- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
- Konu Sahibi bayan-suslu
Abartmayın lütfen. Sınavdan geçememissiniz bunuda babanızdan çıkartmayın.ne demişki adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir tabi.. amaan babalarin her zamanki hali yani,konu sahibi.. :):))Acaba negatif teşvik mi yaptı,belki ona kırılınca hırs yapmışsınızdır.
Benim rahmetli babam , gel sana araba kullanmayı öğreteyim dedi o zaman 18’im. Götürdü beni dik bir yokuşa, deve bağırtan. Bak böyle buraya bascan kalkcak araba dedi. Tabi ne kalkması, araba başladı geri geri gitmeye . Babam tabi ‚sen de yetenek yok, in in ‘ deyip indirdi beni . Binmem-inmem-arabayı kaydırmam 4 dakika sürdü . Demem o ki ; babayla -kocayla olmaz o iş
Bozma moralini , bir dahakine yaparsın .
Baba gibi baba
Konu sahibi, babana baska yerden kinin ya da ofken mi var? Hayir yani adamcagiz bildigimiz klasik Turk babasi.. soz konusu araba olunca su forumda kac kisi babasiyla gule oynaya direksiyon calismistir yahu.. biz ehliyetleri evlendikten sonra aldik kardesimle mesela bu kadar kolay sevkin kirilmasin, hayatta babanin sozunden daha aci neler duyacaksin.. bu kadar tirt bir meseleden kirma babani cok uzulursun sonra..
ehliyeti alıp yüzüne çarpasım var aldım diye
Çok güzel cevaplamissin office.Baba gibi baba
Konu sahibi, babana baska yerden kinin ya da ofken mi var? Hayir yani adamcagiz bildigimiz klasik Turk babasi.. soz konusu araba olunca su forumda kac kisi babasiyla gule oynaya direksiyon calismistir yahu.. biz ehliyetleri evlendikten sonra aldik kardesimle mesela bu kadar kolay sevkin kirilmasin, hayatta babanin sozunden daha aci neler duyacaksin.. bu kadar tirt bir meseleden kirma babani cok uzulursun sonra..
Benim kızım babasının yüzüne gizliden ehliyet alıp çarpacak, ben babaya bırakmadan o kızı duvardan duvara çarpmassam nenolayım!Kötü oldum zaten üzgünüm tuz biber ekti motive edebilirdi boşver ehliyeti dedi