• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparaskopi olacam lütfen yardım edin korkuyorumm

laparoskopi amaliyati oldum sol tüpü rahimden ayirdilar bagladilar iki santim göbekte bir santim kasıkta dikişim var
veee hemen hamile oldum
tavsiyem biran önce ol
rabbim senin içinde ol desin inşallah

laparoskopi amaliyati oldum sol tüpü rahimden ayirdilar bagladilar iki santim göbekte bir santim kasıkta dikişim var
veee hemen hamile oldum
tavsiyem biran önce ol
rabbim senin içinde ol desin inşallah
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldın ? Bana çevremdekiler 2-3 ay bekle iyileş iyice diyip duruyorlar cok kafam karısık tekrar kapanma tehlikesi de var stresliyim baya 🙄

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldın ? Bana çevremdekiler 2-3 ay bekle iyileş iyice diyip duruyorlar cok kafam karısık tekrar kapanma tehlikesi de var stresliyim baya 🙄
ekimde oldum amaliyat
aralıkta hamile olmusum ocak basında öğrendim hamile olduğumu
2 aylıken kürtaj oldum kalp atısları alınmadı emar çekilmistim ona baglıyorum ama herşey allahtan
nisan sonu son adetim mayısta yıne hamileydım
yani iki defa hamile kaldım
2018 ocak da kucagımıza nasıp oldu umut bebegim şimdi 19 aylık ZÜMRA ELİF imm cok yaramaz bir kızım var
rabbim TÜM isteyenlere nasip etsin inşallah

ekimde oldum amaliyat
aralıkta hamile olmusum ocak basında öğrendim hamile olduğumu
2 aylıken kürtaj oldum kalp atısları alınmadı emar çekilmistim ona baglıyorum ama herşey allahtan
nisan sonu son adetim mayısta yıne hamileydım
yani iki defa hamile kaldım
2018 ocak da kucagımıza nasıp oldu umut bebegim şimdi 19 aylık ZÜMRA ELİF imm cok yaramaz bir kızım var
rabbim TÜM isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin canım amin inşallah.

Merhaba herkese çok geçmiş olsun laparoskopi olanlar hangi hastanede oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz ben araştırıyorum ama çok değişik rakamlar var .

Tebrikler canım
Merhaba herkese çok geçmiş olsun laparoskopi olanlar hangi hastanede oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz ben araştırıyorum ama çok değişik rakamlar var .
Ben doktorum özel kliniği vardı istediğim hastanede oldum sigortam karsılamadığı için toplamda 9bine geldi ama sigorta karsılarda 4.5 bin olcağını söylemişti. Çok daha uyguna yapan özel hastaneler var ama ben doktor konusunda cok evhamlıyım o yuzden 😔

Tebrikler canım

Ben doktorum özel kliniği vardı istediğim hastanede oldum sigortam karsılamadığı için toplamda 9bine geldi ama sigorta karsılarda 4.5 bin olcağını söylemişti. Çok daha uyguna yapan özel hastaneler var ama ben doktor konusunda cok evhamlıyım o yuzden 😔
Anladım Teşekkür ederim çok çok geçmiş olsun 😊 yarın randevum var benimde bakalım ne ile karşılaşacağız kesin ameliyat olup olmayacağım belli olacak

Bugün doktor tüplerin biri kapalı olabilir şüphesiyle laparaskopi yapacağını söyledi. Bu işlem göbek deliğinden yapılıyomuş.sorum şu kızlar acaba delik kesik oluyor mu bu işlemde ya da oluyosa kaç cm kesiyorlar 😥 bu işlemden sonra ne zaman hamilelik oluşur bir de rahim içine zarar verir mi nolur yardım edin bana deli olacam 😣😣😣
Aynı amelihatı bende yaşadım

Noldu peki canm sonuç
Benimde rahim filmi sonucunda sol tupum kapalı hatta hidrosalpenks ve laparaskopi yaptirmalisin dedi filmi çeken Dr..jinekologumla konuştuğumda hidrosalpenks olmadığını tıkalı olduğu için salınan sıvı sis görünüm verdiğini söyledi..hidrosalpenks ultrasonda goruluyormus..tek tüp hamile kalman için yeterli, laparoskopi olmicaksin dedi..şimdilik laparaskopiyi düşünmüyorum bende..doğal şeyler deniyorum..eğer kendini hazır hissetmiyorsan biraz bekle bence..başka drlarla konuş..benim anlamadığım Dr emin değil laparaskopi ile emin olmak istiyor sanırım..neden tekrar rahim filmi istemiyor ve laparaskopi diyor bakmak için bile..karar senin ama kendini hazır hissettiğinde yaptır..

Benimde rahim filmi sonucunda sol tupum kapalı hatta hidrosalpenks ve laparaskopi yaptirmalisin dedi filmi çeken Dr..jinekologumla konuştuğumda hidrosalpenks olmadığını tıkalı olduğu için salınan sıvı sis görünüm verdiğini söyledi..hidrosalpenks ultrasonda goruluyormus..tek tüp hamile kalman için yeterli, laparoskopi olmicaksin dedi..şimdilik laparaskopiyi düşünmüyorum bende..doğal şeyler deniyorum..eğer kendini hazır hissetmiyorsan biraz bekle bence..başka drlarla konuş..benim anlamadığım Dr emin değil laparaskopi ile emin olmak istiyor sanırım..neden tekrar rahim filmi istemiyor ve laparaskopi diyor bakmak için bile..karar senin ama kendini hazır hissettiğinde yaptır..
Cnmm oldum Ameliyatı şükür açıldı

Bende 2 hafta önce oldum canı aşırı tatlı olan insanlardanım korktuğum gibi olmadı cok şükür dikiş genelde 2-3 cm civarında 3 tane kesik oluyor benim sol yumurtalığımda sıkıntı vardı sadexe kesiklerden biri göbek deliğimde 2 si sol tarafımda. 1 hafta da hemen hemen normale dönğyorsun arada acısı geliyor ama öyle dayanılmıcak şekilde değil. Bol bol yürümek gerekiyor içindeki gazı atabilmek için yürümek çok iyi geliyor daha cabuk atlatıyorsun. Bakalım inşallah bebiş gelir 🙏🏻

Ammeliyattan cok korkuyorum canim biraz bilgi verir misin benimde sol tupte sıvı birikmesi varmis tup bebek öncesi istersen ilk denemeyi yapalim tutmazsa ameliyat yapariz dedi doktorum. Once ameliyat olup garantiye almak istiyorum ama cookta korkuyorum

Back