• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparaskopi olacam lütfen yardım edin korkuyorumm

Bende 2 hafta önce oldum canı aşırı tatlı olan insanlardanım korktuğum gibi olmadı cok şükür dikiş genelde 2-3 cm civarında 3 tane kesik oluyor benim sol yumurtalığımda sıkıntı vardı sadexe kesiklerden biri göbek deliğimde 2 si sol tarafımda. 1 hafta da hemen hemen normale dönğyorsun arada acısı geliyor ama öyle dayanılmıcak şekilde değil. Bol bol yürümek gerekiyor içindeki gazı atabilmek için yürümek çok iyi geliyor daha cabuk atlatıyorsun. Bakalım inşallah bebiş gelir 🙏🏻
İnşallah kuzumm inşallah inşallah

Benim anlamadigm tüplerin biri kapalı olabilir şüphesiyle niye laparoskopiyle bakıyo rahim filmine baksn baştan

Evet sizinki dogru ama konu sahibinin durumu böyle degl anladgm kadaryla. Doktorun şüphesi varmis bakalm demis bi rahim filmiyle baksaydilar önce
Canım rahim filmiyle bakıldı martta. Sonuçları aldım sol tıkalı dedi yeni doktorum geçen gün. Onyüzden laparoskopi istedi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-04-10-50-44.png
    Screenshot_2019-07-04-10-50-44.png
    350 KB · Görüntüleme: 25
Ibrahim saracoğlu nette yaziyo benim de kapalı biri yarı açık ıdrar yaparken devamlı taşa yaptım beyaz et gibi parca parca bisiler düştü adetim 3 gün geçti bekliyorum VEREN ALLAH ALAN ALLAH HERKESON KUCAGINI BOS KOYMASIN

Ibrahim saracoğlu nette yaziyo benim de kapalı biri yarı açık ıdrar yaparken devamlı taşa yaptım beyaz et gibi parca parca bisiler düştü adetim 3 gün geçti bekliyorum VEREN ALLAH ALAN ALLAH HERKESON KUCAGINI BOS KOYMASIN
Canım inşallah hamişsindir rabbim nasip etsin. Sen ne zamandır bebek düşünüyosun

Canım inşallah hamişsindir rabbim nasip etsin. Sen ne zamandır bebek düşünüyosun
Benim hsg çakılda biri yarı açık yarı kapalıymış diyeri tamamen kapalı cıktı laparoskopi ol dediler olmadım 2 ay önce çalıştığım avk. Bunu söyledi denedim bi umut herşey deneniyor adetim de azalmıştı 1 gün sürüyordu 2 ay önce başladım adetim çoğaldı 2 ay adetim 3 gün geçti Allahtan hayırlısı insallah

Benim hsg çakılda biri yarı açık yarı kapalıymış diyeri tamamen kapalı cıktı laparoskopi ol dediler olmadım 2 ay önce çalıştığım avk. Bunu söyledi denedim bi umut herşey deneniyor adetim de azalmıştı 1 gün sürüyordu 2 ay önce başladım adetim çoğaldı 2 ay adetim 3 gün geçti Allahtan hayırlısı insallah
İnşallah

Back