Bende 1 ay olucak cikolata kistinden oturu laparoskopi oldum fakat ilk 3 hafta ozellikle buyuk tuvalette kramplar yasadim simdi normale dondu normal bir surec dedi doktor hamilelik ile ilgili hocbir ipac vs vermedi 6 ay dogal deniyceksiniz yumurtaliklarin rezercin yumurtlaman normal dedi hatta gecen hafta sagdan yumurtlayacaksin buyumus dedi hadi insallah dedim ama henuz adet felan olmadim cokta bilgim yok acikcasi bu konularda cunku son 1 yildir okdar xok cektirdiki bana bu illet suan kurtulmus olmama seviniyorum.gecen sene aralikta rahim filmi ile başlayan seruvenim yili dolunca amelyat ile neticelendi insallah hamilelik ile son bulur diyorum tum isteyen bekleyen herkezin kucagini rabbim doldursun hayirlisi ileBende bunla ilgili konu açmıştım dün ama ne yazıkki yazan olmuyor bu konu ile ilgili . Ben 4 ay önce oldum. Iyilesme süreci o kadar kısa ki çok rahat geçiyor sanki ameliyat olmamis gibi . Ameliyattan sonra pembe kanama oluyor 4 5 gün. Tuvalet hiç sıkıntı yasanmiyo çünkü sıvı tuketiyoruz bi kaç gun. Adet de ilk ay gecikti benim 10 gün civarı . Sonra her zamanki gibi düzenli geldi . Yumurtalık rezervim 4.70 di benim ameliyattan sonra 2.35 oldu normal bi değer . Yumurtlama var hiç bir sıkıntı yok ama gel gelelim daha hamilelik yok bende . Bu ay 9 gün kaldı adetime.
Birde doktorumun dedigine gore oyle 1 2 ayda cikivak bir kist degil tekrarlamasi yine uzun bir surec bazen amelyatlarda kistten kalinti birakabiliyor hekimler tam anlamiyla dokuyu cikarrmiyor ozaman isde amelyattan 1 ay sonra bile 2 cm kist gorulebiliyor kist o surecte kalintisinin icini yine dolduruyo ancak bu sekilde cm olarak gorulebilir onun haricinde korkma dedi 6 ay deneyip yine olmaz ise hic tekrardan rahim filmiydi oydu buydu ugrasip zaman kaybetmeye gerek yok direk tup bebek yapip hamilelik yakalamakda fayda goruyorum dedi bosu bosuna 1 yilin gitmis uzatmislar yolu dedi biraz acik konusan bir hekim bizim dogurtamadigimiz kadin yok yeteeki teknik dogru uygulansin dedi. Bence dogal yolla hala yakalayamadoysaniz tekrardan bir hekime danismanizda fayda varBende bunla ilgili konu açmıştım dün ama ne yazıkki yazan olmuyor bu konu ile ilgili . Ben 4 ay önce oldum. Iyilesme süreci o kadar kısa ki çok rahat geçiyor sanki ameliyat olmamis gibi . Ameliyattan sonra pembe kanama oluyor 4 5 gün. Tuvalet hiç sıkıntı yasanmiyo çünkü sıvı tuketiyoruz bi kaç gun. Adet de ilk ay gecikti benim 10 gün civarı . Sonra her zamanki gibi düzenli geldi . Yumurtalık rezervim 4.70 di benim ameliyattan sonra 2.35 oldu normal bi değer . Yumurtlama var hiç bir sıkıntı yok ama gel gelelim daha hamilelik yok bende . Bu ay 9 gün kaldı adetime.
Allah en kısa zamanda nasip etsin ikimizede cümlemizede inşallah. Bende çok çekiyordum adet ağrıları ilişkiye girerken aşırı agrım falan oluyordu kurtuldum şükür. Ama bebek olmuyor . Herşey iyi diyor sizin gibi benimde . Nasip bekleyelim . Adetiniz geçtiyse test yapın. Belli olmazBende 1 ay olucak cikolata kistinden oturu laparoskopi oldum fakat ilk 3 hafta ozellikle buyuk tuvalette kramplar yasadim simdi normale dondu normal bir surec dedi doktor hamilelik ile ilgili hocbir ipac vs vermedi 6 ay dogal deniyceksiniz yumurtaliklarin rezercin yumurtlaman normal dedi hatta gecen hafta sagdan yumurtlayacaksin buyumus dedi hadi insallah dedim ama henuz adet felan olmadim cokta bilgim yok acikcasi bu konularda cunku son 1 yildir okdar xok cektirdiki bana bu illet suan kurtulmus olmama seviniyorum.gecen sene aralikta rahim filmi ile başlayan seruvenim yili dolunca amelyat ile neticelendi insallah hamilelik ile son bulur diyorum tum isteyen bekleyen herkezin kucagini rabbim doldursun hayirlisi ile
Haklisiniz. Benim kistin içini bosaltmadilar tamamen algılar kopartttilar ordan.biraz daha bekliycem canım zaten eylül ayında oldum ameliyat ekim ayında korunma verdi doktor. Ondan anca diyorum belkide . Bir de benim bir kizim var ondan pek tüp bebek taraftarı değilim . Çok istiyorum ama tüp bebek dusunmuyorumBirde doktorumun dedigine gore oyle 1 2 ayda cikivak bir kist degil tekrarlamasi yine uzun bir surec bazen amelyatlarda kistten kalinti birakabiliyor hekimler tam anlamiyla dokuyu cikarrmiyor ozaman isde amelyattan 1 ay sonra bile 2 cm kist gorulebiliyor kist o surecte kalintisinin icini yine dolduruyo ancak bu sekilde cm olarak gorulebilir onun haricinde korkma dedi 6 ay deneyip yine olmaz ise hic tekrardan rahim filmiydi oydu buydu ugrasip zaman kaybetmeye gerek yok direk tup bebek yapip hamilelik yakalamakda fayda goruyorum dedi bosu bosuna 1 yilin gitmis uzatmislar yolu dedi biraz acik konusan bir hekim bizim dogurtamadigimiz kadin yok yeteeki teknik dogru uygulansin dedi. Bence dogal yolla hala yakalayamadoysaniz tekrardan bir hekime danismanizda fayda var
