Bebek İkinci El Lamaze çıngıraklı patik ve bileklik SATILIK

nevaeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
132
30
98
Arkadaşlar patikler hiç kullanılmamıştır.20 tl.İlgilenenler mail adresini yazarsa fotoğraf gönderebilirim.

Fotoğrafları ekliyorum.3.fotograftakiler de yine kullanılmamış oyuncaklar.sallayınca cik cik tarzı ses çıkarıyor :) Onlar da orijinal lamaze.

20 tl bir çift çorap ve bilekliğin fiyatımı fotodaki diğer oyuncaklarda dahilmi bir de ürünler sıfır denilmiş doğru mu okudum batmandayım kargo bize ait sanırım almak istiyorum ödeme filan nasıl yapacağız

özelden mesaj attım size.

ürünlerin hiçbiri satılmadı henüz.iki patik,iki bileklikten oluşan bir set 20 tl,oyuncakların tanesi 15 tl,kargo alıcıya ait.

Hala elinizdemi acaba hepsini 30tlye verirseniz almak istiorum
dan bana ulasabilirsiniz.
iyi gunler diliorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yanlış bilgilendirme yapmayalım lutfen orjinal lamazeyi bu fıyata alamazsın.yurt dışındangetirtiliyor bende siparişverdim bileklik corap set 12 lira ya

Canım Lamaze zaten yabancı bir firma.Tabi ki ürünleri yurtdışından geliyor :)) Ha demek istediğin uzak doğu sitelerinden alıp ticaret mi yapıyorum?Öyle bir durum yok.Eşim Amerika'dan aldı 10 set.Benimle yakın zamanlarda doğum yapan çok arkadaşım oldu ve onlara hediye ettik hep.Bunlar elimizde kalanlar.Uygun fiyata,ihtiyacı olanlarla paylaşayım diye düşündüm.Herhalde ticaret yapmaya kalksam 2 tane patik satmazdım :))
Sen 12 tl'ye almışsın,bebeğin güle güle kullansın.İyi akşamlar..

Ben 4 sene Amerika'da yaşadım. Orda herşey Çin malı :) ama oraya giden Çin malı Türkiye'ye gelenlerden değil.. Çin malı var Çin malı var yani ticarette yapabilirsin bu çok doğal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…