Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle yaptırma.
Anladığım kadarıyla arkadaş biraz kötü bir doktora denk gelmiş, o yüzden uyarıyor. ama bazılarımız için yaptırmamak gibi bir seçenek yok sanırım ki ben de onlardan biriyim. üzerinden 6 aydan fazla geçti. her gecen gün sızlaması falan azala azal bugun nerdeyse yok denilecek noktadayım. hatta sanırım yok..
dişlerimin son halini koyayım hatta, eski dişlerimle kıyaslanamayacak haldeler o yüzden iyi ki diyorum hep..
Eki Görüntüle 557355
Cok tsk . Ederim ilgin icin benimki saglik problemi yok ustte bi kac dis caprasik geri donusude yokmus . Ama telde istemiyorum o yuzden kararsizim
Ay cok yazdım buraya sanırım ne olur kusura bakmayın ama fotolar gelince eklemek istedim..
keyfim cok yerinde su an.. görünce bir kez daha dedim iyi ki yaptırmışım diye
Eki Görüntüle 362246
ayy çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullan canım..
bende düşünüyorum ama dişlerimin şeklini beğeniyorum sadece bayzlığını kaybetmiş olmam sorun
beyazlatıp dişime zarar vermek istemiyorum bu yöntem uygun olur mu acaba diye düşüncelerdeyim
hem dahada bi derli toplu duruyo dişlr bu sayede kullanımı nasıl rahat bi şekilde fırçalayabiliyomusun
bu arada 10yıllık bi ömrü olduğunu biliyorum lamine dişlerin bu da çok iyi bişi
ne kadara yaptırdın sen canım
çok teşekkür ederim :)
acıkcası senin yerinde olsam yaptırmazdım, buraya da yazdım çok kez bunu. ben çarpıklık var diye yaptırdım. dişlerinin şekli düzgünse bence sadece beyazlatma olayına gir. hem maliyeti de cok daha düşük olur. çünkü lamine dişlerin tanesi 375€, tabii değişiklik gösteriyor bu ama aşağı yukarı 500 TL'yi çıkartman lazım bir diş için.