Lânetlenmiş hissediyorum...

Hungary

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
332
676
18
Kimi insanın ailesinden yana yüzü güler kimi insanın işten yana kimide aşktan yana şanslıdır... Peki ya hiçbirisinden yana şansı olmayanlar? Hem işi, hem mutlu bir ilişkisi yada evliliği hemde sağlam aile bağları olan insanlar varken bunlardan bir tanesine bile sahip olamamak okadar acı ki.. Etrafta birbirine sımsıkı bağlı ve birbirinin iyiliğini isteyen kardeşler görünce hayattaki en büyük kötülükleri kardeşlerimden gördüğümü hatırlıyor, yüreğim burkuluyor benim neden böyle kardeşlerim yok diye içim acıyor yada birbirine aşkla bakan sevgililer, evliler görünce aklıma önce peşimden koşup sonrada beni nedensiz yere aşağılayan, kendimi değersiz hissettiren adam gibi gitmeyi bile beceremeyen, adice terk eden eski sevgililerim geliyor. Sevgi ile bakan 2 çift göze hasret ölecek olma ihtimali kahrediyor. İyi bir işi geliri olup tatil alışveriş planları yapan insanlar gördükçe bir ekmek alacak param bile olmadığını hatırlıyor kendimi öylesine lanetlenmiş hissediyorum ki... En çokda 31 yaşında bu durumda olmak koyuyor çünkü 20 li yaşların başında ileride düzelecek şansım dönecek diye kendimi teselli ediyordum, ümitlerim yeşeriyordu ozamanki hayalini kurduğum gelecek geldi ama hiç birşey değişmediği gibi ümitlerim günden güne daha da azaldı.. yaşamla bağım iyice koptu... Erken kalmak için nedenimin olmadığı, gelecek diye beklediğim birinin olmadığı ve vitamin alamadığım için umarım saçlarım dökülmez dişlerim çürümez diye korkarak yapayalnız geçirdiğim günler... Şimdi söylermisiniz? Hayat gerçekten herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer mi? Pencereden baktığımda kendimi bu hayatın neresinde göreyim?

Çok üzüldüm ama üzülmekle olmaz bazen tırnakla kazımak lazım bazı şeyleri değiştirmek için ne mezunusunuz.. daha önce bı işte çalıştınız mı yani iş bulmak biraz kendi elimizde sanki.. öte yandan aile durumunuza çok çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun :(

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Sıkıntılar geldi mi hep arka arkaya gelir ve uzun bir süre gitmez. Sabır sınavdır benim nazarımda..
İsyan etmeden çabalamak durumundasınız ve dua edin sürekli eğer inançlıysanız.. Aynı zamanda sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşüp değişik etkinliklere katılmak, kurslara gitmek, bisiklet sürmek maliyeti az olan şeyler.. Aslında hepimiz buhrana giriyoruz belli dönemlerde.. İsyan etmesekte içimiz acıyor ama hepsinin bir sonu var diyerek kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sevgiyle kalın yaşam her şeye rağmen, en dipte olunduğunda dahi değerli..

İnsan istedigi hayati kendisi cizer

Yani bende kendimi 10 sene sonra pembe panjurlari olan göl kenarinda bir evde hayal edebilirim ama bu eve sahip olmak icin hicbirsey yapmazsam , 10 sene sonrasi oldugunda allah allah hani benim pembe panjurlu evim olacakti demem cok sacma olur

Siz hayalleriniz icin cabaladiniz mi? Neler yaptiniz da olmadi?

Emek olmadan yemek olmaz. Bi köşede durup, umutsuzluğa kapılmakla yol kateden duyulmamıştır. 7 kere de düşseniz 8. kez kalkmayı bileceksiniz.

Hayat adil değil maalesef çok üzgünüm sizin adınıza herşey gönlünüzce olsun bundan sonra inşallah 💕💕💕💕

Kendinize bi iş edinmekle ise başlayın bu iş asgari ücretle kasiyerlik garsonluk vs olabilir ekonomik özgürlük size güç verecektir yeni insanlar taniyin boş kalan zamanlarinizda kurslara gidin eşten işten ve aileden önce siz size değer vermeyi öğrenin gerisi çorap söküğü gibi gelir ..

Seni anlıyorum. Ben de sağlık problemleri yaşıyorum. Geçen hafta ayna karşısında annemin babamın istediği gibi bir evlat olamadım diye ağlarken asıl vurucu gerçeği farkettim, ben kendim istediğim gibi bir olamadım. Küçükken büyüyünce her şey güzel olacak diye umutla sabrederdim, o küçük kız şimdiki halimi görse elimi tutar beni avutur.

Kitap okuma isteğiniz var mı bilemiyorum ama 2 kitap önerisinde bulunacağım birisi Ahmet Ümit Bab-ı Esrar diğeri David Burns-İyi Hissetmek.. Bab-ı Esrar da bir cümle var ki hep çok sevmişimdir "Beşeri aşk ölümlüdür tıpkı beden gibi" Benim de hiçbirinden yana şansım olmadı ama çok şükür az maaşlı da olsa bir işim var gücüme güç katan da oğlum var.

