Laparoskopi sonrası tüplerimin tıkalı oldugunu öğrendim ama tüplerim alınmadı yaşayan varmı ?

aysnanl1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
9
1
16
29
3 yıldır evliyim evliliğimin 8.ayında dış gebelik geçirdim önce kürtaj oldum sonra Methotrexate iğnesiyle tedavi oldum . 6 ay gebelik yasaktı 6 ay sonra korunmayı bıraktım 1,5 senedir korunmasız ilişki yaşamama rağmen çocuk sahibi olamıyorum.Eşiminde benimde tüm değerlerimiz gayet güzel çıktı.Doktorum hsg çekilmemi istedi 11 martta hsg çekildim ve tüplerim tıkalı çıktı tüplerimde hasar veya sıvı birikmesi varsa tüplerimin alınacagı söylendi 11 nisanda laparoskopi oldum ve tüplerim yine açılmadı ama tüplerimde bi sıkıntı yokmuş o yüzden alınmadı hatta %5 gebelik olma ihtimali varmış. Tüp bebeğe yönlendirildim. Ama ben tüplerim alınmadıgı için bi unut besledim. Böyle bi durum yaşayıp farklı yöntemlerle tüpleri açılan oldumu? Lütfen yardımcı olun

Aynı şeyler birebir yasadım suan ucuncu bebegım 5aylık dogal yoldan oldu hespı hatta arada iki tanede kımyasal gebelık var

Maşallah Allah sağlık versin Ne kadar süre sonra gebelik oldu tüplerini açtırmak için bişey denedinmi ?
2014yılında evlendım 2015de cocuk ıstedı ancak sancılarım lekelenme lerı olmaya basladı hastaneye gıttım cıkolata kıstı cıktı doktor hap verdı ama içine buyuttu patlama yaparsa tehlıkelı dedı ameliyat oldum
Ameliyattan çıkınca tüplerimin kapalı olduğunu açmaya çalıştıklarını ancak açamadıklarını kistleri aldıklarını söylediler beni doğru tüp bebeğe yönlendirdiler herhangi sıvı falan yoktu o yüzden tüplerimi almama gerek kalmamış açılmadı dedi Doktorum öyle bıraktı daha sonra tüp bebeğe başladım elimde ne var ne yok sattım daha bir yıllık evli bile değildim o yüzden devlet raporu çıkmadı özelde tüp bebeğe başladım olduğum ameliyattan dolayı yumurta rezervem düştü 3 tane Yumurtam oldu bir tanesinin transfer ettik kalan iki tanesi çöp oldu transfer edilen tutundu ama 9 hafta 6 günlükken Kalbe durdu Meğer bende kan pıhtılaşması varmış daha sonra tüp bebek yapamadım maddi imkansızlıktan Ben de doğal yoldan gittiklerini nasıl açarım diye araştırmalara girdim Kadınlar kulübüne olsun diğer yerleri olsun her yer araştırdım hacamat sülük bitkisel kürler macunlar ne bulduysam denedim arvigo masajı Hatta ben tüp bebek yaparken bir rahim filmi daha çektirdim orada da kapalıydı Neyse ben bu kürleri yaptım Her şeyi denedim bir yıl içinde sonra Bu siteden bir arkadaş bana ulaştı konularımı görmüş şu an konularımı bulmaya çalışıyorum ama silinmiş galiba anlamadım bulamadım yani daha sonra Cevat Bayrak Şişli echomar'da onda rahim filmi çekilip kapalıysa açılabileceğini söyledi Kendisi de öyle açılmış kapalı olan tüpleri selektif salkingografi yöntemi ile Neyse ben de randevu aldım Gittim ilk rahim filmi çekildi kapalı dendi sonra selektif selfin gografi yöntemine geçtik ilk sol açıldı sonra sağ açıldı Doktor hiçbir sıkıntı yok hamile kalabilirsin dedi tekrardan denemeye başladım üç beş ay olmadı tanıdık bir ebe vardı gel bana dedi gittim kuyruk sokumunu çekti düşmeye bağlı yamulma varmış bu şekilde hamile kalamazsın sen dedi 2 ay sonra gebelik oluştu ancak kimyasal doktora gittim pıhtılaşmamdan dolayı ilk başta Koral spirin kullanmamı eğer gebelik oluşursa kalp atımından sonra iğneye geçeriz dedi dediğini yaptım İlk ay gebelik oluşmadı adet olunca Kora aspirini bıraktım 2 ay tekrardan başladım gebelik testi yaptım ve pozitifti coraspinini hiç bırakmadım direkt doktora gittim kese gözüktü Doktor Her ihtimale karşı iğneye geçelim kalp atışı devam ederse 9 ay boyunca iğne kullanacaksın dedi

