Merhabalar canim 2018 ekim ayında evlendim aralik ayında ameliyat oldum bende 13 cm kadar sol yumurtalıkta çikolata kisti vardi kanamalarim olduğu için zeynep kamil devlet hastahanesinde oldum. 2 hafta sonra ayaktaydım gayet rahattı. Fakat çikolata kistim hala mevcut ameliyat olan yerde de büyüdü sağ tarafta da mevcut şuanda. Hsg şişli ecomarda çekindim tüpler açık cikinca 1 yıl deneyin dediler fakat benim çocuğum olmadi. Bu arada kistten dolayi özellikle yumurtlama dönemlerinde işkence dolu günler geçirdim. Dayanamadım tekrar zeynep kamile gittim tüp bebeğe ocak ayı itibariyle başlayacaktım. Fakat talihsiz bi olay yaşıyorum amh zaten cok düştü bende. Ocakta adetle beraber başlayacaktım. Fakat düzenli adet donemi geçirirdim. Şuan adet olamadım sevindim tabi gebeyim falan diye doktora gittim kistten dolayi olamiyorsunuz deyip adet söktürücü verdi fakat hala adetim gelmiyor. Gelse direk tüp bebege basliycam. 1 yıl olmayinca gebelik bence aşılma vs bunların pek faydası olmuyor zor süreç malesef bende şuan napicami şaşırdım ne adet oluyorum ne tüp bebeğe başlayabiliyorum.