• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana Çorbası Diyeti

cananozcan80

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
23
0
6
İstanbul
10 kilo kadar fazlam var. Bir arkadaşım lahana çorbası diyetiyle bir ayda 13kilo verdiğini söyledi ama hem tadı iğrençmiş, hem de sağlıksız bir diyet olduğu konusunda uyarılar var. Aranızda lahana çorbası diyetini uygulayıp memnun kalan var mı?

10 kilo kadar fazlam var. Bir arkadaşım lahana çorbası diyetiyle bir ayda 13kilo verdiğini söyledi ama hem tadı iğrençmiş, hem de sağlıksız bir diyet olduğu konusunda uyarılar var. Aranızda lahana çorbası diyetini uygulayıp memnun kalan var mı?

canim o diyetlerin hepsi fasa fiso.. bos islerle ugrasma.. ne yedigine dikkat et, spor yap ve bolca su ve yesil cay ic!

Ben 3 gün yaptım akşamları pekte uyamadım ama kaçamaklar oldu 2 kilo kadar gitmişti sonra regl oldum ve iştahım açıldı bir haftadır deli gibi yiyorum 1 kilo aldım ama 1 kilo vermiş durumdayım neticede..

Ben 3 gün yaptım akşamları pekte uyamadım ama kaçamaklar oldu 2 kilo kadar gitmişti sonra regl oldum ve iştahım açıldı bir haftadır deli gibi yiyorum 1 kilo aldım ama 1 kilo vermiş durumdayım neticede..

3 günde 2 kilo çok tehlikeli değil mi ama yaa işte? sonuçta herkes hızlı kilo vermek istiyo ama bu kadar hızlısını blemedim. bi doktor çıksa açıklama yapsa da rahatlasak

Back
X