- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
İnşallah kuzumm inşallah inşallahBende 2 hafta önce oldum canı aşırı tatlı olan insanlardanım korktuğum gibi olmadı cok şükür dikiş genelde 2-3 cm civarında 3 tane kesik oluyor benim sol yumurtalığımda sıkıntı vardı sadexe kesiklerden biri göbek deliğimde 2 si sol tarafımda. 1 hafta da hemen hemen normale dönğyorsun arada acısı geliyor ama öyle dayanılmıcak şekilde değil. Bol bol yürümek gerekiyor içindeki gazı atabilmek için yürümek çok iyi geliyor daha cabuk atlatıyorsun. Bakalım inşallah bebiş gelir
Tedavisi yok muBen histereskopide oldum perdem vardı 2.5 cm 5 ay oldu hamile kalamadım daha
Perdeyi aldırdım ayrıca sağ tüp alındı hidrosalpenk olmuş şimdi yumurta takibi yaptırıyorum bakalm nasip canımTedavisi yok mu
Banada rahim filminde sağ kapalı dediBenim anlamadigm tüplerin biri kapalı olabilir şüphesiyle niye laparoskopiyle bakıyo rahim filmine baksn baştan
Evet sizinki dogru ama konu sahibinin durumu böyle degl anladgm kadaryla. Doktorun şüphesi varmis bakalm demis bi rahim filmiyle baksaydilar önceBanada rahim filminde sağ kapalı dedi
Laparoskopiyle daha iyi anlasiliyor ne olduğuu
Evet doğru şimdi tekrardan okudum sanırım hsg cektirmemis doktor nasıl anladı acaba tuplerin kapalı olduğunuEvet sizinki dogru ama konu sahibinin durumu böyle degl anladgm kadaryla. Doktorun şüphesi varmis bakalm demis bi rahim filmiyle baksaydilar önce
Canım rahim filmiyle bakıldı martta. Sonuçları aldım sol tıkalı dedi yeni doktorum geçen gün. Onyüzden laparoskopi istedi.Evet sizinki dogru ama konu sahibinin durumu böyle degl anladgm kadaryla. Doktorun şüphesi varmis bakalm demis bi rahim filmiyle baksaydilar önce
Tedavisi yok mu
2300624[/ATTACH]
Canım melisa çayı içerim ben. Peki nerden öğrendin kaynak yani kimden bu kürlerBen bunu deniyorum
Canım inşallah hamişsindir rabbim nasip etsin. Sen ne zamandır bebek düşünüyosunIbrahim saracoğlu nette yaziyo benim de kapalı biri yarı açık ıdrar yaparken devamlı taşa yaptım beyaz et gibi parca parca bisiler düştü adetim 3 gün geçti bekliyorum VEREN ALLAH ALAN ALLAH HERKESON KUCAGINI BOS KOYMASIN
Benim hsg çakılda biri yarı açık yarı kapalıymış diyeri tamamen kapalı cıktı laparoskopi ol dediler olmadım 2 ay önce çalıştığım avk. Bunu söyledi denedim bi umut herşey deneniyor adetim de azalmıştı 1 gün sürüyordu 2 ay önce başladım adetim çoğaldı 2 ay adetim 3 gün geçti Allahtan hayırlısı insallahCanım inşallah hamişsindir rabbim nasip etsin. Sen ne zamandır bebek düşünüyosun
Evet ama çok acı sabah modur mahmut öğlen sahdere bunlar ac karnına gece yatmadan 1 saat önce limanımı melisa çayı
İnşallahBenim hsg çakılda biri yarı açık yarı kapalıymış diyeri tamamen kapalı cıktı laparoskopi ol dediler olmadım 2 ay önce çalıştığım avk. Bunu söyledi denedim bi umut herşey deneniyor adetim de azalmıştı 1 gün sürüyordu 2 ay önce başladım adetim çoğaldı 2 ay adetim 3 gün geçti Allahtan hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?