Kimi insanın ailesinden yana yüzü güler kimi insanın işten yana kimide aşktan yana şanslıdır... Peki ya hiçbirisinden yana şansı olmayanlar? Hem işi, hem mutlu bir ilişkisi yada evliliği hemde sağlam aile bağları olan insanlar varken bunlardan bir tanesine bile sahip olamamak okadar acı ki.. Etrafta birbirine sımsıkı bağlı ve birbirinin iyiliğini isteyen kardeşler görünce hayattaki en büyük kötülükleri kardeşlerimden gördüğümü hatırlıyor, yüreğim burkuluyor benim neden böyle kardeşlerim yok diye içim acıyor yada birbirine aşkla bakan sevgililer, evliler görünce aklıma önce peşimden koşup sonrada beni nedensiz yere aşağılayan, kendimi değersiz hissettiren adam gibi gitmeyi bile beceremeyen, adice terk eden eski sevgililerim geliyor. Sevgi ile bakan 2 çift göze hasret ölecek olma ihtimali kahrediyor. İyi bir işi geliri olup tatil alışveriş planları yapan insanlar gördükçe bir ekmek alacak param bile olmadığını hatırlıyor kendimi öylesine lanetlenmiş hissediyorum ki... En çokda 31 yaşında bu durumda olmak koyuyor çünkü 20 li yaşların başında ileride düzelecek şansım dönecek diye kendimi teselli ediyordum, ümitlerim yeşeriyordu ozamanki hayalini kurduğum gelecek geldi ama hiç birşey değişmediği gibi ümitlerim günden güne daha da azaldı.. yaşamla bağım iyice koptu... Erken kalmak için nedenimin olmadığı, gelecek diye beklediğim birinin olmadığı ve vitamin alamadığım için umarım saçlarım dökülmez dişlerim çürümez diye korkarak yapayalnız geçirdiğim günler... Şimdi söylermisiniz? Hayat gerçekten herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer mi? Pencereden baktığımda kendimi bu hayatın neresinde göreyim?
ben de aynı haldeyim.. evet artık mutlu olacağıma inanmıyorum.. ve şu anda bunları yazarken ağlıyorum.. lanetlendim kesinlikle ben de.. en iyisi bu durumu kabullenip ölümün gelişini beklemek.. başka çare yok gibi..

İşiniz yok mu?
ben de aynı haldeyim.. evet artık mutlu olacağıma inanmıyorum.. ve şu anda bunları yazarken ağlıyorum.. lanetlendim kesinlikle ben de.. en iyisi bu durumu kabullenip ölümün gelişini beklemek.. başka çare yok gibi..
Damdan düşenin halinden damdan düşer anlar bende tüm gün ağladım daha yeni sustum Allah yardımcımız olsun 😔

İşiniz yok mu?
hayır yok sırf bi işim olsun diye 23 yaşımdan sonra üniversiteye gittim maddi olarak çok zorlanmama aç kaldığım günler olmasına rağmen direndim binbir zorlukla okulu bitirdim ama yine bulamadım

İnsan istedigi hayati kendisi cizer

Yani bende kendimi 10 sene sonra pembe panjurlari olan göl kenarinda bir evde hayal edebilirim ama bu eve sahip olmak icin hicbirsey yapmazsam , 10 sene sonrasi oldugunda allah allah hani benim pembe panjurlu evim olacakti demem cok sacma olur

Siz hayalleriniz icin cabaladiniz mi? Neler yaptiniz da olmadi?
Evet elbette çabaladım armut piş ağzıma düş mantığında biri değilim denemediğim yol kalmadı Türkiye'nin durumunu biliyorsunuz sorun benim çabalamamış olmam değil benim gibi milyonlarca genç var...

Kitap okuma isteğiniz var mı bilemiyorum ama 2 kitap önerisinde bulunacağım birisi Ahmet Ümit Bab-ı Esrar diğeri David Burns-İyi Hissetmek.. Bab-ı Esrar da bir cümle var ki hep çok sevmişimdir "Beşeri aşk ölümlüdür tıpkı beden gibi" Benim de hiçbirinden yana şansım olmadı ama çok şükür az maaşlı da olsa bir işim var gücüme güç katan da oğlum var.
Kitapları okumaya çalışacağım... teşekkür ederim sizi hayata bağlayan bir oğlunuz olduğu için çok şanslısınız. ALLAH bağışlasın...

Evet elbette çabaladım armut piş ağzıma düş mantığında biri değilim denemediğim yol kalmadı Türkiye'nin durumunu biliyorsunuz sorun benim çabalamamış olmam değil benim gibi milyonlarca genç var...
Bu konuda haklisiniz maalesef ulkenin durumu cok kotu , cok uzuluyorum bende buna , piril piril gencler issiz yada kapasitelerinin cok altinda islerde calisiyorlar
Ama bir insanin hayatinda hersey bu kadar ters gitmemeli , bir yerlerde hata yapiyorsunuz , is olmasa bile en azindan ask , sosyallik vs ne biliyim , hepimiz buyuk sikintilar yasiyoruz , dertler vs , ama hicbiri kalici degil ve mitlaka guzellikler de olmali

Bu konuda haklisiniz maalesef ulkenin durumu cok kotu , cok uzuluyorum bende buna , piril piril gencler issiz yada kapasitelerinin cok altinda islerde calisiyorlar
Ama bir insanin hayatinda hersey bu kadar ters gitmemeli , bir yerlerde hata yapiyorsunuz , is olmasa bile en azindan ask , sosyallik vs ne biliyim , hepimiz buyuk sikintilar yasiyoruz , dertler vs , ama hicbiri kalici degil ve mitlaka guzellikler de olmali
Evet bir insanın hayatında herşey bukadar ters gitmemeli bende bunu sorun ediyorum ya zaten... mutlu bir ailem olmaması sorunlu bir ailenin içinde doğmuş olmamda, büyüdüğümde beni sevebilecek iyi birinin karşıma çıkmamış ve bu yüzden de evlenememiş olmamda sırf bir işim olsun diye üniversite okuyup iş için başvurmadığım kapının kalmamasında hepsinin biz sizi ararız diye yalan söyleyip aramamasında ne gibi hatam olabilir söylermisiniz? Yani içine girdiğim dönüp dolaşıp durduğum bir çıkış yolu bulamadığım labirentin de mi suçlusu benim?

Anneniz babanız yanınızda değil mi?

Back
X