Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar lansinoh affinity göğüs pompası almak istiyorum etrafımdakiler 2. el araştırmayı önerdi. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bekliyorum. Sevgiler
Merhaba evet elektrikli istiyorum. Aynen gönderdiğiniz görseldeki ürün. Ne kadara satıyorsunuz?
Canım benden almasan bile sana tavsiyem kesinlikle bu markayı al.Ben ikizlerim için kullandım.İlk başlarda sütün gelmesi ve artması açısından çok işe yarıyor. Eğer bir de çalışıyorsan kesinlikle şart.Ben ürünü e-bebek mağazasından 150 TL ye almıştım.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eğer almak isterseniz ürünü PTT kargo ile gönderebilirim.
.Ben Bursadayım.Kargo benden 90TL ye veririm arkadaşım. Iyi günler
Ben de manisadayım. ilginize teşekkür ederim. bir arkadaştan daha haber bekliyorum yarına kadar müsaade istiyorum sizden. o arada başkası almak isterse engel olmak istemem tabi işinize. tekrar teşekkürler
benimde elimde var ikizlerim için kullanmıştım bende elimdem çıkarmak istiyorum kargo size ait 50 tl olur....
benimde aynı üründen elimde mevcut. eğer düşünürseniz izmir de oturuyorum elden teslim edebilirim size. fiyatı 60 tl.
Merhaba ürün ne kadar kullanıldı ne durumda tüm parçaları tammı? bunlar gibi ayrıntıları mail adresime gönderebilirseniz çok sevinirim. tugce_dengiz@Hotmail.com
2 ay gibi kullanıldı çünkü üzüntüden sütüm kesildi tüm parçaları tam fotoları yarın göndersem bugün çok yoğun birgündü benim için fiyatta anlaşırız yeterki elimden çıksın bende çocuklarım için bişeyler alıcam...
Üzüldüm sütünüzün kesilmesine inşallah başıma gelmez benimde. Beklerim sıkıntı yok.