Aynen öyle,4 farklı markadan kıyafet almıştı eşim bebeğe 3'ü Çin biri Vietnam'dı :)) Markalar da Tommy,Puma,Columbia falan.Ben de ilk başlarda çok takılıyordum Çin Malı olayına ama sonra kabullenmeye karar verdim çünkü her şey Çin Malı.Konudan çıktık diye ceza almayalım yöneticilerden :)
Arkadaşlar bebekle evden çıkamadığım için kargoları ancak Yurtiçi Kargoyla yollayabiliyorum.Zaten çıkabilsem de yürüme mesafesinde bir PTT şubesi yok.Facebooktan indirim kodu alıyorum,%30 indirim oluyor.Dün bir arkadaşa yolladım 6 TL tuttu.Belirtmek istedim.
Arkadaşlar bebekle evden çıkamadığım için kargoları ancak Yurtiçi Kargoyla yollayabiliyorum.Zaten çıkabilsem de yürüme mesafesinde bir PTT şubesi yok.Facebooktan indirim kodu alıyorum,%30 indirim oluyor.Dün bir arkadaşa yolladım 6 TL tuttu.Belirtmek istedim.
Bugün bir arkadaşa yolladım kargo 4.5 TL tuttu.Gönderilen ile göre de değişiyormuş.Yani 6 TL diye net diyemiyorum.Daha az ya da daha fazla tutabiliyor.
Arkadaşlar patikler satılmıştır.Sadece son fotoğraftaki iki oyuncak kaldı.Onları da ikisini birden isteyen olursa,kargo sizden olacak şekilde ikisini 20 TL'ye verebilirim.