Lânetlenmiş hissediyorum...

aminnn :KK43: Allah yardımcımız olsun, napıcaz bilmiyorum ama yaşamaya çalışıcaz işte.. sizi çok iyi anlıyorum..
Evde oturup resmen ölümün gelmesini beklediğimi fark ettim okadar yaşamla bağım kopmuş , hayata bağlayacak tek bi nedenim yok iyiki varsın diyen kimsem yok 😔

Evde oturup resmen ölümün gelmesini beklediğimi fark ettim okadar yaşamla bağım kopmuş , hayata bağlayacak tek bi nedenim yok iyiki varsın diyen kimsem yok 😔
keşke size umut dolu sözler söyleyebilsem ama, belki sizinki geçer.. yine de üzülmemeye çalışın nolur..

Evet bir insanın hayatında herşey bukadar ters gitmemeli bende bunu sorun ediyorum ya zaten... mutlu bir ailem olmaması sorunlu bir ailenin içinde doğmuş olmamda, büyüdüğümde beni sevebilecek iyi birinin karşıma çıkmamış ve bu yüzden de evlenememiş olmamda sırf bir işim olsun diye üniversite okuyup iş için başvurmadığım kapının kalmamasında hepsinin biz sizi ararız diye yalan söyleyip aramamasında ne gibi hatam olabilir söylermisiniz? Yani içine girdiğim dönüp dolaşıp durduğum bir çıkış yolu bulamadığım labirentin de mi suçlusu benim?

Estagfurullah ne hatasi , ben sizi suclamak icin yazmadim bunlari
Birseyleri yanlis yapmaktan kastim hata degildi
Belki cok ice donuksunuzdur , belki iletisim kurmakta sikinti yasiyorsunuzdur vs vs bunlari kastettim , bunlar suclamak icin degil insan bazen yasarken kendinde fark edemedigi seylerdir

Ailemizi secemiyoruz , is konusunda haklisiniz , o zaman bir icsel yolculuk yapin , sevgi konusuna odaklanin , en azindan birinde mutlulugu elde ederseniz gerisi gelir diye dusunuyorum

Geciminizi nasıl sagliyorsunuz? Eğer birilerinden kalan bir maaş falan varsa başka bir ile taşınmak iyi bir fikir olabilir.
Geçimimi sağlayamıyorum konuda bahsettiğim vitaminsizlikten saçlarımın dökülüp dişlerimin çürümesinden korkmamın nedeni karnımı bile doyuramamış olmam... interneti mi de arkadaş yükledi.

Geçimimi sağlayamıyorum konuda bahsettiğim vitaminsizlikten saçlarımın dökülüp dişlerimin çürümesinden korkmamın nedeni karnımı bile doyuramamış olmam... interneti mi de arkadaş yükledi.
Kardeşim, devlete basvursana. Cimer'e yaz durumunu. Yaz sonuç alan bir yakınım var çocuğu için yazmıştı. Gelip bakarlar evine durumuna ve yardım ederler. Belki iş de verirler. Lütfen iyice içine kapanma.

Estagfurullah ne hatasi , ben sizi suclamak icin yazmadim bunlari
Birseyleri yanlis yapmaktan kastim hata degildi
Belki cok ice donuksunuzdur , belki iletisim kurmakta sikinti yasiyorsunuzdur vs vs bunlari kastettim , bunlar suclamak icin degil insan bazen yasarken kendinde fark edemedigi seylerdir

Ailemizi secemiyoruz , is konusunda haklisiniz , o zaman bir icsel yolculuk yapin , sevgi konusuna odaklanin , en azindan birinde mutlulugu elde ederseniz gerisi gelir diye dusunuyorum
Birinde mutluluğu elde etmeyide çok denedim ama hep karşıma çıkan erkek tipi günü birlik ilişki yaşamak isteyen, evlilik düşünmeyen kişiler. Onların beklentilerini karşılamak istemediğimde için yalnızlığı tercih ediyorum.

Kardeşim, devlete basvursana. Cimer'e yaz durumunu. Yaz sonuç alan bir yakınım var çocuğu için yazmıştı. Gelip bakarlar evine durumuna ve yardım ederler. Belki iş de verirler. Lütfen iyice içine kapanma.
[/QUOT

Bu durumu anlatıp devletten yardım istemek çok onur kırıcı bir durum. Ruh halim psikolojim buna müsait değil, gidip birilerinden yardım istemektense açlıktan ölmeyi tercih ederim. Kaldı ki yazsam bile evin var diyip yardım etmezler ev kira değil çünkü. İlginize teşekkür ederim.

