Lanet Olası Direksiyon Sınavı !!!

gozlerhepgulsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
98
23
30
Ya arkadaşlar sinirden ağladım resmen. Bi kursa yazıldım onca para verdim iki ay boyunca 4 kez direksiyon dersi aldım ama geliştirdim kendimi. İlk sınavda park ederken tekerlek kaldırıma sürtmüş halbuki hiç fark etmemiştim. Kaldın dediler. Napalım sağlık olsun dedim. İki hafta sonra yeniden sınav var dediler. 150 lira yatırdım yok zamanda. Sadece iki ders verdiler yetmedi. Bugün de kırmızıda stop etti araba iki kez. Nasıl gururum kırıldı anlatamam. Yeniden masraf yeniden yeniden.. Derslerde iyiydim ilk stoptan sonra heyecan mı yaptım nedir. Babam da bıraktılar diye az kalsın hocayla tartışacaktı çok basit şeyler yüzünden bırakıyorlar bu ne böyle ?? Masraf çıkardım beceriksizim diye kendimden nefret ettim ehliyetten soğudum resmen

Ya arkadaşlar sinirden ağladım resmen. Bi kursa yazıldım onca para verdim iki ay boyunca 4 kez direksiyon dersi aldım ama geliştirdim kendimi. İlk sınavda park ederken tekerlek kaldırıma sürtmüş halbuki hiç fark etmemiştim. Kaldın dediler. Napalım sağlık olsun dedim. İki hafta sonra yeniden sınav var dediler. 150 lira yatırdım yok zamanda. Sadece iki ders verdiler yetmedi. Bugün de kırmızıda stop etti araba iki kez. Nasıl gururum kırıldı anlatamam. Yeniden masraf yeniden yeniden.. Derslerde iyiydim ilk stoptan sonra heyecan mı yaptım nedir. Babam da bıraktılar diye az kalsın hocayla tartışacaktı çok basit şeyler yüzünden bırakıyorlar bu ne böyle ?? Masraf çıkardım beceriksizim diye kendimden nefret ettim ehliyetten soğudum resmen
canım yaşadığın stresi anlıyorum bende Mayıs ayında girdim ancak eskisi gibi değil artık zorlaştırdilar sana tavsiyem kurstan iyice pratik kazanana kadar ders alman yoksa sınav heyecanı hata yaptırıyor

O kadar zor mu yahu? Bende ufak ufak tirsmaya basladim yani. Dersleri iyi takip eden ve hocalarini can kulagiyla dinleyenler, direksiyon dersinde de dikkatle takip edenler yine de zor mu diyorsunuz? Benim dersler Eylul ayinda, sinsv Ekim de.

Birde aklima soyle bir fikir geldi. Bir konu acilsa ve orada test sorulari atilsa. O sorulari cozsek. Yanlis olanlari ozellikle belirtsek. Yani her birimizin yanlis isaretledigi sorularin cevaplari aklimiza kazinsa. Nerelerde takikiyoruz falan gibi. Ben inanilmaz heyecanliyim. Ne bileyim link atip kac dogru ksc yanlis olduguna bakip hatali siklar uzerine yogunlassak. Fikirler ortaya atalım. Bizi rahatlatacak önerileri gormeyi cok istiyirum. gozlerhepgulsun gozlerhepgulsun insallah basaracaksin. Direksiyon sinavi icin ugrasiyorsun sanirim. İnşallah basaracaksin.

Birde aklima soyle bir fikir geldi. Bir konu acilsa ve orada test sorulari atilsa. O sorulari cozsek. Yanlis olanlari ozellikle belirtsek. Yani her birimizin yanlis isaretledigi sorularin cevaplari aklimiza kazinsa. Nerelerde takikiyoruz falan gibi. Ben inanilmaz heyecanliyim. Ne bileyim link atip kac dogru ksc yanlis olduguna bakip hatali siklar uzerine yogunlassak. Fikirler ortaya atalım. Bizi rahatlatacak önerileri gormeyi cok istiyirum. gozlerhepgulsun gozlerhepgulsun insallah basaracaksin. Direksiyon sinavi icin ugrasiyorsun sanirim. İnşallah basaracaksin.

Test sınavına o kadar takılmayın, internetten çıkmış sorulardan çözün bol bol, zaten aynı tarz hatta aynı sorular çıkıyor, eski yeni karışık..
Önemli olan direksiyon sınavı :-( moralim o kadar bozuk ki, ağlamak istiyorum, bu hafta ikinciye giricem ve çok stresliyim, çok panik yapıyorum kullanırken, inşaallah bu sefer geçerim hayırlısıyla.

