Lahana suyu ile zayıflayabiliyorum ancak midem bulanıyor.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.558
297
Arkadaşlar lahana suyunu deneyen var mı ? Düzenli olarak haftanın 3 günü spora gidiyorum ve yemeklerden önce bir su bardağı olmak üzere ender saraçın lahana suyu tarifini deniyorum. Beni tok tutuyor, ancak düzenli olarak 40 gündür kullandığım için artık aynı tattan midem bulanıyor. Faydası oluyor ancak mide bulantımın önüne nasıl geçebilirim.

Lahana suyu ile zayıflamadeneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...

Lahana suyu kürü:

Yaklaşık olarak 600 ml suyun içine dört, beş adet beyaz lahana yaprağını koyuyoruz ve hafif ateşte 7-8 dakika süreyle pişiriyoruz. Daha sonra lahana suyumuzu, temiz bir kaba, şişeye alıyoruz, ve diyetimize başlıyoruz. Haftanın ilk beş günü, yemeklerden önce her sabah uyanınca, kahvaltıdan sonra 150 ml lahana suyu içiyoruz, daha sonra kahvaltımızı yapıyoruz. öğlen yine aynı şekilde, akşam yemeğinde yine aynı terkibi uyguluyoruz. Bu yöntem lahana suyu ile zayıflarken, ilk beş gün boyunca bu şekilde sürdürülmelidir. Beşinci günden itibaren, diyetimizin ikinci haftasında her gün, sadece bir su bardağı içiyoruz, lahana suyundan, üçüncü hafta iki günde bir, bir su bardağı lahana suyu, dördüncü hafta üç günde bir lahana suyu, bu şekilde her geçen hafta gün sayısını arttırarak lahana suyumuzu azaltıyoruz. Yedinci haftaya kadar bu diyeti uyguladığınızda, sizde farkında olacağınız bir kilo düşüşü yaşayacaksınız, bu diyeti uygularken spor yapma gibi bir lüksünüz var ise, daha faydalı ve yararlı olacaktır. Yüzme, egzersiz gibi sporlar idealdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
soğan suyu zayıflatıyo diye duydum kaynatıp suyunu içiyolarmış ilgilenenlerin belki dikkatini çeker araştırmak lazım

40 gündür uyguluyorum demişsiniz,bu süre zarfında ne kadar kilo verdiğinizi paylaşabilir misiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…