Merhaba laparoskopi operasyonunda kac saat kaldiniz? Genel anestezi ile mi yapildi uyaninca agriniz varmiydi hastanede kaldinz mi o gun yqrdimci olur musunuzBende bunla ilgili konu açmıştım dün ama ne yazıkki yazan olmuyor bu konu ile ilgili . Ben 4 ay önce oldum. Iyilesme süreci o kadar kısa ki çok rahat geçiyor sanki ameliyat olmamis gibi . Ameliyattan sonra pembe kanama oluyor 4 5 gün. Tuvalet hiç sıkıntı yasanmiyo çünkü sıvı tuketiyoruz bi kaç gun. Adet de ilk ay gecikti benim 10 gün civarı . Sonra her zamanki gibi düzenli geldi . Yumurtalık rezervim 4.70 di benim ameliyattan sonra 2.35 oldu normal bi değer . Yumurtlama var hiç bir sıkıntı yok ama gel gelelim daha hamilelik yok bende . Bu ay 9 gün kaldı adetime.
Bugun doktordan geldim bana laparoskopi yapılmadan endometriozis varmi yokmu diyemeyoz dedi. Nasil teshis konuldu ki ?Merhaba öncelikle hepinizin tedavisi hayirli olsun arkadaslar Banada endometriozis teshisi konuldu öncesinde 4 kere tüp bebek denemesi yaptim negatifle sonuclandi . Oyuzden bu ay laparoskopi yapmaya karar verdik ama biraz arastirinca yumurta rezervini etkiledigini ögrendim. Benim amh zaten düsük 0.9 dahada duser diye korkuyorum. Sizin bu konuda bilginiz var mi ?
Genel anestezi oldum . Uyutulmak uyanmak ameliyat hepsi 2 saat sürmüştü benim . Ayrıca histereskopi de yapılmıştı rahim ve tüplere bayılmıştı . Uyanınca hiç ağrım yoktu hiç bir zaman da olmadi . Doktorlar zaten serumla iğnelerle ağrı olmasını engelliyorlar . 1 gece önce yattım hastaneye akşamdan yapılan lavman işlemleri için. Ameliyat günü de kaldım ertesi sabah taburcu oldum. Sadece 2 gün eğilip kalkarken hafif acı oluyordu. Ama günlük yaşantimizi etkilemiyor. Hiç sorun yaşamadım . Dikişler 1 er taneydi . 1 hafta sonra alındı . 4 ay oldu izler kaybolmak üzere .Merhaba laparoskopi operasyonunda kac saat kaldiniz? Genel anestezi ile mi yapildi uyaninca agriniz varmiydi hastanede kaldinz mi o gun yqrdimci olur musunuz
Anladm cok teşekkür ederim. Cok gecmis olsum rabbim bir daha yasatmasinGenel anestezi oldum . Uyutulmak uyanmak ameliyat hepsi 2 saat sürmüştü benim . Ayrıca histereskopi de yapılmıştı rahim ve tüplere bayılmıştı . Uyanınca hiç ağrım yoktu hiç bir zaman da olmadi . Doktorlar zaten serumla iğnelerle ağrı olmasını engelliyorlar . 1 gece önce yattım hastaneye akşamdan yapılan lavman işlemleri için. Ameliyat günü de kaldım ertesi sabah taburcu oldum. Sadece 2 gün eğilip kalkarken hafif acı oluyordu. Ama günlük yaşantimizi etkilemiyor. Hiç sorun yaşamadım . Dikişler 1 er taneydi . 1 hafta sonra alındı . 4 ay oldu izler kaybolmak üzere .
Aslında şöyle laparoskopi yapıp bunları görmek istiyorum dedi. Benim sağ tüpümde yapışıklık var ondan kaynaklandığını söyledi.Bugun doktordan geldim bana laparoskopi yapılmadan endometriozis varmi yokmu diyemeyoz dedi. Nasil teshis konuldu ki ?
Evet acip bakmadan kesin endometriozis var diyemez. Bana da onun icin yapilacak. Varmi yok mu diyeAslında şöyle laparoskopi yapıp bunları görmek istiyorum dedi. Benim sağ tüpümde yapışıklık var ondan kaynaklandığını söyledi.
