Babam

Gulucuk koydum cnku bunu bi problem olrk gormedim. Babami degistiremem. Gozumuzun icine baka baka hatalar yapiyorve sesimizicikaramiyoruz. Bunc sey varken o tavri devede kulak kaliyor. Cok seyi astim bn hayatimda bu banabasit geliyo. Sende uzulme bosver babadir der de gec . kimi babalar var kizlariylacan ciger gordukce icim gider ama ypck bise yok bizimkide boyle...
Aynen arkadaşım öyle bende aynıyım dizide filmde görünce gözlerim dolardı. Biz niye böyle değiliz diye. baba sevgisi eksikliği çok kötü bişey.

yeni dosya açtır. kurstan hocayla konuş ekstra ders al en kötü arabası olan bir arkadaşından rica et otur çalış. saçma sapan şeylerin canuını sıkmasına izin verme
Parasal durumum iyi değil şuan ekstra derste pahalı.sormuştum. Arkadaşımdan da araba isteyemem öyle. Bişey olur sonra. Uğraşamam. Biraz ara vercem.sonra açtırıım dosya şuan hevesim kalmadı.

Öff benim babam da öyle ya. Boş verin :KK66: size yakışan şeyi zaten sonda belirtmişsiniz. Gizlice dosya açtırıp, ehliyeti alın.
Aynen öyle yapcam “bazı arkadaşlar” yüzüne çarpcam derken mecazı anlamamış ehliyeti gösterip aldım dicem mutlu mutlu al baba ehliyet deyip yüzüne çarpmıcam tabi :olamaz: h:-) her sınav sonrası suratıma bakıp alamadım deyince yine alamamış bakışlarını görmek istemiyorum dibine kadar hissettiryorlar sağolsunlar gizli açtırma nedenim o yani

Aynen arkadaşım öyle bende aynıyım dizide filmde görünce gözlerim dolardı. Biz niye böyle değiliz diye. baba sevgisi eksikliği çok kötü bişey.
Bosver uzerinde durma. Sinirlerinigerme. Ben aştim sende asabilirsin. Sevgi gormeyen ve bilinclenmeyen insanlarsevgi gostermeyi bilemez.
Biz bilinclendik ama bizler cocuklariizi o sevgiden mahrum etmeyiz. Anne baba gostermesede bizlerisevdigini biliyoruz. O bildigimz sevgi bize yeter..

Benim babam sizde olsa o zaman ne yapacaktınız acaba.. benimki kavga kıyametle öğretiyodu bide üstüne sınavda kaldın mı bitmiştir..
Bişey dememişki bu kadarda babana kırılman iyi değil bence.

:KK61:az önce direksiyon sınavında son hakkımda kaldım iki duba arasına parkta. Daha öncede aynı yerde kalmıştım. Babam aradı sonra noldu sınavın diye.aynı yerde kaldığımı söyledim.sağlık olsun en azından denedin boşver artık. Ne demek bu. İlk dosyam bu arada. Millet kaç dosya açtırıyor. Geçiyor filan. Bi süre ara verecektim zaten. Hemen açtırmayı düşünmüyorum. Ya da otomatik alırım diye düşünüyorum. Ama babam öyle deyince çok kötü oldum resmen gözlerim doldu. Çok kırıldım. Kendimi işe yaramaz,beceriksiz hissediyorum. Bi kere pratik yaptırdı bana.onda da söylendi durdu şevkimi kırdı zaten. Bi dahada ne o ben yapalım dedim ne de o. Dersten derse hocayla çalıştım bi. Sırf inadına dosya açtırıp gizli gizli ama söylemicem ehliyeti alıp yüzüne çarpasım var aldım diye :KK43:otobüsteyim şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :KK61:
Babanız adına çok üzüldüm ehliyeti alıp yüzüne çarpmayı planladığınızı bilse kimbilir ne kadar çok yanar canı..... Anne babalarınız bir iki söz söyledi diye hemen bu kadar kinlenmeyin...

Benim babam da unv sinavinin ilkinde yuksek tercihler yapip da kazanamayinca..kizim ulkeye cayci temizljkci de lazim..demisti cok icerlemistim. Ertesi yil sinava tekrar girdim muh fak.kazandim. . Bu yil da yuksek lisansimi tamamladim hatta..
Babalar sevk kiriyor bazen. Cunku erkek neticede. Hassas degil kirilgan degil empatik degil..

