• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparaskopi

ben ilk adetimi oldum zaten şimdi biri 4 ay korun diyo çünkü histereskopide yapıldı bana kimi de gerek yok korunmana diyo şaşırdım

ben ilk adetimi oldum zaten şimdi biri 4 ay korun diyo çünkü histereskopide yapıldı bana kimi de gerek yok korunmana diyo şaşırdım

benim kanallarda tikaniklik vardi ama,, histereskopi,,olmadigim icin bilemiycem canim doktorun en iyisini bilir ona sor bence kimsenin akliyla hareket etme...sonra bosa gecen zamana uzulursun....a.s.

Zaten burda arkadaşımıza hamile kal veya kalma demiyoruz. Ama histeroskopi ve rahim açık ameliyatlarında doktorların söylediği tarihler vardır. Bunlar genelde aynıdır. Bende bana dktorumun söyledği şeyleri anlatıyorum. Benim doktorum Marmara Ünv. Kadın Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı. Çok tecrübeli bir doktor. Ameliyattan öncede hamillek konsunda aynısı söyledi sonrasındada aynısın söyledi. Bende onun yalancısıyım :)

Hatta bana çok istersen ameliyattan bir ay sonrada hamile kalabilirsin ama biz iki ayı öneriyoruz rahmin dinlenip toparlanması için dedi.

Son düzenleme:
İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Bu aslında çok faydalı bir site. Ben ameliyatımdan önce üye oldum. Burda böyle yada buna benzer sorunları yaşayan arkadaşlar var. Onlardan bilgi aldım. Ameliyat sonrası tecrübelirimizi paylaştık. O yüzden başıma gelen herşeyi bilinçle yaşadım. Hatta tüp bebek kısmında "rahim anamolileri" topiği var. Ordannda fikirlerini sorunlarını paylaşabilirsin. Tekrar geçmiş olsun.

arkadaslar bende rahimden ameliyat olmustum, perde alınmıştı,
doktorum 2 ay bekle demisti..biz bekledik..denemimizden sonrada 3. ayda oldu..

Banada iki ay dedi. Burada sevindim canım ne güzel yakında bebeğinide kucağına alacaksın. Allah herkesin emeğini boş çıkarmaz inşallah.

arkadaslar mrb; ben ankaradan tuba ben gecen crsmb laparaskopı oldum korkulacak kadar zor bi yanı yok 3-4 gunde iyilesılıyo ama sonucta ameliyat iyice arastırılmadan yapılmamalı ben ankara buyuk dogumda oldum doktorum ali sertac batıoglu ilgilenenler olursa

arkadaslar mrb; ben ankaradan tuba ben gecen crsmb laparaskopı oldum korkulacak kadar zor bi yanı yok 3-4 gunde iyilesılıyo ama sonucta ameliyat iyice arastırılmadan yapılmamalı ben ankara buyuk dogumda oldum doktorum ali sertac batıoglu ilgilenenler olursa

merhaba tuba.bende ankarada yaşıyorum.öncelikle geçmiş olsun.hamilelik dönemimde bende büyük doğuma gidiyordum maalesef 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim.kürtajımıda orda oldum.ve bana rahim filmi çekilmem önerildi.bende bu sefer etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim.filmim çekildi.rahimde perde olduğu görüldü.laparoskopi yapılacak.bu ayın sonunda olacağım büyük ihtimal.canım sen doktorun özel muayenesine gidiyomusun.benim özel bi doktorum yok şimdilik.zaten etlikteki hastanede filmi konsey gördü.yani konsey söyledi perdeyi ve laparoskopiyi.o yüzden güveniyorum.düşüncelerin ve paylaşmak istediğin şeyler olursa ben buralardayım.şimdiden teşekkürler :1rolleyes:

Back