• Beğen
Reactions: Kuf
hayır yok sırf bi işim olsun diye 23 yaşımdan sonra üniversiteye gittim maddi olarak çok zorlanmama aç kaldığım günler olmasına rağmen direndim binbir zorlukla okulu bitirdim ama yine bulamadım
Eğitiminiz var ne güzel alakası oldu olmadı her yere cv verin inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Sonrası kolay zaten. Allah yardımcınız olsun:KK200:

Eğitiminiz var ne güzel alakası oldu olmadı her yere cv verin inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Sonrası kolay zaten. Allah yardımcınız olsun:KK200:
Verdim bir umut bekliyorum işte dua edin lütfen teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun. Keşke en azından maddi yönden bişiler olabilseymiş o olsa gerisi gelirdi bi şekilde mesleğiniz ne bilmiyorum ama nette para kazanmak için epey seçenek oluyor pat diye olmaz belki ama siz yine de pes etmeyin lütfen çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. :KK200:

Tabi ki hayat yaşamaya değer. Belki diğer insanlardan daha çok çaba göstermeniz gerekecek ama birgün mutlaka herşey yoluna girecek. Bu biraz da size bağlı. Öncelikle pozitif ve her zaman umutlu olmalısınız. Ne olursa olsun bunlar geçecek herseyin üstesinden geleceğim deyin. Güçlü olun. Sorunların üzerine gidin ve çözün. Başardıkça mutlu olacaksınız. Ben de kendimi şanssız hissederdim ama şu an nerdeyse tüm hayal ettiklerimi başardım. Hem de tek başıma. Mümkün

Kitap okuma isteğiniz var mı bilemiyorum ama 2 kitap önerisinde bulunacağım birisi Ahmet Ümit Bab-ı Esrar diğeri David Burns-İyi Hissetmek.. Bab-ı Esrar da bir cümle var ki hep çok sevmişimdir "Beşeri aşk ölümlüdür tıpkı beden gibi" Benim de hiçbirinden yana şansım olmadı ama çok şükür az maaşlı da olsa bir işim var gücüme güç katan da oğlum var.
2 gündür İyi Hissetmek kitabını D&R de evirip çevirip almıyodum yarın ilk işim almak olucak teşekkür ederim indirimde üstelik :)

Kimi insanın ailesinden yana yüzü güler kimi insanın işten yana kimide aşktan yana şanslıdır... Peki ya hiçbirisinden yana şansı olmayanlar? Hem işi, hem mutlu bir ilişkisi yada evliliği hemde sağlam aile bağları olan insanlar varken bunlardan bir tanesine bile sahip olamamak okadar acı ki.. Etrafta birbirine sımsıkı bağlı ve birbirinin iyiliğini isteyen kardeşler görünce hayattaki en büyük kötülükleri kardeşlerimden gördüğümü hatırlıyor, yüreğim burkuluyor benim neden böyle kardeşlerim yok diye içim acıyor yada birbirine aşkla bakan sevgililer, evliler görünce aklıma önce peşimden koşup sonrada beni nedensiz yere aşağılayan, kendimi değersiz hissettiren adam gibi gitmeyi bile beceremeyen, adice terk eden eski sevgililerim geliyor. Sevgi ile bakan 2 çift göze hasret ölecek olma ihtimali kahrediyor. İyi bir işi geliri olup tatil alışveriş planları yapan insanlar gördükçe bir ekmek alacak param bile olmadığını hatırlıyor kendimi öylesine lanetlenmiş hissediyorum ki... En çokda 31 yaşında bu durumda olmak koyuyor çünkü 20 li yaşların başında ileride düzelecek şansım dönecek diye kendimi teselli ediyordum, ümitlerim yeşeriyordu ozamanki hayalini kurduğum gelecek geldi ama hiç birşey değişmediği gibi ümitlerim günden güne daha da azaldı.. yaşamla bağım iyice koptu... Erken kalmak için nedenimin olmadığı, gelecek diye beklediğim birinin olmadığı ve vitamin alamadığım için umarım saçlarım dökülmez dişlerim çürümez diye korkarak yapayalnız geçirdiğim günler... Şimdi söylermisiniz? Hayat gerçekten herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer mi? Pencereden baktığımda kendimi bu hayatın neresinde göreyim?

İstanbuldamısın ?

Hayır küçük bir ildeyim

Evini kiraya verip İstanbul Ankara ya da İzmir gibi büyük şehirlere bakman lazım iş imkanı daha çok küçük bir yerde olduğun için iş bulamaman çok normal bence büyük bir değişime gitmen cesaretli olmanın zamanı gelmiş

Back
X