selam kızlar ilk yorumu yazdığımdan beri epeyce bir süre geçti 2 aydan fazla sanırım. Bu süre içinde hep nashi ürünlerini kullandım.İlk kullanmaya başlamadan önce saç dibimde müthiş bir kaşınma ve kabuklanma vardı. Ayrıca saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Sülfata alerjim olduğu için kaşınıyormuşum meğerŞu an saçlarımdaki dökülme durdu ve saçlarım inanılmaz gür gözüküyor kızlar. Ne maşa ne de düzleştirme ihtiyacı hissetmiyorum ama 2 ay önce o kadar sönük saçlarım vardı ki ya fön, ya düzleştirici veya maşa kullanmadan çıkamıyordum. Nashi ürünlerinden başka GNC HSN Formula haplarını kullandım bunun da yararı olduğuna inanıyorum. Tek sorunum saçımdaki kabuklanmanın tamamıyla ortadan kalkmaması. Yani alnımın üst tarafında tam saç sınırında kabuklanma oluyor hala. Eskisinden az ancak hala tamamen ortadan kalkmamış bir sorun. Bunun artık bir sağlık problemi olduğunu düşünüyorum çünkü saç derimdeki kabuklanmanın benzeri hem kaşlarımda hem de kulaklarımın içinde mevcut.
Kullandığım ürünleri sırasıyla açıklıyorum
Landoll Nashi Argan Şampuanı 500ml - 70tl
Saçlarınızı mükemmel temizliyor yani saçlar gıcır gıcır oluyor tabiri caizse. İnce saçları olanlar için mutlaka tavsiye ederim. Ama saçlar çok temiz olduğundan mı nedir biraz karışıyor gibi o yüzden mutlaka ürünle krem kullanmanızı öneririm. Ürünün şu an 1/3ü kadarı kaldı annemle birlikte kullanıyoruz şampuanı. Şimdi eski postlarıma baktım 15.08.2013 tarihinden beri iki günde bir kullanıyorum ve en az saçımı iki kere şampuanlarım her banyoya girdiğimde. Bereketli bir ürün. Hassas saç derisine sahip kişiler için özellikle tavsiye ederim.
Landoll Nashi Argan Kremi 200ml 35 TL
Çok ama çok iyi bir krem. 500ml olanını almadığım için ölesiye pişmanım. Ürünü aldığım günden beri kullanıyorum. Saçlarım kayıp gidiyor bu kremi kullanınca ve mükemmel kokuyor. Ama ağır bir koku değil kesinlikle. Gözümü kırpmadan tavsiye edebileceğim bir ürün. Alın, alın, alın! Saçlar hem parlak hem yumuşacık oluyor ve krem asla saçı ağırlaştırmıyor. Bir gün saçımı yıkayıp fön çektirmeye gittiğimdeToni & Guy'ın kuaförü bile merak edip sordu kızlar ki bu adamlar dillerinden Kerastase ve Loreal Professional serisinden başka bişi çıkmaz.
Landoll Nashi Argan Yağı 30ml - 32 TL
Banyodan sonra ıslak saça bir damla kullandığınızda saçlarınız hem elektriklenmiyor hem de kolayca taranıyor. Çatallaşmış saç uçları olanlara tavsiye ederim mutlaka bu da çok güzel bir ürün.
Benim kullandığım ürünlerle ilgili görüşlerim bu kadar umarım arayan arkadaşlara yararı olur.
Canım ben gnc hsn Formula yı beğenmedim.saçlarım inanılmaz dökülüyordu.eczacı tavsiye etti.bende kendini kanıtlamış marka düşüncesiyle bu ürünü satın aldım.kullanalı 2 hafta oldu yani yeni sayılır...saç dökülmesini önler mi bilemem ama vücudumun diğer bölgelerindeki kılların rengi hafif koyulaştı halbuki eczacı böyle bişeyin sözkonusu olmadığını söyledi.ve de bu ilacı kullandığımdan bu yana çok kaşınıyorum. Gnc hsn Formula kutusunun yarısı bitti diğerinide çöpe atacam.yani Kaş yapayım derken göz çıkarmak olmaz...
Shen min adlı tabletin içeriği çok iyiymiş.doğal olduğuna dair tarım bakanlığı onaylıymış.onu düşünüyorum ancak Dr bu tür tabletlerin geçici çözüm olduğunu evitamini b vitamini Demir içeren yiyeceklerin tüketilmesini tavsiye ediyor.
Canım ben gnc hsn Formula yı beğenmedim.saçlarım inanılmaz dökülüyordu.eczacı tavsiye etti.bende kendini kanıtlamış marka düşüncesiyle bu ürünü satın aldım.kullanalı 2 hafta oldu yani yeni sayılır...saç dökülmesini önler mi bilemem ama vücudumun diğer bölgelerindeki kılların rengi hafif koyulaştı halbuki eczacı böyle bişeyin sözkonusu olmadığını söyledi.ve de bu ilacı kullandığımdan bu yana çok kaşınıyorum. Gnc hsn Formula kutusunun yarısı bitti diğerinide çöpe atacam.yani Kaş yapayım derken göz çıkarmak olmaz...