Anladim. 1 cocugunuz varsa tabiki tup bebek aşamalari tedavisindense yine dogali beklemek en mantiklisiHaklisiniz. Benim kistin içini bosaltmadilar tamamen algılar kopartttilar ordan.biraz daha bekliycem canım zaten eylül ayında oldum ameliyat ekim ayında korunma verdi doktor. Ondan anca diyorum belkide . Bir de benim bir kizim var ondan pek tüp bebek taraftarı değilim . Çok istiyorum ama tüp bebek dusunmuyorum
Allah en kısa zamanda nasip etsin ikimizede cümlemizede inşallah. Bende çok çekiyordum adet ağrıları ilişkiye girerken aşırı agrım falan oluyordu kurtuldum şükür. Ama bebek olmuyor . Herşey iyi diyor sizin gibi benimde . Nasip bekleyelim . Adetiniz geçtiyse test yapın. Belli olmaz
Aynen canım nasip bakalım. Bekliyoruz 1 sene beklicem. Olmassa ümidimi kesicem artikAnladim. 1 cocugunuz varsa tabiki tup bebek aşamalari tedavisindense yine dogali beklemek en mantiklisi
Evet bana da 6 7 ay demişti bekliycez camim . Ovulasyon testi aldım onu kullanıyorum 2 aydır takip ediyorum yumurtlama günlerimi . Iykide almışım farklı günlerde yumurtlama oluyor her ay aynı günler değilAmiiinnnnnSimdilik gecmedi 1 ay yeni doldu amelyat olali 6 aylik bir surex verdi doktor rahat takilin dusunmeyin dedi onu dinliyoruz simdilik
Adetiniz amelyattan nekdae sure sonra geldiEvet bana da 6 7 ay demişti bekliycez camim . Ovulasyon testi aldım onu kullanıyorum 2 aydır takip ediyorum yumurtlama günlerimi . Iykide almışım farklı günlerde yumurtlama oluyor her ay aynı günler değil
Hem adetlerim düzenli
Ameliyattan sonra adet günümden 15 gün geciktiAdetiniz amelyattan nekdae sure sonra geldi
Bende çikolata kisti vardı onun için oldum alindi.Hanımlar siz neden laparoskopi oldugunuz pcos için mi?
Tesekkur ederim. Tum saglik sorunu yasayan herkeze gecmis olsun
Cikolata kistinden dolayi oldumHanımlar siz neden laparoskopi oldugunuz pcos için mi?
Bende ağrılarımdan kurtuldum ilişkiye girmek büyük tuvalet yapmak bile tam bir işkenceydi. Cok rahatım . Ama 4 ay oldu şuan daha gebelik olmadi yumurtalik rezervim de güzel . Adete 3 gün var inşallah bu kez tutmuştur bakalım .Tesekkur ederim. Tum saglik sorunu yasayan herkeze gecmis olsun
1 yildir cikolata kistiyle ugrasiyordum ilaclar rahim filmleri gecici menepozlar derken 7 cm ulasmasini engelleyemedim ve laparoskopi olmak zorunda kaldim cocuk istegi icin ama sukur yumurtaliklarimda rezervimde saglikli suan 1 ay oldu amelyat olali amelyattan 3 hafta sonra kontrole gittgimde sag yumurtaligimda 5 solda 6 tane yumurtam olusmustu :) buyur catlar dollenirmi bilemiyorum ama onlari okdar uzun zamandir goremiyordumki bebek gormus gibi sevindim cunku ulrtasyona ne zaman gitsem birak rahim gormeyi muayne bile olamiyordum acidan suan cok rahatim. Doktorumun dedigine gore cikolata kisti tamamen temizlenirse tekrr nüksetse bile oyle 1 ayda 2 ayda 3 ay da buyuyecek birsey degil o sirada gebe kalmana odaklanip tamamen kurtulmani sagliycaz dedi
Evet kurtulmanjn ardindan isde o bekleyis..... rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze nasip etsin. Ama doktorum guzel birsey soyledi biraz acik sozlu bir adam. "Sizin kistten evliliginiz bitmis lan iliski kalmamis sen esini degil kisti gebe birakmaya calismissin bunca zamandir bu aciyla sen nasil durabilmissin hayret birseysiniz gidin once evliliginizi normale dondurun cocuk mocuk bi birakin abicim zevke odaklanin evliliginizi yasayin ve asla cocuk icin iliski yasamayin o stresle zaten istenilen verim cikmaz bol bol sevismeye bakin gerisinin nasil hallolduguna sasrir kalirsiniz cpcuga odaklanmayin free olun " aynen boyle soyledi cocuk dusunceside bir nebzede olsa erkiliyormus bunu birkac kisiden daha duymustumBende ağrılarımdan kurtuldum ilişkiye girmek büyük tuvalet yapmak bile tam bir işkenceydi. Cok rahatım . Ama 4 ay oldu şuan daha gebelik olmadi yumurtalik rezervim de güzel . Adete 3 gün var inşallah bu kez tutmuştur bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?