• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine yaptırmıştım, işte fotografları

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
Ay cok yazdım buraya sanırım ne olur kusura bakmayın ama fotolar gelince eklemek istedim..
keyfim cok yerinde su an.. görünce bir kez daha dedim iyi ki yaptırmışım diye :8:
$dis.JPG

güle güle kullan:) bende düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı şu anda da dişlerimden memnunum ama üst ön 4 lüde çapraşıklık var, diş hekimi gerek yok demişti ama aklımın bir köşesinde hala, beyazlığı on numara olmuş :nazar:

çok güzel olmuş güle güle kullan benim dişlerimde çok kötü yaptırıyorum yaptırım yine sorun çıkıyor napıcam bilmiyorum en sonunda sökücem hepsini baştan yaptırıcap :(

güle güle kullan:) bende düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı şu anda da dişlerimden memnunum ama üst ön 4 lüde çapraşıklık var, diş hekimi gerek yok demişti ama aklımın bir köşesinde hala, beyazlığı on numara olmuş :nazar:

eger çok takılmıyorsan yani moralini bozmuyorsa yaptırmayabilrisin bence.. tel düşünmez misin? ben sordum hatta bu olaya girmeden önce tel mi taksak diye.. çenem küçük ama dişlerim büyükmüş :) bir de çok çabuk oluyor diye heves yaptım..

eskid işlerimi unutmuşum resmen, resimlerimi görünce inanamadım.
benim psikolojimi kendime olan güvenimi yerle bir ediyordu dişler. çok iyi hissediyorum şimdi kendimi :)

çok güzel olmuş güle güle kullan benim dişlerimde çok kötü yaptırıyorum yaptırım yine sorun çıkıyor napıcam bilmiyorum en sonunda sökücem hepsini baştan yaptırıcap :(

sen ne yaptırdın şimdiye kadar? lamine yaptırmış mıydın, sorun cıktı mı?

diş kesinlikle çok önemli bence.. dedim ya psikolojimi bozmuştum artk, gerçi Allah takılcak daha büyük dertler vermesin tabii de..
eger cok mutsuzsan iyi bir doktora git istersen.. yeni yeni teknikler çıkıyor benim anladığım hep..
zamanında iyi olan şeyler şşimdi eskimiş kabul ediliyor galiba
düşünürsen gittiğim doktorun bilgilerini verebilirim, muayeneleri de ücretsiz belki fikir olur sana

eger çok takılmıyorsan yani moralini bozmuyorsa yaptırmayabilrisin bence.. tel düşünmez misin? ben sordum hatta bu olaya girmeden önce tel mi taksak diye.. çenem küçük ama dişlerim büyükmüş :) bir de çok çabuk oluyor diye heves yaptım..

eskid işlerimi unutmuşum resmen, resimlerimi görünce inanamadım.
benim psikolojimi kendime olan güvenimi yerle bir ediyordu dişler. çok iyi hissediyorum şimdi kendimi :)

tel için çene küçük diş büyük olayını bana da söylediler:1: ya tabi daha iyi olmasını istiyorum, alt dişlerim sıralı, üstte biri diğerinin üzerine çıkmaya çalışırken durmuş diyeyim:1: pek takmıyorum ama lamine de çok mantıklı geliyor gerçi fiyatı biraz tuzlu :32: senin dişler harika olmuş canım güle güle kullan hep gülümse şimdi:13: :46:

çoook teşekkür ederim, ağzım sürekli açık zaten artık.. geçmişte gizlemelerimin acısını çıkartıyorum galiba :16:

Canım çok güzel olmuş nerede yaptırdın? bende ankarada yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz bir yer var mı

Canım çok güzel olmuş nerede yaptırdın? bende ankarada yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz bir yer var mı

çook teşekkür ederim ama ben istanbul'dayım :3:
ankara'da doktor pek bilmioyırum ama zamanında kızılayda mehmet sıdar'a gitmiştim.. gayet iyi bir doktordu.. istersen bir araştır

Hayırlı olsun cnm harika olmuş! bşy sorucam bu işlem için dişlerden ince bi tabaka kesiyolar diye duydum ne kadar öyle kesik duruyor? Bir de porselen kaplama kaç yıl dayanır ki? Benim köpek dişlerim birazcık önde o da düzelir mi? Sanki dişimden düşçekmiş gibi geliyor eğer yaptıracak olsam. Ay çok sordum galiba ama ben de yaptırmak istiyorum da :)

gule gule kullan:D ne kadara mal oldu acaba? bende düşünüyorumda ılerde

Hayırlı olsun cnm harika olmuş! bşy sorucam bu işlem için dişlerden ince bi tabaka kesiyolar diye duydum ne kadar öyle kesik duruyor? Bir de porselen kaplama kaç yıl dayanır ki? Benim köpek dişlerim birazcık önde o da düzelir mi? Sanki dişimden düşçekmiş gibi geliyor eğer yaptıracak olsam. Ay çok sordum galiba ama ben de yaptırmak istiyorum da :)

Çoook tesekkur ederim :))
dişlerden ince bir tabaka kesiyorlar normalde.. ama bende çarpıklık oldugu için biraz daha fazla kestiler.. tabii yine baya bi dişin var orda yani kaplama gibi değil.. benim de köpek dişlerim öndeydi çok, eskiye göre cok daha iyi konumdalar şimdi.

ben de cok korkuyordum sağlamlık konusunda ama su an cok sağlam hissediyorum. hala biraz sızı var bazı dişlerde bu arada.. soguga ve sıcaga karsı hassasiyet de var ama zamanla geçecekmiş. zaten ilk zamanlar gibi değil kesinlikle. her gecen gün cok dahah iyi hissediyorum.

yaptırma esnasında kesinlikle anlaşılmıyor.. ben işime gittim falan kimse anlamadı.. dişlerinin aynısını yapıyorlar geçici olarak.. tek farkı daha beyaz olması :)) bu konuda hiç endişen olmasın

doktorun dediğine göre bi 10 yıl beni götürmesini bekliyormusuz. sonrasında eger bir sorun varsa yenilecencek sanırım. ya da o zaman artık hangi teknoloji varsa onunla haşır neşir olucam sanırım.. eger cok rahatsız değilsen yaptırma ya da tel taktır.. dönüşü olmadığı için söylüyorum. ama sen de benim gibiysen yani kafana cok takıyorsan kesinlkikle düşünme ve yaptır.. artık nerde olursam olayım cok rahat gülüyorum, güvenim yerime geldi ve agrı sızı umrumda bile değil.. ciddi anlamda hayat kalitemi etkiliyordu eski dişlerim. su an cooook ama cok mutluyummm

sormak istediğin baska sey olursa lütfen hiiiç cekinme.. ne kadar önem verilebileceğini ve tedirgin edici bir şey oldugunu cok iyi biliyorum. en önemli tavsiyem doktorunu iyi seç :)

Son düzenleme:
Back