• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet evliliğim

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Son konumu biliyosunuz zaten.
Ben hata yapıp eve geri döndüm ama şimdi yine annemlere gidiyorum..
Eşim olacak mahlukla kavga ettik çünkü
İş için bir yere gidilecekti bu perşembeden pazara kadar ama bi belge hazırlamaları gerekiyo gitmek isteyenlerin, o belgeyi bu hazırlamamış yani tamamen gezme amaçlı gidecekti.
Neyse bu ben gitmek istemiyorum o kadar yolu kim gidecek filan dedi ilk başlarda hatta bahane uydurdu arkadaşına ben gelmycem dedi yanımda ( ben asla karışmadım asla gitme demedim)
Sonra arkadaşları arayıp ısrar etmeye başladılar buda brz ikna oldu bana dediki arkadaşlarla gitsem mi acaba ( arkadaşları bugün arabayla gittiler)
Bende dedimki bi öylesin bi böyle gitmiycem diyosun benmle plan yapıyosun şimdi gitmek istiyosun ya söylediğin gibi gitme yada sen bilirsin dedim.
Nyse bu sabah beni işebırakırken kavga çıkardı bu senn yüzünden gidemedim mutlumusun şimdi dedi ben şok oldum
Zaten gitsemde bana mesaj atıyosun rahat vermiyosun dedi. Arkadaşlarının eşleri hiç mesaj atmıyomuş...
Şimdi sizlere soruyorum eşleriniz biyere gittiğinde iletişimi kesiyo musunuz?
Bir sürü laf saydı ve ben şok oldum sanki bilerek kavga çıkardı başka bir sebepten bilemiyorum
Nyse ben buna mesaj attım akşm annemlere gificem brz sakinleşelim dedim
Oda nereden çıktı gitme dedi
Snra dedimki bi suçum olmadığı halde itilip kakılıyorum bunu haketmedim ben
Başladı yine saydırmaya
Ve durum bu...
Zaten herşey bitti ama insan yine istemsizce üzülüyo boşanana kadar üzülcem böyle galiba ve tabi sonrasıda var nasıl atlatıcam

Eski konularınızı bilmiyorum ama bu dediğinizden devamlı anneye gidip geldiğinizi anladım gideceksiniz tamamen gidin önce gidip sonra paşa paşa dönmeyin bu beyefendilerde kendini bir halt sanmasın
Yani şu anda bsşkA çarem yokki o kadar lafın üzerine eve gidemem ama zaten büyük ihtimalle dönmem artık

Eski konulara goz gezdirdim elle tutulur fazla birsey yok sanki hepsini okuyamadim..bu mevzuda da anneye gitmelik birsey yokmus bence fikir degistirmesine bende kizardim planda yapmissak.. bunun ustune birde gitigimde ariyorsun vs tarzindaki sozlerde olmamis her dakika aramiyorsaniz tabi

Eski konularinizi bilmiyordum,merak edip acip baktim ve bana kalirsa elle tutulur bir yani yok iliskinizin.Sizinde şöyle bir hataniz var,surekli gidip gelmekle olmaz.Adam ,nasil olsa doner rahatligina girer.Net kararinizi verin ve ona gore adim atin.

Eski konularınıız bilmiyorum, ama annenizle eviniz arasında mekik dokumayın. Ya boşanın ya evliliğinizi düzeltmeye çalışın.

Eşim bir yere giderse ben yanında olmadan iletişimi minimum seviyeye indiriyorum ben. İş için gittiyse işine yoğunlaşsın diye, kafa dinlemeye gittiyse de rahat etsin diye. Çünkü ben gittiğimde ben de bunları bekliyorum ondan. Darlanmaya karşıyım.

Belki büyük bir konu değil ama görseniz delirmiş gibi arkadaşlarına rezil olmuş bilmiyoki zaten rezil

Yani şu anda bsşkA çarem yokki o kadar lafın üzerine eve gidemem ama zaten büyük ihtimalle dönmem artık

Gitmeyin, evde çözün sorununuzu. Acacaksaniz evinizde açın davanizi.

Her kavga da " gideceğim " denmez. Bir gün gidecekseniz gerçekten gidin.

Eminim ki tekrar doneceksiniz. Dönmek zor bir şeydir. Bir daha inandırıcılığı da kalmaz.

Size hakaret ettiğinde odayı terk edin. Cevap vermeyin.

Çözüm odaklı konusabileceginiz zaman oturup konuşun.

Bu anlattıklarınıza göre evden gidecek bir şey göremedim keşke he he deyip geçseydin bence akşam evine git ve gayet mutlu umursamaz ol sanki hiç bişey olmamış gibi davran kendi kudursun sen niye kendine eziyet ediyorsun

Back