- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Manda_Lina
-
Merhaba hanımlar yaklaşık 20 gün önce Laparoskopik histeroskopi ameliyatı oldum Dr 20 gün sonra kontrole gel dedi sadece bugün sekreteri aradım adet olursam muayene nasıl olur diye adetli gelmeniz gerekiyor dedi ama doktor öyle bişey söylemedi zira ben ilaçsız adet olamıyorum ameliyat olup kontrole giden var mi
Rahim filmi cektirememistim rahim ağzı dar olduğundan tuplere bakmak için hemde perde var onu almak içinMrb lar nicin histeroskopi ve laparoskopi ameliyati oldnz
Kontrole adetlimi gittiniz pekiMeraba bende bu ameliyatı oldum ama adet oldum hatta erken oldum yaklaşık 10 ay oldu bu ameliyatı olali
2. Histereskopi olduğumda evet adetliydim canım 3.günüydü gittigim deKontrole adetlimi gittiniz peki
Rahim filmi cektirememisdim rahim ağzı dardı tüplere bakmak için yaptılar diğer muayeneler de perde gördüler rahimde onu da alicaklardi ama ameliyat esnasında rahim delindigi için bırakmak zorunda kalmışlarSen ne için bu ameliyatı oldun
Çok geçmiş olsun bu ameliyatta doktoru ıyi araştırmak lazım canım peki suan nasıl rahmin durumuRahim filmi cektirememisdim rahim ağzı dardı tüplere bakmak için yaptılar diğer muayeneler de perde gördüler rahimde onu da alicaklardi ama ameliyat esnasında rahim delindigi için bırakmak zorunda kalmışlar
Fiziksel olarak bi sıkıntı hissetmiyorum yarın kontrolüm var işte doktoru araştırdım güveniyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum yarın ogrencez işte bakalımÇok geçmiş olsun bu ameliyatta doktoru ıyi araştırmak lazım canım peki suan nasıl rahmin durumu
Samsunda Davut güven. Çocuğum olmuyo onu için ameliyat oldum pcos, rahim ağzı darlığı var, sol tüp tıkalı ve rahimde perde var tuplere bakmak ve perdeyi almak için almak için ameliyat oldum rahim delindigi için perdeyi alamamislarDoktora Sor. Durumunu anlat. Ona göre yönlendirir seni
Geçmiş olsun doktorun kim? Erken menopoz musun?
Çok gecmis olsun. Bana da laparoskopi onerdi doktor tuplerim kapaliymis. Ama korkum var tabiSamsunda Davut güven. Çocuğum olmuyo onu için ameliyat oldum pcos, rahim ağzı darlığı var, sol tüp tıkalı ve rahimde perde var tuplere bakmak ve perdeyi almak için almak için ameliyat oldum rahim delindigi için perdeyi alamamislar
Merhaba hanımlar yaklaşık 20 gün önce Laparoskopik histeroskopi ameliyatı oldum Dr 20 gün sonra kontrole gel dedi sadece bugün sekreteri aradım adet olursam muayene nasıl olur diye adetli gelmeniz gerekiyor dedi ama doktor öyle bişey söylemedi zira ben ilaçsız adet olamıyorum ameliyat olup kontrole giden var mi
Ameliyat denildiği zaman insan korkmuyor değil tabi ama çok kolay bi operasyon ben ameliyat kısmından çok anestezi kısmında zorlandımÇok gecmis olsun. Bana da laparoskopi onerdi doktor tuplerim kapaliymis. Ama korkum var tabiameliyat sonuçta
Benimde sol tüp tıkalı doktorum gebelik için yeterli olur dedi tüplerin durumunu öğrenmeden önce normal iğne ilaç tedavisi uygulicakti öğrenince aşılama dedi hatta istersen tüp bebek dedi ama erken diye aşılama istedimBende geçen hafta laparoskopi ve histeroskopi oldum kontrole gittim 1 hafta sonra herşey yolunda dedi doktor dikişler düşmedi daha tabi.sol tüpkapalı bnm de hiç bişekilde açılmıyor böyle tek tüp açıkla hamile kalan varmiki
Rahim filmi cektirdigim zaman anestezi beni de zorlamisti. Ama şimdi her ikisi olunca stres stres stres...Ameliyat denildiği zaman insan korkmuyor değil tabi ama çok kolay bi operasyon ben ameliyat kısmından çok anestezi kısmında zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?