Birde lahana corbasi yaziyor arkadashlar. Yalniz ben onu bir kez denedim yenilir gibi olmuyor gercekten. Onun yerine ben ruslarin lahana corbasi (borsh) tavsiye ederim. Gem bagirsaklari hemde cok guzel zayiflatiyor
birkaç yıl önce ben de denemiştim. benim sorunum şişkinlikti.çok az yesem bile hemen karnım davul gibi olurdu. bu kürü uyguladım ve faydasını gördüm. şimdi tekrar uygulamayı düşünüyorum.
kızlar merhaba bende fazla kilolarımdan şikayetçiyim.internette araştırırken bu lahana suyu dikkatimi çekti ve yapmaya karar verdim.bugün altıncı günüm.19 martta 78,8 ile başladım,bu sabah tartıldığımda ise 76,8 kg çıktım.bu beş gün yediklerime çok dikkat ettim.kesinlikle ekmek şekerli şeyler yemedim,bol yoğurt yedim.3 lt karbonatlı su içtim,günde 2 bardak yeşilçay içtim ve akşam 7 den sonra karnım açlıktan zil çalsa bile bişe yemedim.önemli olan kararlılık,bıkmamak yarıda bırakmamak.ben şimdiye kadar defalarca başladım 3 günden fazla dayanamadım,inş bu sefer kararlıyım.hedefim hazirana kadar 65 olmak.umarım başarabilirim :)
Bende bugün basladim lahana suyu kürüne yediklerime dikkat ederek ve yuruyus yaparak kilo vermeyi umit ediyorum 156 boyum kilom 58 bendede göbek sorunu var
Bana Cevap veren olmadı ama ben sebzeleri haşlıyorum daha sonrasında bol limon sıkıyorum cok az da tuz katarak miss gibi yiyorum. 3 kilo gitti bile. Blender dan geçirip yemek tam bir işkence. Kendinize işkence yapmadan benim yaptığım gibi deneyin derim. Gayet lezzetli bir çorba oluyor.
Hangi sebzeler? Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Ben bügün diyete başladım ve sadece çiğden rendelenmiş 1 kerevizle, 1 havucu, 2 yemek kaşığı yoğurtla karıştırıp soğuk meze gibi tükettim. Siz hangi sebzeleri kullanıyorsunuz bir de 3 kilo verdim demişsiniz ne kadar sürede verdiniz?
lahana çorbasındaki sebzeler;
3-4 yaprak lahana
yarım kereviz
2 adet Domates
3 baş Soğan
3 tane Biber
Bunları bir güzel iyice pişene kadar haşlıyorum. Çok az tuz ve bol limon sıkıyorum. Bu şekilde tadı güzel oluyor. Sebze tanelerini yedikten sonra suyunu da üstüne içiyorum. Sonuç; 1 hafta 3 kilo.
Başarılar :)
Merhaba bayanlar...
Ben de 4 gündür lahana çorbası diyeti yapıyorum. Bu sabah tartıldığımda tam 4.4 kilo verdiğimi gördüm. Çok mutlu oldum :) Hayatımda böyle kolay kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Lahana çorbasını içmekte biraz zorlanıyordum ama bu sabah biraz su katıp içmeyi denedim. Tadı eskiye nazaran daha iyi geldi. Diyete harfiyen uyuyorum. Çorba çok doyurucu, hiç açlık hissi yaşatmıyor. Aralarda yeşil çay içiyorum. Şu an 72.2 kiloyum, 60'a düşene kadar diyeti sürdürmeyi planlıyorum.
Herkese bol kilo kayıpları dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?