cnm tam olarak nasıl uyguluyosun nler yapıyorsun
cnm tam olarak nasıl uyguluyosun nler yapıyorsun
aylardır siteye girmediğim için şimdi gördüm mesajınızı. ben de aynen sizin gibiyim çok zayıfım ama midem birşey yiyince hemen şişiyor. lahana kürünün kalıcı bir faydası olmadı.uzun zamandır kullanmadığım için yine aynı sorun devam ediyor. yazın lahana bulamadığım için de yapamadım. yeni çıkmaya başladı lahanalar.artık kışın yapıp yazın ara vererek devam edicem sanırım .Bende de ayni sikayet var. Birsey yemedigmde karnim dümdüz olabiliyor ama ne yersem yiyeyim aninda sisiyoretkisi ne kadar sürdü kullandignz surece mi yoksa biraktiktan sonra da faydasi oldu mu? Kilo sorunum yok by arada gobk var
Arkadaslar merhaba bibsorum olacak size fikir almak istedim bi cok kur uyguluyoruz zayiflamak icin ben yaklasik 2 aydir sirkeli su iciyorum ve gercekten faydasini gordum ha kilomda bi degisiklik yok ama vucudumda incelme oldu dogum yaptigim icin gobegim oturdugum zaman toplaniyordu ama suan o sorun yok duz denecek kadar inceldi ben binkac gundurde lahana suyuna basladim acaba lahana suyunun icine sirke karistirip icsem faydasi olur mu birbirlerini notrlestirip etkileri kaybolmaz demi belki daha hizli fayda eder ikisi diue dusundum siz nedersiniz
ilikSıcak olarak mı içiliyor soğuk olarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?