Lamine yaptırmıştım, işte fotografları

Kafama yatti ama tek dis 375 € demissin :O 6000 tl ise benimkileri dusunemiyorum bile € hesabiyla. Sanirim bi süre daha böyle kalmak zorundayim Tel de hic imkansiz gibi geliyor burda 2000€ civari teller :O aslinda tek kötü olan sag köpek disim önde digeri normal gibi..katlanmak zorundayim yani su dislere of ya yardimlarin icin cok sagol canim..

Rica ederim ne demek..
walla ben de para biriktirip yaptırdım.. tel olur mu die de sordum öncesinde ama cenem çok küçük, dişlerim de cok büyükmüş :)) yani olmadı anlayacagın..
tek dişse bence tel düşün.. hem dahah uygun..
istersen fotosunu çekip mail at fiyat teklifi iste.. sonucta benim bir sürü dişimde vardı yamukluk. sende belki tek diş ile de kurtarabilirler

ben daha kafamda kuruyorum hiç aileme söylemedim bile ya napıcam bilmiyorum aslında bu zamanlarda uygun 17 yaşındayım da =) nefret ediyorum şu köpek dişlerimden..

ama yardımların için çok teşekkür ederim cnm

Tahmin edebiliyorum insan taktıgı zaman cok takıo.. ben de nefret ederdim dişlerimden. şu an cidden cok mutluyum.. kendi dişlerim değil biliyorum, ileride sorun da yasıcam muhtemelen onu da biliyorum ama umrumda degil.. ekndimi süper hissediorum tarifi bile yok

süper olmuş valla güle güle kullan bende bişi sorucaktım, bi tv kanalında görmüştüm lamine yapıyolardı, ama kadının dişleri çok öne çıkmıştı bilmiorum belki daha öncede öyleydi öncesini pek göremedim de ama güzel olmuştu. yani dicem şu ki böyle dişlek görünümü veriyomu? çünkü dişlerin üzerine kaplanıyo sonuçta :44:

cnm doktorunuun adını verebilir misin nerde yaptırdın tam olarak

Nişantaşında plusdent die bir klinik var.. Estetik üzerine ciddi uzmanlıkları söz konusu, yani her dal için başka bir kişi çalışıyor.. süper de tatlılar ayrıca :) şiddetle tavsiye edeim. internette yazınca çıkıyor zaten. yurtdışından da çok hastaları var.. eger gitmek istersen msj at sana telefon bilgilerini de verebilirim.. ilk muayene ücretsiz bu arada.. gidiosun ne yapılıur kaça mal olur onları söylüolar. kafana yatarsa da başlıosun..

çok teşekkur ederim :) walla dişlerden alındıgı için büyüme olmadı. tersine benim dişlerimi küçülttüler. ilk başta biraz önce gibiydi söyledim, zaten benim söylememe gerek kalmadan kendileri de bi dolu not aldlar.. su söyle olacak, acısı değişecek, renk söyle olacak falan die.. ama zaten geçiçi olarak agzına koyuyorlar yapıştırmadan, sen inceliosun.. begenmediğin kafana yatmayan ne varsa hepsini sorup düzeltiolar. ben de dişleklik falan yok.. yani kimseden öyle bir yorum gelmedi.. gerçi en yakın arkadaşlarım bile fark etmediler ben söyleyince şok geçirdiler sonra yaa senin dişlerin hep böyle değil miydi die bi de iddialaştık milletle. eski fotolarımı görünce şok oldular :):):)

hmm anladım canım öyleyse çok iyimiş valla takma dişlerden daha güzel ve doğal duruyo.. güle güle kullan beyaz beyaz gül hayata

çok sağol canım sınavlarım bitsin gidicem hemen.''Laminate Veneer yaptıranlar... Yardım!'' bu konuya dişlerimin fotoğrfnı koydum (5.sayfa) bakıp beni bilgilendirebilr msin laminante uygun mu değil mi başka ne şekilde düzeltebilirm vs. diye

Cok tesekkur ederim :)) tanesi 375€ ve 7 diş yaptırdım. pembe estetik de yaptılar ve bir de beyazlatma yaptılar alt dilerime. toplam 6000 TL ödedim..

Canım sen kaplama işlemiyle pembe estetiği aynı anda mı oldun? Olmadıysan hangisini daha önce oldun?

Seninle yazıstık zaten orda :))

Canım sen kaplama işlemiyle pembe estetiği aynı anda mı oldun? Olmadıysan hangisini daha önce oldun?

kaplama derken lamineyi yani yaprak porseleni kastediyorsun degil mi? cünkü ben kaplama yaptırmadım.. ve evet aynı anda oldum. burda bir yerde anlattım zaten tüm süreci.. hic korkulacak bir sey yok

Canım çok güzel olmuş dişlerin. Ben de nişantaşına yakınım gitmeyi düşünüyorum kendilerine. Biraz pahalı geldi bana ama fikir olsun diye gidicem uyarsa zorlarım kendimi. 1-2 yerle görüştüm tanesini 500-600 civarına yaptıran yerlerde var ama emin olamıyorum. 6 dişe yaptırıcam, 1 diş haricinde diğer dişler çok düzgün. O bir diş baya bir dışa doğru çıkık. Gittiğim yerler o dişi mecburen baya kesiceklerini ve dışa doğru olduğu için sinirin ortaya çıkacağını bu yüzden de kanal tedavisi olacağımı söylediler yani o diş zirkonyum kaplama olacak mecburen.Başka yolu yok dediler. Var ama diş teli o yolda.
Bu yüzden iyi bir yerde yaptırmak istiyorum açıkçası.
Bu arada 375 ile 300 euroluk olanla çok fark var mı? Başka yerlerde böyle 2 çeşit sunmuyorlar. Hangisi daha iyi nasıl anlayacağız?

kaplama derken lamineyi yani yaprak porseleni kastediyorsun degil mi? cünkü ben kaplama yaptırmadım.. ve evet aynı anda oldum. burda bir yerde anlattım zaten tüm süreci.. hic korkulacak bir sey yok

Sayfaları tek tek gezdim halbuki, demek ki gözümden kaçmış. Evet yaprak porseleni kastediyodum, cevabın için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Güle güle kullan yeni dişlerini.

bahsettiğin kanal tedavisi belki bende de gerekli. bir dişim çok sızlıyor. ama iyice bekliyoruz gerekli mi dğeil mi anlamak için.. bu olayda görüntü cok güzel de sıcak ya da soguk insanı deli edio bazen çok dikkat etmek lazım. yaptıranlar bunlara dikkat etsin mutlaka..
ikisi arasında nasıl bir fark var ben bilmiyorum.. sadece bu sanıırm biraz dahah dogal.. acıkcası çok da sorgulamadım hangisi iyi ise o olsun dedim. o kadar para verdikten sonra onu sorgulayamadım bile
burdan bir arkadaşla da konustuk, sadece beyaz olsun diye güzelim dişlerimi yaptıdım ve canım acıo (geceleri dişlerini sıkma olayı varmış) dedi.. çok üzüldüm. yani iyi düşünmek lazım. ama yine söylüorum tel gibi bir secenegin varsa mutlaka onu yaptır. insanın kendi dileri gibisi yok cünkü bence.

Sayfaları tek tek gezdim halbuki, demek ki gözümden kaçmış. Evet yaprak porseleni kastediyodum, cevabın için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Güle güle kullan yeni dişlerini.

çoook teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…