Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu lahana çorbasında kimisi fasulye yeşil soğan koymuyor hangisi kilo verdiriyor kimisi sadece lahana dan yapıyor çorbayı.kafam karıştı

ya ben bu bayramda 4 kilo aldım :lepi:
onları versem yeter. 4kilodan sonra içmeye devam etmesem geri almam dimi? boşuna bozmıyım ağzımın tadını :1ninca:

selam arkadaslar...

Ben gecen sene bu diyetle 75 kilodan 63 kiloya düstüm ilk 8 kilosu ilk haftada gitti..sonra iki üc gün ara verdim ama cok dikkat ettim fazla kalorili yemekler yememeye geriye kalanida ondan sonra gitti... Tam sevindim ohh be dedim. Hamile kaldim (kaza).....dogumda 90 kiloydum... Kizim simdi 3 aylik oldu sütümde kesildi... kilom ise yine 75 ..Corbayi pisirdim yarin basliyorum ..Insallahhhhhhh kilolari yilbasina kadar eritirim... cok diyetler denedim ama en basarili bunda oldum kesin veriyorsunuz kilo.. benim bir arkadasim sirf günde iki kere corba ve normal yemek bir ögün yiyerek 30 kilo verdi.. Süper bir diyet bu....kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:
maşallah bebeğin için canım Allah büyüdüğünü de göstersin.

sen nasıl yaptın çorbanı anlatır mısın ?
bir de sadece çorba mı içtin, yanında yedin mi bir şeyler ?

selam canim sagol...

ben corbama...

lahana
havuc
yesil sogan
maydanoz
yesil biber
kereviz....

bunlari kullandim.. önceki deytimdede aynen böyle uyguadim...
internette yazdigi gibi umaya calistim..
birinci gün corba ve diledigince meyve ama meyve yemedigimde olmustur
yaninda kahve cay sekersiz ve bol su ictim..

ikinci gün corba ve bol sebze salatalik ve havuc yedim...

geri kalan günlerini tam olarak takip etmedim ama bol corba ictim..
zaten ne kadar cok icersen o kadar faydali...
bu corbanin icindeki lahanin ve diger maddelerin hic kalorisi yok.... evet biliyorum cok igrenc ama ilk iki günü atlatirsan zor gelmiyor.. cükü kilo verdigini görüyorsun... son iki günde biftek dahi yiyebiliyorsun ama ben genelde corbayi ictim bol acili ictigim icin bolca su da icebildim .. inan ben cok diyetler denedim ama bi beni baya sasirtti insan okuyunca inanasi gelmiyor bir haftada 8 kilo... ama cidden insan veriyor spor felan yapmadim yaninda ...günde 5 tas icmeye bak... zor biliyorum mide kabul etmiyor ama insan birazcik azimli olmali ben hep 58 kiloydum 175 boyda dogumlarda hep 30 kilo aldim ve en son iste 63 kadar düsmüstüm... insallah gene düserim ama bildiririm burda

bu arada hemserimsin :-)

Son düzenleme:
yaa canım hepsi güzel hoş ama o kerevizin tadı beni mahvettiiii :bbo:

midemi o kadar bulandırdı ki pipetle içtim ama faydasını göremedim malesef... tekrar mı başlasam napsam :uhm:

canim hemsom :-)

zaten sen 65 kilosun gördügüm kadariyla zayiflaman icin bir sebeb yokki .. ben 75 kiloyum ... herzaman zayif olan birisi olarak bu halimde bile cok sisko geliyorum kendimde :-)

yaa birkaç kilocuk daha vermek istiyorum hemşocum izmirin kızları malum :eek: onları görünce kendimi kilolu hissediyorum, boyum 172 ama birkaç kilo daha vermek istiyorum...

canim hemsom :-)

zaten sen 65 kilosun gördügüm kadariyla zayiflaman icin bir sebeb yokki .. ben 75 kiloyum ... herzaman zayif olan birisi olarak bu halimde bile cok sisko geliyorum kendimde :-)

canım öncelikle ALLAhım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.çorbayı hergün tazemi yapıyordun. yada kaç günde bir yenisini yapmak gerekiyor

Arkadaşlar ben de başlamak istiyorum bu çorbaya ama kereviz koyamam daha önce anaroksiya hastalığı geçirdm miğdem çok hassas şimdi 55 kiloyum bi düşüyorm çıkıyorm o da en fazla 52 oluyorum 50 olamadım bi :S Size bir sorum olcak bu çorbayı püre haline getirmeden içsem olur mu ki ? Bir de koşmaya vaktim olursa koşarım ama olmazsa ip felan atlmaya çalışcam :KK70: bunun faydası olur mu sizce ?şimdiden teşekkürler (= kilosuz günler eheh :-)

elbette kereviz olmadan da zayıflarsın, sonuçta lahana da kilo kaybettiriyor, ama kerevizli olan çorba kadar etkili olmaz sanırım :uhm:

dikkat et çok yorma kendini birden. çorba halsiz bırakıyor zaten, çok kendini zorlayıp da kötü olma alimAllah :nazar:

Sağol canım a.s. annem beni gebertir zaten bi öğrense :eek: Peki sen püre şeklinde mi içtin tüm sayfayı okudum pipetle içebilmişsn sanırım küçük küçük doğrayıp yesek olmaz mı cokacimcoook :uhm:

suan yapıyorum corbayı..:içelim:
ama ben kerevız koymadım havuc bol sarımsak nane ekledım ve bulyon tabıı..cokacimcoook
blendırdan gecırıp ıcıne lımon eklıycem..:icecream:

ben de blendırdan geçirdim, yoksa hayatta o büyük kereviz saplarını yiyemezdim :bbo: Allah kolaylık versin içenlere a.s.

tabiki küçük parçalarla da olur, midenin kaldırmasına bağlı kaydirigubbakcemile3

ben de blendırdan geçirdim, yoksa hayatta o büyük kereviz saplarını yiyemezdim :bbo: Allah kolaylık versin içenlere a.s.

tabiki küçük parçalarla da olur, midenin kaldırmasına bağlı kaydirigubbakcemile3

once blendırdan gecırdım ..
daha sonra tencerede ıkı kasık zeytınyagıyla azıcık salca kavurdum ole renksız tuzsuz ıcemem..:dilcikar:
blendırdan gecırdıgım corbayı tencereye dokmeden once de un eledıgımız elekler var yaa tencerenın ustune onu koydum posasını eledım..yerimseniben
tam bı corba hemde enfes bı corba oldu..cokacimcoook
bol bol sarımsaklı nane ve lımonlu..
ıcemeyenler bırde boyle denesın cıdden guzel bır corba oluyor..:lepi:

arkadaşlar ben çok sadık kalamamakla beraber cokacimcoook 4 kilo verdim 56 kilo 160 boy şimdilik idere eder dimiihihoyyyt

X