- Konu Sahibi oznurozlem
Doktorunuz Bir ay ilişki olmasın dediyse bir ayın sonunda eğer kanamanız devam etmiyorsa ilişkiye girebilirsiniz.. Dinen 40 gün sayısı maksimum 40 gün şeklinde bir sayıdır yani 40 günden fazla kanamanız devam ederse ibadetlerinize devam edeceksiniz şeklinde birşey. Dinimizce 40 günden fazla lohusa olamıyoruz. Benim bildiğim bu.. aslında net biliyorum ama yine de benim fikrim demek istiyorum belki yanlıştır.Arkadaşlar merhaba,23 haftalık bebeğimi kalbi durması sebebi ile doğurdum. Doktorum sende 40 gün boyunca normal bir lohusasın dedi 10 gün küçük küçük kanamalarım oldu ve kesildi. Şimdi sorum şu sizlere ilişkiye girmememiz gerektiğini biliyoruz doktorum da 1 ay ilişki olmasın dedi. Yalnız eşim yüzeysel de olsa bir şeyler yaşamak istiyor yakınlık kurdukça bana bende çok istiyorum.. içime girmeden de sonuçta birbirimizi boşaltmamız mümkün.. Ama sakıncalı mıdır dinen bir yasak bar mı bu konuda bilemedim Yaşayan var mı bu süreçte benzer şeyler
Bende 18 haftalık bebeğimi kaybettim doktorum 20 gün ilişki yasakladı kanamam 25 gün falan sürdü sanırım sonrasında ilişkite girdik ibadet de yaptım dinen bir sakıncası yok yani. Ama kanamanız devam ediyorsa birbirinizi tatmin etmenizde hiçbir sakınca yoktur tabi ki.. Neden olsun ki..