- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
ayy bebişim geçmiş olsun yaaa....
hee hee ii bak kocana..ben de kaçmak üzereyim..
saol tatllımmm
tmm tmm bıze bol kaçmalar o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bebişim geçmiş olsun yaaa....
hee hee ii bak kocana..ben de kaçmak üzereyim..
yaa kızlar bu forumda da dürtmek neyim olsa da dürtsem şu ebruyla snowflaken i online lar emme burda diiller..
ebru "bencil kız kardeşim" diye bişi okuyomuş bi gidiim de bakiim hele ne var..
Selaam ben de gelebilir miyim lak lak yapmaya evde canım sıkıldı daa
alerjik neyim mi oldun sen acaba...
ebruu kız davetiye mi beklion yazmak içün...
ablalarım abilerim yazmadan geçmeyin...(bi ekmek parası...der gibi oldu..)dileniyozz yaw topiği canlandırmak içün..
hosgeldın canımmm bak bekarlıgın kıymetını bıl boylee kocıslerden kacıyoruz goruyosun
Yazdım canım ya Bir gözümde tv de, bir gözüm kitapta, bir gözümde bilgisayarda... Düşün artık 3 tane gözüm var
hosgeldın canımmm bak bekarlıgın kıymetını bıl boylee kocıslerden kacıyoruz goruyosun
ablalarım abilerim yazmadan geçmeyin...(bi ekmek parası...der gibi oldu..)dileniyozz yaw topiği canlandırmak içün..
Yazdım canım ya Bir gözümde tv de, bir gözüm kitapta, bir gözümde bilgisayarda... Düşün artık 3 tane gözüm var
maşşallah aferim kız böyle ol..gözün açık olsun yarın evlencen barklancan ezdirme filan kendini..
Hoşbulduk canım.. Ayy şekerim ben bi evlenebilsem sözlümle böyle forumlardan filan kaçmaya razıyım ya, sizde kocişlerin kıymetini bilin aaaaa