Shen min adlı tabletin içeriği çok iyiymiş.doğal olduğuna dair tarım bakanlığı onaylıymış.onu düşünüyorum ancak Dr bu tür tabletlerin geçici çözüm olduğunu evitamini b vitamini Demir içeren yiyeceklerin tüketilmesini tavsiye ediyor.
GNC HSN Formula ikinci kutuyu bitirmek üzereyim. Bahsettiğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım.Hala günde en az 1 defa kullanıyorum. Özellikle tırnaklarımda ve saçımda gözle görülür fark yaratıyor. Ancak herkesin bünyesi farklı tabiki
merhaba bende nashi argan şampuan ve saç kremini aldım.aşırı dökülmem ve kaşıntı var saç derimde.şöyle bi soru soracağım şampuan ve saç kreminden ne miktarda kullandın.bazı şampuanlarda fındık büyüklüğünde deniyor, yada market şampuanları gibi bol kepçemi :)) ha birde saç kremini diplere uyguladınmı?selam kızlar ilk yorumu yazdığımdan beri epeyce bir süre geçti 2 aydan fazla sanırım. Bu süre içinde hep nashi ürünlerini kullandım.İlk kullanmaya başlamadan önce saç dibimde müthiş bir kaşınma ve kabuklanma vardı. Ayrıca saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Sülfata alerjim olduğu için kaşınıyormuşum meğerŞu an saçlarımdaki dökülme durdu ve saçlarım inanılmaz gür gözüküyor kızlar. Ne maşa ne de düzleştirme ihtiyacı hissetmiyorum ama 2 ay önce o kadar sönük saçlarım vardı ki ya fön, ya düzleştirici veya maşa kullanmadan çıkamıyordum. Nashi ürünlerinden başka GNC HSN Formula haplarını kullandım bunun da yararı olduğuna inanıyorum. Tek sorunum saçımdaki kabuklanmanın tamamıyla ortadan kalkmaması. Yani alnımın üst tarafında tam saç sınırında kabuklanma oluyor hala. Eskisinden az ancak hala tamamen ortadan kalkmamış bir sorun. Bunun artık bir sağlık problemi olduğunu düşünüyorum çünkü saç derimdeki kabuklanmanın benzeri hem kaşlarımda hem de kulaklarımın içinde mevcut.
Kullandığım ürünleri sırasıyla açıklıyorum
Landoll Nashi Argan Şampuanı 500ml - 70tl
Saçlarınızı mükemmel temizliyor yani saçlar gıcır gıcır oluyor tabiri caizse. İnce saçları olanlar için mutlaka tavsiye ederim. Ama saçlar çok temiz olduğundan mı nedir biraz karışıyor gibi o yüzden mutlaka ürünle krem kullanmanızı öneririm. Ürünün şu an 1/3ü kadarı kaldı annemle birlikte kullanıyoruz şampuanı. Şimdi eski postlarıma baktım 15.08.2013 tarihinden beri iki günde bir kullanıyorum ve en az saçımı iki kere şampuanlarım her banyoya girdiğimde. Bereketli bir ürün. Hassas saç derisine sahip kişiler için özellikle tavsiye ederim.
Landoll Nashi Argan Kremi 200ml 35 TL
Çok ama çok iyi bir krem. 500ml olanını almadığım için ölesiye pişmanım. Ürünü aldığım günden beri kullanıyorum. Saçlarım kayıp gidiyor bu kremi kullanınca ve mükemmel kokuyor. Ama ağır bir koku değil kesinlikle. Gözümü kırpmadan tavsiye edebileceğim bir ürün. Alın, alın, alın! Saçlar hem parlak hem yumuşacık oluyor ve krem asla saçı ağırlaştırmıyor. Bir gün saçımı yıkayıp fön çektirmeye gittiğimdeToni & Guy'ın kuaförü bile merak edip sordu kızlar ki bu adamlar dillerinden Kerastase ve Loreal Professional serisinden başka bişi çıkmaz.
Landoll Nashi Argan Yağı 30ml - 32 TL
Banyodan sonra ıslak saça bir damla kullandığınızda saçlarınız hem elektriklenmiyor hem de kolayca taranıyor. Çatallaşmış saç uçları olanlara tavsiye ederim mutlaka bu da çok güzel bir ürün.
Benim kullandığım ürünlerle ilgili görüşlerim bu kadar umarım arayan arkadaşlara yararı olur.
Sevgiler!
merhaba bende nashi argan şampuan ve saç kremini aldım.aşırı dökülmem ve kaşıntı var saç derimde.şöyle bi soru soracağım şampuan ve saç kreminden ne miktarda kullandın.bazı şampuanlarda fındık büyüklüğünde deniyor, yada market şampuanları gibi bol kepçemi :)) ha birde saç kremini diplere uyguladınmı?
