• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lamaze çıngıraklı patik ve bileklik SATILIK

Aynen öyle,4 farklı markadan kıyafet almıştı eşim bebeğe 3'ü Çin biri Vietnam'dı :)) Markalar da Tommy,Puma,Columbia falan.Ben de ilk başlarda çok takılıyordum Çin Malı olayına ama sonra kabullenmeye karar verdim çünkü her şey Çin Malı.Konudan çıktık diye ceza almayalım yöneticilerden :)

Arkadaşlar bebekle evden çıkamadığım için kargoları ancak Yurtiçi Kargoyla yollayabiliyorum.Zaten çıkabilsem de yürüme mesafesinde bir PTT şubesi yok.Facebooktan indirim kodu alıyorum,%30 indirim oluyor.Dün bir arkadaşa yolladım 6 TL tuttu.Belirtmek istedim.

Arkadaşlar bebekle evden çıkamadığım için kargoları ancak Yurtiçi Kargoyla yollayabiliyorum.Zaten çıkabilsem de yürüme mesafesinde bir PTT şubesi yok.Facebooktan indirim kodu alıyorum,%30 indirim oluyor.Dün bir arkadaşa yolladım 6 TL tuttu.Belirtmek istedim.

zaten ptt kargoda eve getirdiğinde 6,5 tl alıyor en ufak pakete bile ; yurtiçide iyiymiş :34::34::34:

Arkadaşlar yeşilli sarılı olan setler satıldı.İki set çizgililerden,iki tane de fotoğraftaki oyuncaklar var.

Bugün bir arkadaşa yolladım kargo 4.5 TL tuttu.Gönderilen ile göre de değişiyormuş.Yani 6 TL diye net diyemiyorum.Daha az ya da daha fazla tutabiliyor.

Bende cok begendim.eger varsa bende istiyorum.minikkuss fazla varsa banada ayni kargoyla alir misin kuzum:)

Arkadaşlar patikler satılmıştır.Sadece son fotoğraftaki iki oyuncak kaldı.Onları da ikisini birden isteyen olursa,kargo sizden olacak şekilde ikisini 20 TL'ye verebilirim.

Back