Ne babalar var :KK70:

images (6).jpeg

Mecazi anlamdan haberiniz yok galiba gerçek anlamda yüzüne çarpmıcam aldım işte ehliyetim dicem
Ayrıca bu atar gider kime benimle bu üslupte konuşamazsınız

Mecazı çok iyi bilirim.
Ne dediğinizi de çok iyi anladım. Cümlelerimden, anlamadığım gibi bir anlam çıkartmış olmanız şaşırtıcı.
Üslup olayına gelince, valla uslübum oldukça güzel ve seviyeli. Çok alındıysanız şikayet edersiniz olur biter.

:KK61:az önce direksiyon sınavında son hakkımda kaldım iki duba arasına parkta. Daha öncede aynı yerde kalmıştım. Babam aradı sonra noldu sınavın diye.aynı yerde kaldığımı söyledim.sağlık olsun en azından denedin boşver artık. Ne demek bu. İlk dosyam bu arada. Millet kaç dosya açtırıyor. Geçiyor filan. Bi süre ara verecektim zaten. Hemen açtırmayı düşünmüyorum. Ya da otomatik alırım diye düşünüyorum. Ama babam öyle deyince çok kötü oldum resmen gözlerim doldu. Çok kırıldım. Kendimi işe yaramaz,beceriksiz hissediyorum. Bi kere pratik yaptırdı bana.onda da söylendi durdu şevkimi kırdı zaten. Bi dahada ne o ben yapalım dedim ne de o. Dersten derse hocayla çalıştım bi. Sırf inadına dosya açtırıp gizli gizli ama söylemicem ehliyeti alıp yüzüne çarpasım var aldım diye :KK43:otobüsteyim şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :KK61:
Babanızin mi yüzüne çarpacaksın yok ya..Yaşınız kaç?

Benim kocam en gerizekalılar bile kullanıyor demişti, neyse şimdi kullanıyorum ama otomatik vites. Hiç uğraşma manuelle. Baban da bi şey dememiş ayrıca :)

En az 4 _5 kere kalmanız lazım dosyanızın yanması için yanliş hatırlamıyorsam. Ben olsam sanırım babam demediğini bırakmazdı kıymetini bilin babanızın:)) ben de bu sene aldım ehliyeti evet daha zor eskiye göre ama abartılacak gibi değil keske hazır olmadan sınava girmeseydiniz. Ben ilk sınava girmedim mesela ikinciye girdim geçtim. Hoca da önemli belki ders aldığınız hocayı değiştirseniz daha iyi olur sizin için.

Erkekler öyle hemen anlıcaz sanıyo al bu firen bu vites buda direksiyon buda gazz bas gidersin gibi anlatıyolar babam şoför eşim şoför ama ben bilmiyorum kullanmayı öğrennek istiyorum da tırsıyorum bu yolda çok laf işitirim diye

Olsun tekrar denersin dese daha iyiymiş ama olsun akırsın üzülme

Ne güzel bi yorumda bulunmus bu kadar üzülcek ima aranacak bi durum yok
Keza adam saglık olsun demiş nasıl yapamazsın dememiş ki

Yok yok yüzüne çarpma yine de:))
Alırsın üzülme,sana kötü bir şey söylememiş.
Fakat genelde baba ve eşle çalışılmaz,7 kat elle bile daha rahat çalışılır,benim babam da çok geriyordu insanı,kendinin ne kadar da çabuk öğrendiğinden,bunun herkesin işi olmadığından dem vuruyordu.
Hocamız demişti ki "eskiden gazı freni öğrenen iyi sürücü olduğunu düşünürdü,sizi demoralize etmelerine izin vermeyin"
2ci de yaparsın,üzüleceğin bir şey yok

Benim babam da unv sinavinin ilkinde yuksek tercihler yapip da kazanamayinca..kizim ulkeye cayci temizljkci de lazim..demisti cok icerlemistim. Ertesi yil sinava tekrar girdim muh fak.kazandim. . Bu yil da yuksek lisansimi tamamladim hatta..
Babalar sevk kiriyor bazen. Cunku erkek neticede. Hassas degil kirilgan degil empatik degil..
:))Acaba negatif teşvik mi yaptı,belki ona kırılınca hırs yapmışsınızdır.

X