecmedi simdi cocuk istyruz doktora gittim istmosel amilyati olmadan hamile kalma dedi bu amilyati kadin dogimcilar degil daha cok jinekologlar yapmali dedi yani gebe takibinden cok jinekoljik muayneler kistler miyomlar falan takip eden doktorlar dedi sali tekrar amilyatbolcam bana 6 ay beklemelisin dedi size bole bi sure verdilermi

Kzilar selam ben 1.5 sene once istmosel amilyati oldum sorunum gecmedi simdi cocuk istyruz doktora gittim istmosel amilyati olmadan hamile kalma dedi bu amilyati kadin dogimcilar degil daha cok jinekologlar yapmali dedi yani gebe takibinden cok jinekoljik muayneler kistler miyomlar falan takip eden doktorlar dedi sali tekrar amilyatbolcam bana 6 ay beklemelisin dedi size bole bi sure verdilermi
İyi günler bende de istmosel acaba siz ameliyat oldunuz mıu

Kizlar ben istmosel varken gebe kaldim doktorum hatta gittigim 3 doktorda dogumda duzeltiriz ama tekrarlayabilir dedi bebegi 37de alacaklar yapisiklik veya dikis yirtilmasi olmasin diye 2 ay sonra dogumum var dogumdan sonra yazarim yine gelismeleei

Kizlar ben istmosel varken gebe kaldim doktorum hatta gittigim 3 doktorda dogumda duzeltiriz ama tekrarlayabilir dedi bebegi 37de alacaklar yapisiklik veya dikis yirtilmasi olmasin diye 2 ay sonra dogumum var dogumdan sonra yazarim yine gelismeleei
Canım nasıl geçti yazmamışsın lütfen cevap ver

Merhaba sureciniz nasil ilerlerdi bende ayni sorunu yasiyorum suan ameliyat oldunuz mu merak ediyorum

X