Laparoskopi sonrasi yumurta rezervi ve hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Seco1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar, benim de 2 basarisiz tup bebek denemem var. Su ana. kadar ultrason ve hsglerde hic bi sorun gorulmedi acaba endomeyriozis kaynakli olabilir mi diye dusunmeye basladim sizin endo teshisini neye dayanarak koydu doktor kist mi gormustu ?

Merhabalar, benim de 2 basarisiz tup bebek denemem var. Su ana. kadar ultrason ve hsglerde hic bi sorun gorulmedi acaba endomeyriozis kaynakli olabilir mi diye dusunmeye basladim sizin endo teshisini neye dayanarak koydu doktor kist mi gormustu ?
canım benim yapışıklıklarım vardı bir de amh düşüklüğüm var oyüzden şüphelenmişti laporoskopi ve histeroskopiyle çikolata kistm varmı rahimde ki durumu öğrenmek için yaptı. ama çok şükür çikolata kistim yokmuş endometrisiz odakların var ama korkulcak durumda değil dedi.

Merhaba kızlar benimde çikolata kistlerim var doktor ameliyat olman şart diyor. İyi bir doktor araştırıyorum, ameliyat olup memnun kaldığınız doktorlar varsa bilgi verir misiniz? Hiç çocuğum yok ve çocuk istiyorum bu yüzden en az tahribatla çıkmam lazım ameliyattan

Merhaba hidrosalpenks ten tüpünüz alınmış sizinde ne gibi sıkıntı veriyodu size benimde her iki tüpümde sıvı birikmesi var da

Merhabalar. Cikolata kisti icin laparoskopi olup sonrasinda iyilesme sureci tuvalette agri sanci adet donemleri ve son olarak hamile kalabilen varmi
Dış gebelikle acil laparoskopi oldum tek tüp parçalanmış aldılar. Rabbime sığındım bu da geçecek dedim 6 ay sonra 42 yaşında tek tüp le normal gebe kaldım çok şükür sağlıklı oğlusum oldu. Kalbini ferah tut ve Allah a sığın her şey yoluna girer.

Allah saglikli buyumesini gostersin herdaim masallah... boyle seyleri duydukca umut oluyor zaten dogal gebelik insallah rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin

MErhaba gecmis olsun belirti yasadiniz mi hic bu odak teshisi almadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…