Lahusa dönemin de cinsellik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lohusa ve adet dönemi cinsel birleşmeye uygun değildir bu dönemlerde yapılan ilişki HARAMDIR hanımlar.. Kanamanız olmasada lohusalık dönemde 40 günü bitirmeniz gerekir. Tam birleşme olmadığı taktirde istenildiği şekilde yakınlaşma olabailir tabiki ( Dokunma, öpme vb) haricî birleşme haram hükmündedir.. sevgiler

Dini görüş bildirmek yasak ama ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Allah ın size gönderdiği mesaj olan kuran orada iken birinin söylediği birine tutmazken hocalara soruyorsunuz. Eğer kuran da yok mu o zaman Allah detay vermemiş kişiden kişiye değişiyor demektir. Allah ın istediği gibi biraz aklımızı kullansak

Bildiğim kadarı ile,abdest alsam dahi 40 gün boyunca ibadet edemiyorum yine de temiz sayılmıyorum
Kanamanız kesilince temiz sayılıyorsunuz eğer kanamanız 40 günden fazla sürseydide özürlü sayılıyorsunuz 40 günden sonra her namaz vakti abdest alıp kılınması gerekiyor. 40 günden önce bitende temiz oluyor guslünü alıyor ama sağlık açısından sıkıntısı varsa dinen de ne kadar müsaade olsada sıkıntılı olur sonuçta o vücutta emanet bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…