Lafa bakkk...

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
Slm arkadaşlar, problem eşimle ilgili; kendisinin bi durumu vardı eğer o durum olursa sana hediye alıcam dedi( değeri 300 liralık max. Bişey) neyse o olayı istediği şekilde sonuçlandı, bende aşkım hediyemi ne zaman alıyodun dedim, neyse bunun surat düştü bende bişey demedim, sabah bunun surat asık işyerine gidince dedim sabah neden öyleydin? " çok masraflısın" dedi bana, bende ne masrafı kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum, eve katkım da az olmayan miktarda var , evhanımı olsaydın napıcaktın dedim, bu sinirlendi( bu arada eşim çabuk parlayan, aşırı da cimridir) iyi masraflıysam Maaştan hiç bi katkı yapmıyım sen tek geçindir evi dedim, masraflıymışım ya dedim, bu köpürdü, en son bana paranı da s... M dedi çok affedersiniz ama, bende bişey yazmadım, benim suçum ne napıyım

Aaa delinin zoruna bak.
Hem kendisi hediye alıcam diyor hem de masraflısın diyor dengesiz.
Sürekli küfür eder mi böyle?
Ben olsam paramdan 5 kuruş vermezdim madem paramla cinsel münasebette bulunmak istiyor tövbe tövbe

Tepesi atınca eder, sonra özür diler ama iş işten geçiyo tabi kendisi hediye alıcam dedi, az buz da değil kazancı, İnan bi masrafımda yok üstüme başıma( gizli gizli) kuaförüme, yol param falan kendim karşılarım, en son aldığı doğum günümde bluz etek, ona da surat asıldı ya

Cimri erkekle hayat çok zor.
Nişanlıyken anlamadın mı hiç.
Bir süre kendini çek, paranı da verme.

Uzatmamak lazım; az ve öz lafla derdinizi anlatsaydınız daha fazla etki ederdi." 300 Lira için bu kadar karaları bağladığına değermi; sen teklif ettin diye ben takıldım, ben kendime alırım; sen sıkma canını" deseydin.

Gerçek derken??
Hani esin sana masrafliyim deyince sende aciklama yapmissin ya kendi masraflarimi karsiliyorum eve de katki sagliyorum diye. Erkekler boyle maddi konularda hassas davraniyor. Diyecek bir sey bulamayinca sinirlenmistir. Haksiz cunku size masraflisin demekte. O anlamda gercekler sinir yapmis dedim. Yanlis mi anlasildi

Ben o olay kapandı sandım, o surat yapınca bişey demedim. Ama sabaha kadar aklında yer etmiş

Haklısınız, pardon kafam hiç üzerinde değil anlamamışım

cimri adamla ömür geçirmek zor
durumu olmaz anlarım ama varken yok diyen adama hiç tahammül edemiyorum.

karısından para sakınmasa, mutlu edebilmek için uğraşsa keşke. ama bazı erkeklerin hamurunda bu var.

Ya herşeyi kabul ederim de cimri bir erkek çekilmez ya hem cimri hem terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…