- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
Hosbuldum bidenem saoll napion giz burda acilislarda senmi bulunuyon hep
heaa acilis sorumlusu benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum bidenem saoll napion giz burda acilislarda senmi bulunuyon hep
tabutçu yazcaktım..koca gelcek die çabuk çabuk yazıom..nası ürkütmüş beni demi hee...
[video=youtube;GlZzUOJbhQ8]http://www.youtube.com/watch?v=GlZzUOJbhQ8&feature=related[/video]
senın ıcın yayınlıorum bunu kalk oyna bı sag bı sol bıseycık kalmaz kılodan eserD:
heaa acilis sorumlusu benim
[video=youtube;GlZzUOJbhQ8]http://www.youtube.com/watch?v=GlZzUOJbhQ8&feature=related[/video]
senın ıcın yayınlıorum bunu kalk oyna bı sag bı sol bıseycık kalmaz kılodan eserD:
kız bitli sen koleksiyon mu yapıon bunlardan..ohh oyyna eğlendir bizi...döktür...
hos geldın bıbek
Benim acilislara neden gelmedinn
çok saol ama oynayamam bı cocuk sevdasıdır gıdıyo bende allah korusun tutunacagı sırada gerı teper falan ben yerımde sayayım olarmııı
kız adamdan bu kadr tırsma bırak adam senden tırssın ayy guldum aklıma komsumuz vardı o geldı rahmetlı adam kahveden az karısı tarfındna yaka paca cıkartılmadı
hee ben şimdi o kahveden çıkarılan amca mı oldum...
tabutçu yazcaktım..koca gelcek die çabuk çabuk yazıom..nası ürkütmüş beni demi hee...
yavru sen bana takıl hayatını yaşa bend ebol koleksıyon genız gel gosetrım hahah ayy guldurdun benı bu arda sen ıstanbul nerdesın kzu ben çengelköy
sen hic konu actinmi ki :44::26:
çok saol ama oynayamam bı cocuk sevdasıdır gıdıyo bende allah korusun tutunacagı sırada gerı teper falan ben yerımde sayayım olarmııı
yavru kendını kasma gevsek bırak cocuk caz sıkılır ıcerde ben pek oynak oldumdna hamıleyken bıle bebeyı ıcerde raht bırakmıordum kulaklıgı takıordum gobuse son ses verırodum cok delıymısm
nerden bilion kıs istanbulda oldugumu?(sanki devlet sırrı hee heryere yazmısım) kartal bebegem...
nerden bilion kıs istanbulda oldugumu?(sanki devlet sırrı hee heryere yazmısım) kartal bebegem...