- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
bugün 2. günüm. 1kilo 200gr vermişim. bu sadece ödem olsa da kendimi daha iyi hissediyorum. benim diyetim biraz zorlu geçiyor. çünkü annem sürekli kurabiyeler pastalar yapıp duruyor. ama çorbamı seviyorum. hedefim 8kg vermek (55kg olmak) umarım istikrarlı bir şekilde devam eder ve istediğimiz kiloya sahip oluruz :)iyi günler , bende lahana diyetini uygulamaya başlayanlardanım ve ilk deneyimim 2. gün bitiyor . ilk gün 77.6 kg ile başladım 2.gün tartıldıgımda 76 kg olmustum :) bu benim için çok büyük moral oldu .. umarım 7 günün sonunda gözle görülür bir fark yaşarım , hedefim eski kiloma ulaşmak gerçi o biraz zor ama (52 kilo )en azından ağustosa kadar 57 kg olmak yani 20 kiloya veda etmek istiyorum , benim gibi sıkı diyetle hedefi büyük olan arkadaşlarımla yaşadıklarımızı paylaşmak ve güç almak istiyorummm
20 kilo şu an çok zor geliyor ama başarmalıyımmm
benim 4 gün bitti 5. gündeyim sabah 74,5 kg olmuştum 4 günde 3 kilo azalmışım :) hedefim büyük stres yapyorum biran evvel eski kiloma dönmek elbiselerimi giyebilmek istiyorum .. senin çok fazla sıkıntın yok bence bu diyeti 2 defa uygulasan birde dikkat edip 1 saatlik yürüyüsünü yapsan hergün 8 kilo bişey değil yaniii ... kolay gelsinn cnmbugün 2. günüm. 1kilo 200gr vermişim. bu sadece ödem olsa da kendimi daha iyi hissediyorum. benim diyetim biraz zorlu geçiyor. çünkü annem sürekli kurabiyeler pastalar yapıp duruyor. ama çorbamı seviyorum. hedefim 8kg vermek (55kg olmak) umarım istikrarlı bir şekilde devam eder ve istediğimiz kiloya sahip oluruz :)
doğru diyosun ..bildiğin kilo koruma diyetin varmı?şok diyetler verdirdiği kiloları hızlı bir şekilde geri aldırıyor. bu yüzden diyetim bittikten sonra kendi hazırladığım kilo koruma diyet programını uygulayacağım. size de öneriyorum. şok diyet yaptıktan sonra mutlaka ardından direk normal yeme şeklinize dönmeyin.mutlaka 15 günlük bir kilo koruma diyeti uygulayın
Tadi hosunuza mi gitti :) guzel miSlm arkadaşlar bende bugün denedim tadı hoşuma gitti inş faydasını görürüm deneyip kilo verenler var mı günde ne kadar içiyosunuz ekstra bişeler yapıyo musunuz
Evet soğan acı biber falanda kattım yenilmicek gibi değildi ilk defa olduğu için mi öle geldi acabaTadi hosunuza mi gitti :) guzel mi