Merhabalar. Cikolata kisti icin laparoskopi olup sonrasinda iyilesme sureci tuvalette agri sanci adet donemleri ve son olarak hamile kalabilen varmi
Merhaba bende laparoskopi oldum 16 gün önce ama ameliyat sonrası doktorumla yumurtalık rezervini görüştüğümde yumurtalığa hiç dokunmadığını zarar vermediğini söyledi
Gerçekten zor insanı yoran bir süreç rabbim şifanı versin tez zamanda sana da isteyen bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Bende yeni evliyim ve daha yeni ameliyat oldum korkularım var çok umutsuzluğa kapılıyorum benimde enfeksiyon sebebiyle tek tüpüm tıkanmış ve açılmaz dedi doktor yenilemesindende korkuyorum gerçekten yıpratan bir hastalık Allah yardımcımız olsunMerhabalar canim 2018 ekim ayında evlendim aralik ayında ameliyat oldum bende 13 cm kadar sol yumurtalıkta çikolata kisti vardi kanamalarim olduğu için zeynep kamil devlet hastahanesinde oldum. 2 hafta sonra ayaktaydım gayet rahattı. Fakat çikolata kistim hala mevcut ameliyat olan yerde de büyüdü sağ tarafta da mevcut şuanda. Hsg şişli ecomarda çekindim tüpler açık cikinca 1 yıl deneyin dediler fakat benim çocuğum olmadi. Bu arada kistten dolayi özellikle yumurtlama dönemlerinde işkence dolu günler geçirdim. Dayanamadım tekrar zeynep kamile gittim tüp bebeğe ocak ayı itibariyle başlayacaktım. Fakat talihsiz bi olay yaşıyorum amh zaten cok düştü bende. Ocakta adetle beraber başlayacaktım. Fakat düzenli adet donemi geçirirdim. Şuan adet olamadım sevindim tabi gebeyim falan diye doktora gittim kistten dolayi olamiyorsunuz deyip adet söktürücü verdi fakat hala adetim gelmiyor. Gelse direk tüp bebege basliycam. 1 yıl olmayinca gebelik bence aşılma vs bunların pek faydası olmuyor zor süreç malesef bende şuan napicami şaşırdım ne adet oluyorum ne tüp bebeğe başlayabiliyorum.
Insallah hamilesinizdir ve tutmustur saglikla evladiniz olurBen Ağustos ayında oldum hidrosalpenks den doktorum ilaç falan vermişti hemen sonra tüp bebek yapalım diye ben gitmek istemedim denemek için ama olmadı onun verdiği ilaçlarla sonraki ay adet oldum ve bidaha olmadım hamilelikte yoktu Aralık sonunda tekrar başladık hemen tüp bebek yaptırdık şu an bekliyorum 25 inde sonucumu öğrenecegim
sizin ne zaman işleminiz?Evet acip bakmadan kesin endometriozis var diyemez. Bana da onun icin yapilacak. Varmi yok mu diye
Bugun belirlendi histeroskopi de yapilcak subattasizin ne zaman işleminiz?
Hayirlisi olsun canim benimde ikisi birlikte yapildiBugun belirlendi histeroskopi de yapilcak subatta
Amin teşekkür ederim sonuc alabildn mi hamilelik varmi? Bide rahimde sorun varmiydi senjn. Benim endometriozis tanisu icin bakilcakHayirlisi olsun canim benimde ikisi birlikte yapildi
Daha az once oldum hastanede yatiyorum canim sabah doktorum gelince goruscez mayisa kadar normal denicez bakalim birbirimizi takip ederiz insallah ikimizinde yüzü gulerAmin teşekkür ederim sonuc alabildn mi hamilelik varmi? Bide rahimde sorun varmiydi senjn. Benim endometriozis tanisu icin bakilcak
Cok gecmis olsun aminn rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Durumun nasılDaha az once oldum hastanede yatiyorum canim sabah doktorum gelince goruscez mayisa kadar normal denicez bakalim birbirimizi takip ederiz insallah ikimizinde yüzü guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?