bende bugün başlıyooorumm 1 lt suya 6-7 yaprak beyaz lahana atıp pişirecegim. limonlu olarak 2 bardak içeceğim. 7 gün devam ettireceğim haftaya sonucu yazacağım kızzlar. bakalım nasıl bir tadı var.
salıdan beri içiyoorum ben faydasını göööördüm kesinliikle. 1.5 kg verdım şuanda ama sabah 5 30 dan 6 30 a kadar spor yapıyoorum. 1 bardak kefir içiiiyoorum. 2 bardak lahana suyu içiyoorum.bir nevi detoks yapıyoorum. kıızlar tavsie ederim. tokta tutuyoor. tadı o kadar iğrenç degil.
günde iki bardak lahana suyu ikisini de sabah mı içiyorsunuz? bir de aç karnına mı içiyorsunuz acaba?
:sm_cool::hooray:
Geçen hafta detoks uyguladım.
sabah : 1 adet yeşil elma / 20 gr light labne
Lahana yemegi yaptım - beyaz lahana 7-8 yaprak + karnıbahar +soğan + domates +1 limon . 1 lt suyun içine bütün malzemeleri kattım. yağ koymadım . tuz ve nane ekledim yarım saat pişirdim. onu yedım öğlenleri
1 saat sonrada 2 bardak lahana suyunu içtim. gün içinde 4-5 fincan yeşil çay tükettim. 1 bardak kefir içiyorum . su tüketiyorum. 2.5 kg verdım bu hafta.
aralarda elma
saat 6,30dan sonra bişey yemedım. geçen hafta 3 kere sabah 6:00 dan 7:00 a kadar yürüdüm ve güç egzersizleri yaptım.birde akşamları Ankarada oturuanlar bilirler Cinnahtan Sıhhıyeye kadar yürüyorum 1 saat yokuş aşağı.
3 ayda 20 kg verdim.
Arkadaşlar burdaki formül toksin atmak için, bunu zayıflama amaçlı kullanacağımız zaman; 1/2 litre kaynayan suya 4 yaprak elimizle parçaladığımız lahanayı ekleyip ağzı kapalı 3 dakika kaynatıyoruz, sonra 20-25 adet maydonoz ekleyip 2 dakika daha kaynatıyoruz. Toplam 5 dakika oluyor. Ilıdığı zaman cam bir kaba süzüp, sabah akşam yemeklerden önce içiyoruz. İçmeden hemen önce 2 yemek kaşığı limon ekliyoruz( sadece içeceğimiz kısma). Ben bu sabah uygulamaya başladım, lahanalar bitmeden. şu an 58.100 gr. kilom. Böyle 7 gün yapıyoruz, 3 gün ara veriyoruz, tekrar 7 gün yapıp 3 gün ara veriyoruz ve tekrar 7 gün yapıp 3 gün ara veriyoruz. Ben sonuçlarımı iletirim size.. Burada da yapan ve öneren bir arkadaş var, o da bilgi verebilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/selul...ldenediklerim-sonuc-aldiklarima-goz-atin.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?