Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bişi sorucam canım. bazı doktorlar porselen lamineye dayanıklı diyorlar bazıları değil diyorlar kafam karıştı açıkçası bende yaptırmak istiyorum tel tedavisi çok yıprattı dişlerimi ve istedğim gibide olmadı bu yüzden bende lamine istiyorumm
Ay cok yazdım buraya sanırım ne olur kusura bakmayın ama fotolar gelince eklemek istedim..
keyfim cok yerinde su an.. görünce bir kez daha dedim iyi ki yaptırmışım diye
Eki Görüntüle 362246
Ay cok yazdım buraya sanırım ne olur kusura bakmayın ama fotolar gelince eklemek istedim..
keyfim cok yerinde su an.. görünce bir kez daha dedim iyi ki yaptırmışım diye
Eki Görüntüle 362246
yaaa çok güzel olmuş dişlerin güle güle kullan :)
bnmde 6 ay sonra düğünüm var ve ben de dişlerimden inanılmaz derecede rahatsızlık duyuyorum. biran evvel yaptırmam gerekli. ben de lamine'nin bana uygun olabileceğini düşünüyorum.. bir kaç sorum olucaktı sana
ben istanbul'da ikamet ediyorum, sen dişlerini nerde yaptırdın, ne kadar sürede yaptılar ve fiyatı kaça mal oldu ?
eğer bu sorularıma cvp verirsen gerçekten çok çok sevinicem.
görüşmek üzere :)
10urser selam :)) ben de istanbul da yasıorum ve plusdent e yaptırdım, Mehmet ve Onur Bey doktorlarım. yeri değişti en son o yüzden hala plusdent die mi geçio yeni yerlerinin bilmiyorum. nişantaşında Amerikan hastanesi ne çok yakın.
tanesi 375€ laminenin. ikinci bir seçenek olarak 300€ olanı da var bu arada.Farkı ne diye sorarsan ben de cok iyi bilmemekle beraber doktorlar 375 e daha iyi dedi. ben toplamda 6 diş yaptırdım. parayı 2 parça halinde alıyorlar. ilk başladıklarında ve sonra bittiğinde. ama arada uzun zaman varmış gibi düşünme çünkü 1 haftada dişlerini yapıyorlar. geçici halini de kimse anlamıyor o kadar başarılılar. ilk muayene ücretsiz. giitiğinde fotografını çekip bilgisayara yüklüolar ve sonrasında oturup beraber bakıosunuz. kaç dişe yapılmalı, nasıl olur gibilerinden,sonra da karar veriosun. toplamda 3 defa falan gidiosun sanırım.
benim toplam 6000TL tuttu, pembe estetik de var içinde, ayrıca düğün hediyesi olarak beyazlatma da yaptılar alt dişlerime. ben çok memnun kaldım. buraya da sık sık yazdım hatta. tüm süreci anlattım.. eğer düşünürsen telefon numaralarını verebilirim.
bu arada düğün fotolarım kabusumdu, nasıl olacak diye düşünüp dururdum. verdiğim en doğru kararlardan biri oldu bu işe girmek. acıkcası bazıları haklı olarak bu yolun cok da dogur olmadıgını düşünüyorlar, dişleri kestirdiğimizi için.. ama psikolojik olarak o kadar etkileyip güvenimi zedeliodu ki kesinlikle pişman değilim..
günaydınnnn canımm :))) ay msgını görünce çokkk mutlu oldummm teşekkürler ilgin içinnn ^-^
bence de çok doğru bir karar bu neticede dişlerrr en önemli görsellik unsuru, insanın rahatça gülebilmesi kadar güzel bi duygu olamaz herhalde aynen bnmde düğün fotoğraflarım hep kafama takılıo çnkü nişanımda tek bi fotoğrafta bile gülmemişim sadece bir tebessüm oysaki insanın en mutlu gününde rahatça gülememesi ne kötü bişey
telefon numarasını zahmet olmazsa kesinlikle istiyorum canımm, ben yeni üye olduğum için msg hakkım yok özlden atarsan çok memnun olurum :) bu arada bişi sorucam.. 6 dişimi yaptırdım demişsin yaa çok şaşırdımm daha fazla gibi duruo sanki, gelerken arkada kalan kısımları yaptırdığın dişelere mi uydurdular naptılar yaa acaip orjinal duruo hepsii :O ben şimdi aynayı aldım elime güldüm görünen dişlerimi saydım 9 tane :/ alt dişlere uygulanmıyor sanırım onları saymıyorum bilee :)) ooff yaa neysee bak yine cnm sıkıldı ((
telefon numaralarını bekliyorum canımm, tekrar tekrar teşekkür ederim görüşürüz :))