canım öncelikle ALLAhım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.çorbayı hergün tazemi yapıyordun. yada kaç günde bir yenisini yapmak gerekiyor
Arkadaşlar ben de başlamak istiyorum bu çorbaya ama kereviz koyamam daha önce anaroksiya hastalığı geçirdm miğdem çok hassas şimdi 55 kiloyum bi düşüyorm çıkıyorm o da en fazla 52 oluyorum 50 olamadım bi :S Size bir sorum olcak bu çorbayı püre haline getirmeden içsem olur mu ki ? Bir de koşmaya vaktim olursa koşarım ama olmazsa ip felan atlmaya çalışcambunun faydası olur mu sizce ?şimdiden teşekkürler (= kilosuz günler eheh [/QUO
ben püre halinde hic icemedim igrenccccc.... normal yemek gibi yapiyorum hep..ben cok faydasini görmüstüm insallah bu seferde öyle olur
valla bu çorbayı içebilen arkadaşları çok yürekten tebrik ediyorum ben de denedim bi kaç kilocuk fazlalığım var.Çorbayı pişirdim ama maalesef içmedim hatta bi daha lahana görmek bile istemiyorum bi kaç gün kokusu ağzımdan gitmedi çok azimliyimdir genelde ama bu çorba azmimi kırdı.bir tam kase bile içemedim tatlandırmaya çeşni kazandırmaya çalıştıysam da olmadı.Ama çorbayı içmeden yediklerime dikkat ederek bide saatlerce yürüyerek bir haftada 2 kilo verdim hiç bir lüksümden kısmadan.size ideal kilonuzla hafif günler.
a.s. 10 günde canım bayramdan önce başlamıştım bayramda çorba içemedim dikkat etmeye çalıştım sonra bıraktım kaydirigubbakcemile2Ne kadar zamanda verdin canım 4 kiloyu ben de vereblirinm inşallah poffffff a.s.
1300 kalorilik diyet yapıyorum,ana yemek ve çorba yerine,lahana çorbasını içsem, ama diyetisyenin verdiği diyetle birlikte. Yine kilo verdirirmi acaba???????????
klava:bende lahana corbasına baslamak ıstıyorum acıl 2ay ıcınde 15 kılo vermem gerekıyo cunku hamıle kalmak ıstıyorum.diyetisyene gıdıyorum ama hıc bı ıse yaramıyo (((