Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan:) bende düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı şu anda da dişlerimden memnunum ama üst ön 4 lüde çapraşıklık var, diş hekimi gerek yok demişti ama aklımın bir köşesinde hala, beyazlığı on numara olmuş
güle güle kullan canım...
güzel görünüyo
çoook teşekkürler..
seninkiler de ne güzel görünüyor :81:
çok güzel olmuş güle güle kullan benim dişlerimde çok kötü yaptırıyorum yaptırım yine sorun çıkıyor napıcam bilmiyorum en sonunda sökücem hepsini baştan yaptırıcap
eger çok takılmıyorsan yani moralini bozmuyorsa yaptırmayabilrisin bence.. tel düşünmez misin? ben sordum hatta bu olaya girmeden önce tel mi taksak diye.. çenem küçük ama dişlerim büyükmüş :) bir de çok çabuk oluyor diye heves yaptım..
eskid işlerimi unutmuşum resmen, resimlerimi görünce inanamadım.
benim psikolojimi kendime olan güvenimi yerle bir ediyordu dişler. çok iyi hissediyorum şimdi kendimi :)
...........................çoook teşekkür ederim, ağzım sürekli açık zaten artık.. geçmişte gizlemelerimin acısını çıkartıyorum galiba
kız ben bişey yaptırmadım kendi dişlerim
Canım çok güzel olmuş nerede yaptırdın? bende ankarada yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz bir yer var mı
Hayırlı olsun cnm harika olmuş! bşy sorucam bu işlem için dişlerden ince bi tabaka kesiyolar diye duydum ne kadar öyle kesik duruyor? Bir de porselen kaplama kaç yıl dayanır ki? Benim köpek dişlerim birazcık önde o da düzelir mi? Sanki dişimden düşçekmiş gibi geliyor eğer yaptıracak olsam. Ay çok sordum galiba ama ben de yaptırmak istiyorum da :)
Başarılı bir çalışma olmuş doktorunu tebrik ederim:)
gule gule kullan ne kadara mal oldu acaba? bende düşünüyorumda ılerde