• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminate Veneer yaptırdım her aşamasını fotoğrafladım ( yaprak porselen resimli)

Öncelikle dişleriniz çok güzel olmuş güle güle kullanın.Bende yaptırmak istiyorum ve bu yüzden araştırmalara başladım.Üst dudak bağı olan frenulum yüzünden ön iki dişim arasın da boşluk var ve yanındaki iki diş hafif geride.Doktora tel tedavisi için gittim.Bir doktor sadece üst çeneye tel takarak olur dedi 6ay süre verdi.Farklı bi doktor da 6 ay denilir 2 yıla kadar süresi var tek tel takılınca çiğneme sistemi bozuluyor dedi.Alt üst tel takıp bide frenektomi ameliyatı olmak ve üstüne de 2 yıl beklemek istemiyorum.O yüzden doktor da lamina önerdi.Ancak diş aşındırması yapılacağı için pişmanlık olur mu? Birde bilip bilmeyenlerin sağlıklı dişini neden incelttiriyosun lafları kafamı karıştırıyor? Yaptıran biri olarak senin önerilerin önemli benim için. Kusura bakma uzun oldu

Kızlar merhaba ben küçükken gittiğim doktor disi mi hiç yok yere çekmişti ve tekrar çıktığında eğri olarak çıktı başka hiç birinde sorun yoktu 1.5 yıl öncesine kadar 1 yıl tel taktirdim cikarttigimda o disim diğerlerinden küçük duruyordu ve yavaş yavaş tekrar geri gitmeye basladi ve aşınma oldu telde iz mi yapmış artık doktordan m ki bilmiyorum dislerimde cizikler var resmen doktorlar mahvetti yaa disimi şimdi uğraşıp duruyorum. Laminate yaptırmak istiyorum kesilsin istemiyorum çünkü doktor biraz kesmişti yaptiran arkadaşlar memnun musunuzöneriyor musunuz. Konya da ttavsiyedebulunacağını z bir yer var mi

Eki Görüntüle 1852450 Eki Görüntüle 1852449 Farklı ışıklarda da çekiyorum ilk resimler net olmamış
Ben zirkon için dr araştırırken şimdi gördüm bakmadan geçemedim çok ama çok yakışmış çok güzel olmuş hep gülümseyerek kullanmanız dileğimle... zirkon için istanbul dr tavsiyeniz olursA da hayır demem bıgün ilk şişli de mehmet necati çiçek ile görüştüm tanıyorsanız yine fikrnixi isteyrcrğim sevgiler

Tanesi asgari maaş kadar, inanamıyorum. Benim dişlerim de sizinki gibi ince ve rengi beyaz değil, yaptırsam güzel olur ama o kadar parayı zengin bile olsam vermem. Öksüze yetime yediririm, günah valla.

Disleriniz HARIKA olmus,gule gule kullanin..
Birsey merak ettim daha onceki disleriniz kendi dislerinizdi dimi?
zirkonyum deneyiminiz varmi?
Zirkonyumu secmeme nedeniniz neydi ?

Kızlar merhaba ben küçükken gittiğim doktor disi mi hiç yok yere çekmişti ve tekrar çıktığında eğri olarak çıktı başka hiç birinde sorun yoktu 1.5 yıl öncesine kadar 1 yıl tel taktirdim cikarttigimda o disim diğerlerinden küçük duruyordu ve yavaş yavaş tekrar geri gitmeye basladi ve aşınma oldu telde iz mi yapmış artık doktordan m ki bilmiyorum dislerimde cizikler var resmen doktorlar mahvetti yaa disimi şimdi uğraşıp duruyorum. Laminate yaptırmak istiyorum kesilsin istemiyorum çünkü doktor biraz kesmişti yaptiran arkadaşlar memnun musunuzöneriyor musunuz. Konya da ttavsiyedebulunacağını z bir yer var mi
Benimde aynisi oldu sadce on dislerim ayrikti 8 ay tel tedavisinden sonra cikarildi on iki dismin yanndaki disler kucuk diye lamine yapildi 1 yil sonra lamine lerim dis etle rime zarar vermis on dislerim ayrildi tekrrdan bide on dislerjm cizik cizik telden dolayi lamine olan dislerimde zirkon kaplama yaptilar cok pismanim keske hic disci ye gitmeseydim ayrik ti sadce dislerim ve saglikliydi