Maşallah Allah sağlık versin Ne kadar süre sonra gebelik oldu tüplerini açtırmak için bişey denedinmi ?
Ayrıca kusura bakma noktalama, hiç dikkat edemiyorum malum 3 çocuk var tek başıma bakıyorum çocuklarıma yardım almadığım için onlardan fırsat bulamadığım için sesli mesajla konuşarak yazıyorum müsait oldukça devam edeceğim hikayeme

Cevat bayrak gerçekten tıkalı olan tüpleri açıyormu bi yerde daha okudum ben bumu

Cevat bayrak gerçekten tıkalı olan tüpleri açıyormu bi yerde daha okudum ben bumu
Yani ben de başta inanmadım uzun bir müddet araştırdım sonra da yapacak başka bir şeyim olmadığı için denemek istedim ve gerçekten açıldı ama önden Ben Cevat hocaya e-mail atmıştım Rahim filminin resmini O da deneyelim demişti benim sadece Rahim gözüküyordu tüpler hiçbir şekilde gözükmüyordu yani Çok şükür açıldı Neyse daha sonra Kızım dünyaya geldi coraspinsiz çocuk tutmuyor diye dikkat etmedik 6 aylıkken Tekrar hamile kaldım bu sefer Kora aspirine gerek kalmadı tutunmuştu ikinci bebeğim doğdu İkinci Bebeğim 4 aylıkken Kimyasal gebelik yaşadım tekrardan daha sonra ara verdim üçüncü istiyordum ama sonra istiyorum Sonra da yumurta rezervlerimde sıkıntı çıktı adet olamamaya başladım Doktorum da istiyorsan korunma dedi korunmadım Bir ay sonra hamileyim üçüncü Bebeğimde şu an 5 aylık oldu dünyaya geldi yumurta rezervim en son 001'di

Ben hsg sonrası laparoskopide oldum ama yinede açılmadı tüplerim o yüzden cevat beyde açılırmı diye bi umutlandım brnim gebeligime tek engel şuan tüplerimin tıkalı olması amh degerim bile 3.2

İkiside kapalıydı tüp alma olmadı tüplerin doğumda açılma ihtimali olduğu içim hiç o fikre yönelmedim .
Başka işlem yaptırmadan direk tüp bebek için tedaviye başladık
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahben de cevap hocaya gönderdim. Sol tüp kapalı sadece, Gelin büyük olasılıkla açılır dedi. Ama siz böyle deyince açıkçası kafam karıştı. Anestesisiz ve ağrısız oluyor dedi. Sizin de öyle miydi ağrı oldu mu?

Gitmeden kendısıne gönderin dicem de . Ben Konya’dan gittim burda cekılmıs olan filmi gönderdim vıdeoyu gonderdım gel dedi 15 saat yol teptim sonuç kusura bakmayın açamadım oldu .
Cevat bey Bir tüpünüzün açılması ihtimali var ama çok düşük bir ihtimal.
İsterseniz yeni bir rahim filmi çekelim gerekirse tüp açma işlemi selektif salpingografi yapalım dedi

Ben hsg sonrası laparoskopide oldum ama yinede açılmadı tüplerim o yüzden cevat beyde açılırmı diye bi umutlandım brnim gebeligime tek engel şuan tüplerimin tıkalı olması amh degerim bile 3.2
Bende laporoskopi ameliyatı olmustum hem kist alındı hem açmaya çalıstılar
Ama dediğim gibi belkı yaptıgım işlemlerden yumuşamış olup Cevat Hoca öyle açmış da olabilir Bilemiyorum ama benim en son Cevat Hoca da açıldı tüplerim

Brokoli kürü uygulamayı düşünüyorum sogan kürüyle bide laparoskopi sonrası nekadar cinsel ilişki yasak cevat hocaya hemen gidemem degilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…