Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var yeni tamamlanmamış ev aldık . Şimdi oturdugum evdeki laminatlarım koyu renkli evet gösterişine diyecek yok evi fazlasıyla zengin gösteriyor fakat tozu kiri ayak izlerine kadar belli ediyor.şimdi öyle bir renk seçmeliyim ki yine pişmanlık yaşamayayım hem gösterişli hemde tozu kiri belli etmeyen bir laminat istiyorum. Evim şahanede gri laminatlar çok modern duruyordu ve tozu kiri belli etmezmiş gibime geliyor yada akçaagaç mı olmalı lütfen kullananlar yada fikir vermek isteyenler acil cevaplarınızı bekliyorum ....
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var yeni tamamlanmamış ev aldık . şimdi oturdugum evdeki laminatlarım koyu renkli evet gösterişine diyecek yok evi fazlasıyla zengin gösteriyor fakat tozu kiri ayak izlerine kadar belli ediyor.şimdi öyle bir renk seçmeliyim ki yine pişmanlık yaşamayayım hem gösterişli hemde tozu kiri belli etmeyen bir laminat istiyorum. Evim şahanede gri laminatlar çok modern duruyordu ve tozu kiri belli etmezmiş gibime geliyor yada akçaagaç mı olmalı lütfen kullananlar yada fikir vermek isteyenler acil cevaplarınızı bekliyorum ....