Test sınavına o kadar takılmayın, internetten çıkmış sorulardan çözün bol bol, zaten aynı tarz hatta aynı sorular çıkıyor, eski yeni karışık..
Önemli olan direksiyon sınavı :-( moralim o kadar bozuk ki, ağlamak istiyorum, bu hafta ikinciye giricem ve çok stresliyim, çok panik yapıyorum kullanırken, inşaallah bu sefer geçerim hayırlısıyla.

Başarılar diliyorum ve başaracağınıza inanoyorum :nazar::KK66:

Hiç zamanım olmadığından test çözme işini gün içerisinde bakıyorum. İnşallah ben de başarırım :110:

Artık zorlaştırdılar , iyide yaptılar bence.
Burada sorgulamanız gereken 4 kez direksiyon dersi veren kurs.
Ben tam 20 saat almıştım.

Başarılar diliyorum ve başaracağınıza inanoyorum :nazar::KK66:

Hiç zamanım olmadığından test çözme işini gün içerisinde bakıyorum. İnşallah ben de başarırım :110:

Teşekkür ederim, inşaallah başarırsınız sizde, çıkmış sorulara bakın, en azından fikir sahibi olursunuz, aklınızda kalıyorsa kitaptan da çalışın, kalmıyorsa bol bol test \m/

Evet maalesef artık çok zorlaştı direksiyon sınavı ben 12 ders aldım ilkinde çok güveniyordum kendime park ederken yamuk park ettim diye bıraktılar o da şöyle oldu sağ manevrada çok geldim fark ettim 20 cm ileri alsam sorun olmayacak dedim ki bi Öne alma şansım var mı çok geldim hiç cevap vermediler bende sol manevramı Yaptım sonra olmadı tabii. Hemen indirdiler direksiyondan eve gelince Ağladım. 2. Sınavda bi yağmur bastırdı bardaktan boşalırcasına. Bi de eşimle tartıştığım için gece hiç uyumamıştım bindim arabaya bi türlü 1. vitese atamadım hep 3 e geçti. Tabii ben panik oldum iyice arabadan indirecekler diye. Allahtan bu hocalar biraz daha anlayışlı çıktılar bu sefer geçtim.

O kadar zor mu yahu? Bende ufak ufak tirsmaya basladim yani. Dersleri iyi takip eden ve hocalarini can kulagiyla dinleyenler, direksiyon dersinde de dikkatle takip edenler yine de zor mu diyorsunuz? Benim dersler Eylul ayinda, sinsv Ekim de.
Evet eskiden cok daha kolaydı,şimdi cok zorlaştırdılar.Ama bende yeni sistemde aldım ehliyetimi alınıyo yani heyecanı attıktan sonra.

Bende derslere basladim hayirlisi ile. 10 ekim teorik sinav. Yasayip gorecegiz, acayip merak ve heyecan icindeyim. Dediginiz gibi teori sinavi kolay olacak gibi. Hatta girmis olsaydim 92 alacaktim. Kismet artik. İcim icime sigmiyor. Pratik yapinca bakalim neler yaxacagim. Henuz direksiyona hic oturmadum.

Direksiyona hiç geçmediysen işin zor arkadaşım. Ben kendi arabamızla kaç kere sürdüm boş yollarda. Üstüne ders almama rağmen acemi olduğum için küçük hatalar halen yapıyorum. Malesef sınavda tek bi hatanda eliyorlar. Sürüşüm gayet iyi ama sınavda hataya yer vermiyorlar. Usta şoför de değiliz ki !

Bakalim esim gosterecek artik. Kendi arabamiz ile sinavda surulen yollarda pratik yapacagim. Artik ne zaman baslariz onu bilemedim. Cok israr etmiyorum. Yavas yavas sindire sindire ogrenmeliyim. Sanki basaracsgim hissi var. İnaniyoeum kendime, insallah yanilmam.

Direksiyona hiç geçmediysen işin zor arkadaşım. Ben kendi arabamızla kaç kere sürdüm boş yollarda. Üstüne ders almama rağmen acemi olduğum için küçük hatalar halen yapıyorum. Malesef sınavda tek bi hatanda eliyorlar. Sürüşüm gayet iyi ama sınavda hataya yer vermiyorlar. Usta şoför de değiliz ki !
boşuna insanların hevesini kırmayın bence.
bende kurstan önce direksiyon başına geçmemiştim.
10 saatlik bir eğitimle ilk sınavda geçtim direksiyon sınavını.

bu sınavı sadece arabaya öncden bi aşınalığı
olanlar geçiyor diye bir şey yok.
istedikten sonra her şey mümkün.
yeter ki hırslı ol.

4 ders nasıl verirler bana 10 ders+ 2 derste sınav yerinde verilecek yani birkaç ders fazla alacağım hoca gördü biraz daha geliştirmem gerek diye.

bende 3. kez kalıyorum tekerlek kaldırıma değiyo diye sen geçtinmi bende acayhip üzülyrom bide üstelik 30 hf hamieyim :KK43:((

X