Çoook tesekkur ederim :))
dişlerden ince bir tabaka kesiyorlar normalde.. ama bende çarpıklık oldugu için biraz daha fazla kestiler.. tabii yine baya bi dişin var orda yani kaplama gibi değil.. benim de köpek dişlerim öndeydi çok, eskiye göre cok daha iyi konumdalar şimdi.
ben de cok korkuyordum sağlamlık konusunda ama su an cok sağlam hissediyorum. hala biraz sızı var bazı dişlerde bu arada.. soguga ve sıcaga karsı hassasiyet de var ama zamanla geçecekmiş. zaten ilk zamanlar gibi değil kesinlikle. her gecen gün cok dahah iyi hissediyorum.
yaptırma esnasında kesinlikle anlaşılmıyor.. ben işime gittim falan kimse anlamadı.. dişlerinin aynısını yapıyorlar geçici olarak.. tek farkı daha beyaz olması :)) bu konuda hiç endişen olmasın
doktorun dediğine göre bi 10 yıl beni götürmesini bekliyormusuz. sonrasında eger bir sorun varsa yenilecencek sanırım. ya da o zaman artık hangi teknoloji varsa onunla haşır neşir olucam sanırım.. eger cok rahatsız değilsen yaptırma ya da tel taktır.. dönüşü olmadığı için söylüyorum. ama sen de benim gibiysen yani kafana cok takıyorsan kesinlkikle düşünme ve yaptır.. artık nerde olursam olayım cok rahat gülüyorum, güvenim yerime geldi ve agrı sızı umrumda bile değil.. ciddi anlamda hayat kalitemi etkiliyordu eski dişlerim. su an cooook ama cok mutluyummm
sormak istediğin baska sey olursa lütfen hiiiç cekinme.. ne kadar önem verilebileceğini ve tedirgin edici bir şey oldugunu cok iyi biliyorum. en önemli tavsiyem doktorunu iyi seç :)
Kafama yatti ama tek dis 375 € demissin :O 6000 tl ise benimkileri dusunemiyorum bile € hesabiyla. Sanirim bi süre daha böyle kalmak zorundayim Tel de hic imkansiz gibi geliyor burda 2000€ civari teller :O aslinda tek kötü olan sag köpek disim önde digeri normal gibi..katlanmak zorundayim yani su dislere of ya yardimlarin icin cok sagol canim..