• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laminant parke sorunu

emine006

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
14
0
286
Ankara
Merhaba arkadaşlar özenerek yaptırdığım evimde laminantlarım sorun çıkarmaya başladı.zemin mareydi bende üstüne 5 mm kapron denilen malzeme üstüne laminant döşettim ve üzerinde yürürken çıtırdama sesleri geliyor.acaba zemini laminant olanlarda varmı bu sorun bide yer yer boşluklar var üzerine bastığımda inip çıkıyor herhalde zeminden diyorum ama çıtırdamaya anlam veremedim.sizdede böyle bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ofiste ve annemin evinde laminat kullanıyoruz. Şuana kadar hiçbir sıkıntı olmadı. Zeminler seramikti bizimkilerin. İyi döşenmiş laminatlarda bu tarz sorunlar olmaması lazım canım. Birde kapronun kalınlığından çok sertliği önemli. Firmayla görüşmen bence daha mantıklı.

vallahi anlamadım gitti o kadar özendim ki güzel olsun diye 40 sefer gittim parkeciye desen seçimi yapmak için.birde şöyle bir anormallik var bir yere bastığımda çıtırdı yapıyor demiştim ya aynı yere tekrar dönüp basarsanız ses yok ancak 10 dk felan sonra tekrar geliyor.valla şaka gibi pareler canlımıdır nedir. şöyle bir sorunum daha var 4 ay önce boya yaptırdım aynı anda laminantlarda yapıldı ama evde koku var yağlı boya kokusumu yoksa laimnantlarmı kokuyır anlamadım.sizde varmı acaba.

Boya kokusunun bu kadar zaman olacağını sanmıyorum bizdeki laminatlar kokmuyor. Acaba marleyler ıslak falan kalmış olabilir mi? Yada parkeler paketten çıktıktan sonra 24 saat dışarda bekledi mi? Markalası nedir? Sana garanti vermiş olmaları lazım.

laminantı yapan garanti verdi tabi komple söktürcem laminantları ve tekrar döşetcem ama mutfagada yaptırmıştım üstünde tezgah var onu nasıl yapacam bilmiyorum.gerçekten evden soğudum artık nereye bassam çatır çutur sesler geliyor.biz zaten evde pek durmuyoruz eşimin anneside aynı sitede olduğu için ona gidiyoruz sadece yatmadan yatmaya giriyoruz eve.acaba yağlı boya ondanda kokarmı hani ev kapalı yemek pişmiyo hava almıyor.yağlı boya yaptıranlarda 1 yaz geçsin koku gider diyor ama valla bilmiyorum ne yapacağımı.hayırlısı olur inşallah.

cnm parkelerin kaç mm koku gittimi parkenin altına şap dökülmediyse çıtırdayabilir belki

kusura bakmayın lütfen,uzun zamandır nete giremiyorum. evet evdeki koku gitti çok şükür, laminantlar 8mm ac4 diyorlar, zemin marley kaplıydı ama hafif eğrilikler vardı.halen devam ediyor çıtırdamalar herhalde böyle kullanmaya devam edicez. :(

bizde yakında eve parke döşetcez sanırım 8mm yerlere şap döküldü üzerine şilte serip öyle parkeyi döşeyecekler korkuyorum inş öyle bi sorun olmaz ve çıtırdı falan gelmez:50:

bizde yakında eve parke döşetcez sanırım 8mm yerlere şap döküldü üzerine şilte serip öyle parkeyi döşeyecekler korkuyorum inş öyle bi sorun olmaz ve çıtırdı falan gelmez:50:[/

laminantlar döşenirken başında bekleyin eğri büğrü yer olduğu zaman hemen düzelttirin yoksa eşyayı üzerine koyduğunuz zaman çok zor oluyor ve tabiki usta meselesi,bizimki öyle oldu diye senin laminantlarında çıtırdayacak diye bişey yok ama piyasada adam gibi usta kalmamış herkes başından atmak için uğraşıyor,inşallah güzel olur canım senin ki.

uygun bundan baska konu bulmadıgım için buraya yazayım dedim..
benim parkelerimi ne ile silerseniz silin sanki üzerleri yapış yapış gibi bazı ev terlikleri ile gezerken gerçekten yapışıyomuş gibi ses cıakrıyo çıplak ayakla gezerkende öyle bi yapışılık gibi bişi seziyorum..ama annemin evinde evindeki parkeler öyle değil acaba neden olabilir

Back
X