Babam

kırıcı bir şey dememiş. sen söylediği cümlelere fazla anlam yüklemişsin.

18 ime girer girmez ehliyet kursuna yazdırmıştı babam beni kıt kanaat geçiniyorduk o zaman kursu 1. likle bitirdim kampanya varmış birinci olana kursun parası geri veriliyormuş onu alıp babama verdim tabii başarıma ne kadar sevindi canım babacım.
Konunu okuyunca anımsadım. umarım sizin ilişkinizde de böyle güzel anılar olur.

Bana abartıyor gibi geldiniz ..
- Babam araba lazım oluyor veremem bişey olursa tamire yollamaya bile vaktim olmaz demişti ( kullandırmadı)
- Eşim dalga geçti ya napıcaksın boşver benim var boşuna alma diye ( ekstra masrafta istemiyordu)
- Abim zaten uzaktaydı
2 ayda kitapçığı aldım iş yerimle anlaştım gündüz direksiyon derslerine gittim gittiğim gibide aldım .. ( hiç araba kullanmamıştım )

Benim rahmetli babam , gel sana araba kullanmayı öğreteyim dedi o zaman 18’im. Götürdü beni dik bir yokuşa, deve bağırtan. Bak böyle buraya bascan kalkcak araba dedi. Tabi ne kalkması, araba başladı geri geri gitmeye . Babam tabi ‚sen de yetenek yok, in in ‘ deyip indirdi beni . Binmem-inmem-arabayı kaydırmam 4 dakika sürdü . Demem o ki ; babayla -kocayla olmaz o iş :KK48:
Bozma moralini , bir dahakine yaparsın .

Baba gibi baba :KK53:

Konu sahibi, babana baska yerden kinin ya da ofken mi var? Hayir yani adamcagiz bildigimiz klasik Turk babasi.. soz konusu araba olunca su forumda kac kisi babasiyla gule oynaya direksiyon calismistir yahu.. biz ehliyetleri evlendikten sonra aldik kardesimle mesela :KK53: bu kadar kolay sevkin kirilmasin, hayatta babanin sozunden daha aci neler duyacaksin.. bu kadar tirt bir meseleden kirma babani cok uzulursun sonra..

Konu sahibi, babana baska yerden kinin ya da ofken mi var? Hayir yani adamcagiz bildigimiz klasik Turk babasi.. soz konusu araba olunca su forumda kac kisi babasiyla gule oynaya direksiyon calismistir yahu.. biz ehliyetleri evlendikten sonra aldik kardesimle mesela :KK53: bu kadar kolay sevkin kirilmasin, hayatta babanin sozunden daha aci neler duyacaksin.. bu kadar tirt bir meseleden kirma babani cok uzulursun sonra..

Di mi ama :KK53: aklıma geldikçe gülüyorum :KK70:

ay allah aşkına ne bu alınganlık? Belliki hayatta dert edeceğin ciddi sorunların yok olsaydı böyle herşeye kırılıp üzülmezdin ki üzülecek bişey yok ortada sadece sağlık olsun demiş adam

Çok güzel cevaplamissin office.
"Baba" kelimesini duyunca bikaç saniye nefesim kesiliyor . Çok kolay harcanıyor bu adamlar ya (iyi babalar)

"Babadan kocadan hoca olmaz"illa moral bozacak bir şey söylerler.Ama babaniz sizi teselli etmek için söylemiş.Siz üzgün oldugunuz için alinmışsıniz gibi geldi bana...

Kötü oldum zaten üzgünüm tuz biber ekti motive edebilirdi boşver ehliyeti dedi
Benim kızım babasının yüzüne gizliden ehliyet alıp çarpacak, ben babaya bırakmadan o kızı duvardan duvara çarpmassam nenolayım!

Saygısızlıkta sınırları baya zorluyorsunuz siz yeni nesil gençleri!
Boşuna dememişler edep ya bu diye

İlerde kocan ağzına edip , hiç bişe yapamadığın zaman bu derdin aklına gelsin.
Baban bütün babaların yaptığını yapmış.
Bende aynısını yaşadım zamanında.
Beni bi dövmediği kalmıştı.
Hiç dertlenmedim.
Sonuçta herke öğretme kabiliyetine sahip olamaz.

Sen buna kırıldıysan ben saçımı başımı yolayım babamın Sözlerine. Bana salak aptal derdi kesin. Yarım akıllı dediği de oldu. İlk yılımda atandım. Ehliyeti tek seferde aldım yüksek lisans yaptım ama ben onun gözünde yarım akıllıyım. O yüzden babanı öp başına koy

X