Ben çok merak ettim "venge" ne demek? bir renk adı mı, mobilyanın materyalinin adı mı? :uhm:
canım benım mobilyalarım venge, el izleri için montaja gelenler sentetik tinerle sılmemı soylemişlersi, sende oyle yap ben yaptım parmak ve el izleri gidiyor, ama az kullan tineri sonrasında da havalandır biraz, kokusu uçuyor..
canım benimde mobilyalarım venge.normal su ve deterjanla temizlenmiyor.sürekli çıkmayan parmak izleriyle uğraşmaktan bende bunalmışken pronto ile tanıştım.şimdi yalnızca onunla siliyorum.normal sulu olanından aldım kovaya bir ölçek koyup onunla silip arkadan kuruluyorum.ama bir dahamı tövbe mobilyada açık renk en iyisiymiş anladım.
benim de mobilyalarım venge.koltuklarımın bir kısmı deri.ve her ikisi için de prontoyu kullanıyorum.sprey şeklinde olanını.çok da memnunum.hem pronto mobilyalarınızdaki ufak tefek çizikleri bir süre sonra göze çarpmaz hale getiriyor.toz alırken başka bişey sürmüyorum mobilyalarıma. prontodan sonra ıslak elle dokunursanız iz bırakıyor. sıkın ve dairesel hareketlerle kuru bir bezle kurulayın.hem parlaklık da veriyor.
anuşkacım benimde mobilyalarım venge ve bu parmak izlerinden illalah demiştim , burada öğrendiğim bir uygulamayla kurtuldum , pamuğa bir kaç damla zeytinyağı damlatıp lekelerin üzerine uyguladım ne iz kaldı ne bir şey prontoda çözüm değil....
sakın korkma yağın oranını iyi ayarlarsan leke yada benzeri bir sorunda kalmıyor ve artık kolay kolay leke tutmuyor sonrası microfiber toz bezi ilede temizliğini kalıcı yapıyorsun..
kolay gelsin tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?