Merhaba öncelikle hepinizin tedavisi hayirli olsun arkadaslar Banada endometriozis teshisi konuldu öncesinde 4 kere tüp bebek denemesi yaptim negatifle sonuclandi . Oyuzden bu ay laparoskopi yapmaya karar verdik ama biraz arastirinca yumurta rezervini etkiledigini ögrendim. Benim amh zaten düsük 0.9 dahada duser diye korkuyorum. Sizin bu konuda bilginiz var mi ?
Merhabalar, benim de 2 basarisiz tup bebek denemem var. Su ana. kadar ultrason ve hsglerde hic bi sorun gorulmedi acaba endomeyriozis kaynakli olabilir mi diye dusunmeye basladim sizin endo teshisini neye dayanarak koydu doktor kist mi gormustu ?
Merhabalar, benim de 2 basarisiz tup bebek denemem var. Su ana. kadar ultrason ve hsglerde hic bi sorun gorulmedi acaba endomeyriozis kaynakli olabilir mi diye dusunmeye basladim sizin endo teshisini neye dayanarak koydu doktor kist mi gormustu ?
canım benim yapışıklıklarım vardı bir de amh düşüklüğüm var oyüzden şüphelenmişti laporoskopi ve histeroskopiyle çikolata kistm varmı rahimde ki durumu öğrenmek için yaptı. ama çok şükür çikolata kistim yokmuş endometrisiz odakların var ama korkulcak durumda değil dedi.
Merhaba kızlar benimde çikolata kistlerim var doktor ameliyat olman şart diyor. İyi bir doktor araştırıyorum, ameliyat olup memnun kaldığınız doktorlar varsa bilgi verir misiniz? Hiç çocuğum yok ve çocuk istiyorum bu yüzden en az tahribatla çıkmam lazım ameliyattan
Bu şekilde zaten olmaz demişti ünlü bi prof olsa da düşük kimyasal vs falan olur sağlıklı ilerlemez demişti benimde enfeksiyon kaynaklı idi aldilar tekini ve ben hissediyomusum aslında bı sıkıntı da anlamamıştım neden olduğunu ameliyat sonrası o sıkıntım da gitti
Dış gebelikle acil laparoskopi oldum tek tüp parçalanmış aldılar. Rabbime sığındım bu da geçecek dedim 6 ay sonra 42 yaşında tek tüp le normal gebe kaldım çok şükür sağlıklı oğlusum oldu. Kalbini ferah tut ve Allah a sığın her şey yoluna girer.
Dış gebelikle acil laparoskopi oldum tek tüp parçalanmış aldılar. Rabbime sığındım bu da geçecek dedim 6 ay sonra 42 yaşında tek tüp le normal gebe kaldım çok şükür sağlıklı oğlusum oldu. Kalbini ferah tut ve Allah a sığın her şey yoluna girer.
canım benim yapışıklıklarım vardı bir de amh düşüklüğüm var oyüzden şüphelenmişti laporoskopi ve histeroskopiyle çikolata kistm varmı rahimde ki durumu öğrenmek için yaptı. ama çok şükür çikolata kistim yokmuş endometrisiz odakların var ama korkulcak durumda değil dedi.