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]Merhaba,
[Şampuan pompasız mı geldi önce onu sorayım? Eğer pompasız geldiyse ona bir pompa uydurmanızı tavsiye ederim. Asla normal şampuanlar gibi bol kepçe kullanmayın fındık demiyelim de 50kuruşluk bir bozuk para büyüklüğü ideal olacaktır şampuan için. Krem için fındık kadar yeterli. Kremin üzerinde saç diplerinede kullanılabilir gibisinden bişi yazıyor hatırladığım ama siz sadece uçlarına uygulayın. Zaten çok yoğun bir krem. Kaşıntı için size elma sirkeli su kullanmanızı tavsiye ederim. Ben de seboreik dermatit var. Saçlarımı önce nashinin şampuanı ile yıkıyorum daha sonra kremi uyguluyorum. En sonda banyo tasının içine koyduğum yarım çay bardağı elma sirkesini iki parmak kadar su ile karıştırıyorum. Bu suyla saçımı durulayıp üzerinden birde duru suyla geçiyorum. Kabuklanmaya daha iyi gelen bir şey görmedim. Kabuklanmam o kadar fazlaydıki artık utanır olmuştum insanlar saçında bişi var deyip uzanıp sonra onun koca bir kuru deri parçası olduğunu görüyordu tam kabus gibiydiii.
Ben kullanıyorum argan yağını 1 yıldır. çok güzel parlaklık veriyo elektriklenmeyi alıyor kabartmıyo saçı. duştan sonra nemli saçımın tamamına sürüyorum ayrı olarakda her gün saç uçlarıma srüyorum. gayet memnunum. vazgeçiceğimi sanmıyorum nashi argan yağından :) en kısa sürede şampuan ve saç kreminide denicemEee, kullanan yok mu nashi ürünlerini kızlaaarrr???
Ayyyyyy sağol canıııim cevap yazdığın için.ilk fırsatta alıcamBen kullanıyorum argan yağını 1 yıldır. çok güzel parlaklık veriyo elektriklenmeyi alıyor kabartmıyo saçı. duştan sonra nemli saçımın tamamına sürüyorum ayrı olarakda her gün saç uçlarıma srüyorum. gayet memnunum. vazgeçiceğimi sanmıyorum nashi argan yağındanen kısa sürede şampuan ve saç kreminide denicem
Saçının tamamına sürdüğüne göre saçı ağırlaştırmıyor yani.bende otacının var.biraz fazla sürdüm mü hiç yıkanmamış gibi yağlı oluyor ve yine yikamam gerekiyordu.o yüzdenaz kullanıyorum.Ben kullanıyorum argan yağını 1 yıldır. çok güzel parlaklık veriyo elektriklenmeyi alıyor kabartmıyo saçı. duştan sonra nemli saçımın tamamına sürüyorum ayrı olarakda her gün saç uçlarıma srüyorum. gayet memnunum. vazgeçiceğimi sanmıyorum nashi argan yağındanen kısa sürede şampuan ve saç kreminide denicem
Saç
Saçının tamamına sürdüğüne göre saçı ağırlaştırmıyor yani.bende otacının var.biraz fazla sürdüm mü hiç yıkanmamış gibi yağlı oluyor ve yine yikamam gerekiyordu.o yüzdenaz kullanıyorum.
Aaa çok iyiymiş.yağlanmaması çok iyi.zaten saçım az.bir se yağlı gözükürse kötü olur.nerden alıyorsun peki? Ben gittigidiyora bakmıştım.ama henüz alamayacağım için alıcı gözüyle bakamadım.Canım saçı ağırlaştırmıyor. yağlı gibide durmuyor hiç bende birçok ürünün argan yağını kullandm onlar yağlı gibi duruyo ama nashinin argan yağından çok memnunum. saçın içine işliyor ve yağ bırakmıyo zaten hafifleştiriyo saçı. kuaförlerde çok pahalıya satıyorlar ben sordum 100 ml 120 tl dedi ben 70 tl ye alıyorum internetten sipariş verebilirsin. hem istersen ilk aldığında en küçük boyundan al denemiş olursn yağlanmadığını görünce 100 ml lik alrsn
Gittigidiyordan alıyorum canım güvenilir sitelerden olması yeter zaten. Bide bazen bi kuaför tanıdığımız var ondan babam getirtiyo 70 tl ye alıyorum ondan da tanıdık olduğu için ama fazla isteyemiyorum ayıp olur diye adam para kazanamadığı için bendenAaa çok iyiymiş.yağlanmaması çok iyi.zaten saçım az.bir se yağlı gözükürse kötü olur.nerden alıyorsun peki? Ben gittigidiyora bakmıştım.ama henüz alamayacağım için alıcı gözüyle bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?