Hepinize teşekkürler uzun zamandıe girmiyordum mesajları şimdi görüyorum tek tek cevap vermeyim baya oldu hicbir sorun yaşamadım estetik olarak zaten daha iyisi yok tartışmasız bu sizin bedeniniz en iyi en dogru sekilde yaptırmanız lazım birşeyleri zarar vericekseniz uyguna kacacaksanız hic girmeyin benim doktorm gercekten cok iyi antalya da isim isteyen özelden sorabilir. Ama asla disinizi tamamen kücltmeyin cok hassaslaşır bunda bile hassaslık var. Altta sağlıklı diş ne kadar cok kalırsa o kadar kızlar

Hepinize teşekkürler uzun zamandıe girmiyordum mesajları şimdi görüyorum tek tek cevap vermeyim baya oldu hicbir sorun yaşamadım estetik olarak zaten daha iyisi yok tartışmasız bu sizin bedeniniz en iyi en dogru sekilde yaptırmanız lazım birşeyleri zarar vericekseniz uyguna kacacaksanız hic girmeyin benim doktorm gercekten cok iyi antalya da isim isteyen özelden sorabilir. Ama asla disinizi tamamen kücltmeyin cok hassaslaşır bunda bile hassaslık var. Altta sağlıklı diş ne kadar cok kalırsa o kadar kızlar
Dişleriniz çok çok güzel görünüyor.
Ben de şu an ön üst 6 dişime yaprak lamine kaplama yaptırıyorum.
1 haftadır geçici dişler takılı.
Bu geçiciler çok kötü ağız kokusu yapıyor.
Gerçek lamine kaplamada böyle bir problem var mı?
Çok korkuyorum çok merak ediyorum.
Cevabınızı merakla bekliyorum.
teşekkürler...

Dişleriniz çok çok güzel görünüyor.
Ben de şu an ön üst 6 dişime yaprak lamine kaplama yaptırıyorum.
1 haftadır geçici dişler takılı.
Bu geçiciler çok kötü ağız kokusu yapıyor.
Gerçek lamine kaplamada böyle bir problem var mı?
Çok korkuyorum çok merak ediyorum.
Cevabınızı merakla bekliyorum.
teşekkürler...

Hayır canım kendi dişinden farksız ilk zamanlar biraz ağırlık ve nadir olarak kokuyormuş gibi hissettim ama asla takmalar gibi olmaz iyi bir ürün kullanılıyorsa kokusuz lekesiz mis gibi kullanılıyor bekleme kısmı cok heycanlıydı benimde hatta ilk getirip denediklerinde ufak bir sinir krizi gecirdim cok büyük ve kabaydı sonra doktorum istediğim gibi kücültüp sekil verdi inş seninki de güzel olur icine siner :)

Hayır canım kendi dişinden farksız ilk zamanlar biraz ağırlık ve nadir olarak kokuyormuş gibi hissettim ama asla takmalar gibi olmaz iyi bir ürün kullanılıyorsa kokusuz lekesiz mis gibi kullanılıyor bekleme kısmı cok heycanlıydı benimde hatta ilk getirip denediklerinde ufak bir sinir krizi gecirdim cok büyük ve kabaydı sonra doktorum istediğim gibi kücültüp sekil verdi inş seninki de güzel olur icine siner :)
Çook teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.. Güzel ve gülüşlü günler dilerim :)

Benımde ön 4 dişim çok kötü çarpık ve biri travma gecirdı kanal tedavıden sonra sarardı .sizinkiler çok güzel olmuş beynimde yapılacak 10 gün sonra bakalım

Yapılalı bir hafta oldu damağım da bi yara oluştu o nedenle rahat yiyip içemedim estetik açıdan mükemmel ama dişleriniz de büyük bir probleminiz yoksa estetik dolguyu tercih edin derim

Merhaba. Estetik dolgu nasıl bir uygulama acaba?

Back