Kızlaarrr pes etmeyiinnn sakın,kimi bünye kolay verir kimi zor tamamen kişiden kişiye değişir.Ama zaten genel olarak şu da bilinirki bünye öncelikle direnç gösterir belirli bir süre ve o sure kışıye gore değişir.İşte asıl o direnç süresi bittikten sonra artık bünye kilo vermeye başlar yavaş yavaş zaten en sağlıklı ve kalıcı olanı da budur.Sakın pes etmeyin derim ben.Ben de bu küre dün başladım bakalım ne olucak cok ınanarak başladım yalnız :)) bakalım.ama dünden beri inan normalden 3 kat fazla tuvalete gıttım dunden beri:sm_cool: bu da işe yarıycanın kanıtı olsa gerek akşamlarıda elimden geldiği kadar egzersız yapmaya calışıyorum.En kötü ihtimal bağişiklık sıstemını guclendırır kılo veremesem bıle cunku buna ıhtıyacım var .Unutmayın kızlar inanmak başarmanın yarısıdır demişler hihoyyyt sabırlı olun bu arada da yemenıze ıcmenıze biraz dıkkat edın eminimki işe yarıycaktır yerimseniben
ben de pazartesi gun basladim lahana suyu icmeye henuz bi degisiklik olmadi sabirsizlikla bekliyorum kucucuk bir umut vermesini/ elimden geldigi kadarda az yemeye calisiyorum ama inanin kendimi zor tutuyorum/ deneyimlerimizi ve sonuclari buradan paylasmaya devam edelim hem de birbirimize destek oluruz
günaydın kızlar,ben az önce 750 ml kaynamış suya 5-6 lahana yapragı attım 7 dk kaynattım ,lahanları suyun içinden çıkartmadan ılımasını bekliorum,ılıdıktan sonra süzüp içicem,kaşıkla bi tadına baktım yazılanlar kadar kötü değildi sanki,yanlış bişimi yaptım acaba,bu şekilde 1 hafta yapıcam sabah akşam.... yanlışım varsa biri beni düzeltebilirmi acaba.5 kılo vermem lazım,sağlıklı zayıflamalarımız olsun inşllah..:))
arkadaşlar pes etmeyin devam edin lahana suyunda ben ikinci haftadayım 3 kilo verdim şimdilik .kardeşim geldi onla yürüyoruz 2 saat onunda cok faydası oldu ama lahana suyu yanında maydanoz suyuda içiyorum tok tutuyo aklıma hiç yemek gelmiyo sizde deneyin isterseniz...
simon 83 bu lahana suyu ve maydonoz suyunun yanında herhangi bi rejim uyguluomusun yoksa yediklerine dikkat ederekmi verdin 3 kiloyu? çok ii ya 3 kilo az diil neticede,tebrik ederimm...kolay alıoruz vermeye gelince veremios nedir bu yaaa...
ilk zamanları lahana ve maydanoz suyu iştahımı kesti ama şimdi bir degişiklik yok sanırım vucut alıştı ama dedgin gibi cok cabuk kilo alınıyo.ilk zamanları dikkat ettim yediklerime ama şimdi kardeşim geldi yiyorum onla ama o var diye günde 2 saat yürüyorum onun faydası oldu sanırım ama şimdi kilo vermem durdu 3 kilo kaldı ideal kilom için inş onuda veririm
teşekkür ederim simon inşallah veririz kilolarımızı ya,benim 3. günüm ama henüz bi değişiklik yok canım sıkıldı..yürüyüşe de çıkıorum hergün ,yediklerimede dikkat ediorum ama bakalım devam edicem pes etmek yok..
3 günde belli olmaz 1 yada 2 hafta gecmeyince ama ben yeni bir macun ismi duydum narekşili macun ayda 3 kilo verdiriyormuş onu denicem o 3 kiloyuda öle vermeyi düşnüyorum bir etkisini görürüsem yazarım.
3 günde belli olmaz 1 yada 2 hafta gecmeyince ama ben yeni bir macun ismi duydum narekşili macun ayda 3 kilo verdiriyormuş onu denicem o 3 kiloyuda öle vermeyi düşnüyorum bir etkisini görürüsem yazarım.
ya başka yerlerde 5gün kullanın 3gün ara verin tekrar 5 gün kullanın dio. bişey sorucam bi kerede 2 bardak su çıkıyo bunun birini sabah birini akşam mı içicez yoksa akşam için ayrı mı yapıcaz???
ya zaten kilo verdikten belli bi süre sonra kilo verme duruo,baya bi yavaşlıo metabolizma..sen 3 kilo vermişsin şimdi yavaşlama dönemindesin,genede devam et tabii bırakma..o dönem geçtikten sonra tekrar başlıo vücut kilo vermeye.
lahana suyunu yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum.
evet yediklerime dikkat etmedim 5 hafta boyunca
günde 2 bardak cumartesi-pazar ara veriyorum...
ama şunu söyleyimki benim ne göbeğim nede beli kaldı.bel çizgim düzdü.ama şimdi artık kıvrım oluştu.ben çok memnunm şimdilerde karbonhidrat diyetiyle beraber yapıyorum.inş zayıflıcam artık......
benim 5. günüm henüz bi faydasını görmedim lahana suyunun..devam ediorum bakalım ,sabahları nerdeyse 1,5 saat te spor yapıorum ,yediklerimede dikkat ediorum ama yok gitmio henüz erken olduğu için belkide ama bırakmıcam her ne kadar gına geldiyse de:))) 5 kıloo vermem lazım yaa
arkadaşlar ben bi tecrübemi sizinle paylaşmak istiyorum..
ben laha çorbası diyetiyle 7günde 5 kilo verdim:teytey: ve hiç sporda yapmadım bol su içtim diyet listesini harfiyen uyguladım..tamam çorbanın tadı iğrenç ama içilmicek kadar değil içine bol nane ve pul biber attım güzelleşticokacimcoook hızlı kilo vermek zararlı ama bence iyi bir yöntemhihoyyyt
çok iyi kilo vermişsin canım ya tebrik ederim,inşallah geri almazsın..anlatırmısın biraz nasıl yaptın ,hergün çorbamı içtin, sabah kahvaltı yaptınmı?yoksa kahvaltıda da mı çorba içtin..
ya acaba bu kür emzirirken yapılabilir mi bilen varsa yazsın lütfen bebeğim 5 aylık, yediklerimi çok kısmam bayağı bi yiyorum çünkü sadece ekmeği bile her öğünde 2 dilime düşürsem sanırım fayda eder sütüm de azalmaz diye düşünüyorum yani aynı yeyip sadece ekmeği 2 dilime düşüreyim + lahana suyu ne dersiniz? normalde sabahları 4 dilim akşamları da 4-5 dilim ekmek yiyorum hem de öyle çok ince dilim falan değil :))