- 29 Haziran 2010
- 312
- 0
- 66
- Konu Sahibi Blackqueen89
ben de bıraktım kullanmayı belki etkisi olmuştur bilmiyorum ama başka yağ kullanıyorum şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler alkisalkisalkis
1 hafta sonra 2 ay olacak ve an itibariyle 10 kilo vermiş bulunuorum zemuszemus
ve şunu öğrendim . bu yağlarla zayıflamak mümkün değil sadece cilt dokusunun elastikiyetini arttırıp cildi besliolar bence. o yüzden bazı cilt tipindeki insanlarda toparlanma oluo die düşünüorum CADIARZU
Ben lahana yağı satıyorum amadenemedim açıkçası... Yeni kataloğum gelecek ondan bir sipariş alırım bakalım fayda etcek mi buraya yazarım..
ben selülüt yağı alırken adam illa bunuda al inceltiyo dedi almadım ama indirim yapmadı diye keşke bialıp deneseydim
Ben de bugün başladım. Bildiğim bir marka olduğu için Mecitefendi'yi tercih ettim. Kutusunda perakende satış fiyatının 25 lira olduğu yazıyor ama üstüne 15 liralık etiket basmışlar, 15'e aldım. 150 ml, bayağı gider bu böyle.
Herkes su gibi terlendiğini yazmış zaten ama insan başına gelince daha iyi anlıyormuş, sular resmen bacaklarımdan sızdı. Bu arada streç filmle başa çıkamayacağımı düşününce iki büyük boy çöp poşetini iri şeritler halinde kesip onu kullandım. Dizlerimden yukarısını, karnımı, yanlarımı bir güzel paketledim, üstüne de korse giyip zumba yaptım. Hem çok eğlendim, hem deli gibi tepinmiş oldum, yüzüm bile alev alev yanıyordu.
Gerçi ben terlemekle yağ eritmek arasında hiçbir zaman bir ilişki kuramamışımdır ama bu kadar insan inceldiyse elbet vardır bir sebebi..
Bu arada, alırken aktarıma sordum, ya dedim bunu sürüp terliyoruz ama yağ vücut tarafından emilip işlevini gerçekleştiremeden terle geri atılıyor, nasıl oluyor dedim, oluyor dedi, streç falan bir şeyler anlattı, bu kadar insanın da işine yaradığına göre oluyordur yani..
Gerçi ben bedenimden falan memnunum, zayıf sayılabilecek bir insanım ama yanlarım var onlarla savaşıyorum. bu arada da baldırlardan da biraz gitse tabi süper olacak.
Herkese hayırlı incelmeler...