• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminant tezgah kullanalar memnunmusunuz?

Ben kullanıyorum, çok memnun değilim.

Benim için en kötü tarafı, eğer değişmediyse, bu tezgahlara takılan eviyelerin, tezgah altı eviye olamaması. Yani eviye kenarı tezgahın bir kaç cm. üstünde kalıyor, dökülen kırıntı, su gibi şeyleri bezle eviyenin içine doğru attıramıyorsunuz.

Üstüne sıcak tencere falan konmaması lazım, ve üstünde bir şey kesmemek gerekiyor.

Tek iyi tarafı fiyatının çok pahalı olmaması ve renk, desen alternatiflerinin çok olması sanırım.

Ben kullanıyorum, çok memnun değilim.

Benim için en kötü tarafı, eğer değişmediyse, bu tezgahlara takılan eviyelerin, tezgah altı eviye olamaması. Yani eviye kenarı tezgahın bir kaç cm. üstünde kalıyor, dökülen kırıntı, su gibi şeyleri bezle eviyenin içine doğru attıramıyorsunuz.

Üstüne sıcak tencere falan konmaması lazım, ve üstünde bir şey kesmemek gerekiyor.

Tek iyi tarafı fiyatının çok pahalı olmaması ve renk, desen alternatiflerinin çok olması sanırım.

evet hiç düşünmemiştim bu taraflarını.özelliklede eviyenin tezgahın üstünde kalması çok sinir bozucu bir durum.çok iyi oldu bunları bilmem.önerilerilenizi değerldrecğm teşekkür ederim:)

Back
X