- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
- Konu Sahibi Manda_Lina
Hiç stres çok basit bi ameliyat bi kaç güne toparliyorsun tamamenRahim filmi cektirdigim zaman anestezi beni de zorlamisti. Ama şimdi her ikisi olunca stres stres stres...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç stres çok basit bi ameliyat bi kaç güne toparliyorsun tamamenRahim filmi cektirdigim zaman anestezi beni de zorlamisti. Ama şimdi her ikisi olunca stres stres stres...
İnşaallah dediğiniz gibidir. Yarın labaroskopi için gün verecek doktor. Vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok çok teşekkür ederim. Sağolun.Hiç stres çok basit bi ameliyat bi kaç güne toparliyorsun tamamen
Ne demek rica ederim Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda kucağınızı doldursunİnşaallah dediğiniz gibidir. Yarın labaroskopi için gün verecek doktor. Vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok çok teşekkür ederim. Sağolun.
Ne kadr dır istiyorsunuz bebisBanada 3 yada 4 Ay deneyin normal yolla olmuyorsa yine iğne önerdi baklm ne olck beklemkteyz
Ne kadr dır istiyorsunuz 1.5 yıllık evliym 1 yıldır istyrz
Benimde sol tüp tıkalı doktorum gebelik için yeterli olur dedi tüplerin durumunu öğrenmeden önce normal iğne ilaç tedavisi uygulicakti öğrenince aşılama dedi hatta istersen tüp bebek dedi ama erken diye aşılama istedim
Sonra ne oldu pekıRahim filmi cektirememisdim rahim ağzı dardı tüplere bakmak için yaptılar diğer muayeneler de perde gördüler rahimde onu da alicaklardi ama ameliyat esnasında rahim delindigi için bırakmak zorunda kalmışlar
Rahim delinmesi konusunda bir sıkıntı yok perde kalın olmadığı için tekrar ameliyata gerek yok dedi ki bu hiç aklıma yatmadı bi daha ki ay aşılama yapılacakSonra ne oldu pekı
1.5 senedir istiyoruz iğne ilaç tedavisinden hiç sonuç alamadım bi daha ki ay aşılama yaptıracağımSiz ne zamndır bebiş istyrsunz.suan izlediğiniz adımlar nedir
Yumrtalıklarmı çalışmıyor sorun nedır1.5 senedir istiyoruz iğne ilaç tedavisinden hiç sonuç alamadım bi daha ki ay aşılama yaptıracağım
Dikiş VS oluyormu bende bu hafta olcam t şeklinde rahmımMerhaba hanımlar yaklaşık 20 gün önce Laparoskopik histeroskopi ameliyatı oldum Dr 20 gün sonra kontrole gel dedi sadece bugün sekreteri aradım adet olursam muayene nasıl olur diye adetli gelmeniz gerekiyor dedi ama doktor öyle bişey söylemedi zira ben ilaçsız adet olamıyorum ameliyat olup kontrole giden var mi
Picos var yumurta tembel tuplerden biri de tikaliymis ameliyatta öğrendikYumrtalıklarmı çalışmıyor sorun nedır
Göbek içinde oluyor dikiş birde ameliyat esnasında karın için boru sokarak kan ve sıvı çıkışı sağlanıyor adı diren onun küçük bir dikişi oluyorDikiş VS oluyormu bende bu hafta olcam t şeklinde rahmım
Merhaba ameliyat sonrası ağrınız oldmu ?Rahim filmi cektirememisdim rahim ağzı dardı tüplere bakmak için yaptılar diğer muayeneler de perde gördüler rahimde onu da alicaklardi ama ameliyat esnasında rahim delindigi için bırakmak zorunda kalmışlar
Bu dren ameliyat sonrası kalıyomu ? Yoksa uyanmadan çıkarıolarmıGöbek içinde oluyor dikiş birde ameliyat esnasında karın için boru sokarak kan ve sıvı çıkışı sağlanıyor adı diren onun küçük bir dikişi oluyor
Çok olmadı hafif ağrılar oluyor dikiş kısmındaMerhaba ameliyat sonrası ağrınız oldmu ?
Uyandıktan sonra çıkarttılar bende hatta bi gece kaldı çıkış yaparken çıkarttılarBu dren ameliyat sonrası kalıyomu ? Yoksa uyanmadan çıkarıolarmı
Hadiya nerde olmuştunuz bende ondan çok korkuyorum çıkarırken acıdımı ?Uyandıktan sonra çıkarttılar bende hatta bi gece kaldı çıkış yaparken çıkarttılar
Samsun omu tıpda oldum. Bende korkmuştum hemşireye sordum acirmi diye biraz aciyabilir dedi ama ben hiç bişey hissetmedim acımıyor yani.Hadiya nerde olmuştunuz bende ondan çok korkuyorum çıkarırken acıdımı ?