Lafa bakkk...

işine gelmemiş paşamızın.... sen de ona şöyle yazsaydın söz vermek g..t vermeye benzemez... neyse siz gene de yazmayın ama haketmiş bu lafı :)) çalışmasan herhalde kimbilir ne eziyetler yapar sana...

sen buna fazla yüz vermişsin
Kavga dan nefret ediyorum, annem babam hep kavga ederdi. Minicik bi kızken ben babamın yüzünü güldürmeye çabalardım, aman kızmasın bağırmasın diye. Şimdi o çaba da eşime. Kızın yazgısı anasının yazgısı misali

Îmanın bi masrafımda yok aldıklarımı gizli saklı alıyorum, sonra onun stresi. Kendi giderimi kendim karşılıyorum, eve de katkı yapıyorum, hediyeyi diyen de kendi

çalışan insansın niye gizli saklı alasın... para senin emek senin... ayrıca ne yapsak masraf oluyor kremde mi sürmeyelim :) ölcez gitcez yemiceksek niye çalışıyoruz...

işine gelmemiş paşamızın.... sen de ona şöyle yazsaydın söz vermek g..t vermeye benzemez... neyse siz gene de yazmayın ama haketmiş bu lafı :)) çalışmasan herhalde kimbilir ne eziyetler yapar sana...
Aynen, çalışmasam evlenmezdi galiba, çalışan bir bayan alırdı illa ki

çalışan insansın niye gizli saklı alasın... para senin emek senin... ayrıca ne yapsak masraf oluyor kremde mi sürmeyelim :) ölcez gitcez yemiceksek niye çalışıyoruz...
Bi toka ya gözleri patlıyo, bekarken farketmiştim de bu kadar! Değil

Sizden masrafları karşılamak anlamında daha fazla bir beklentisi olabilir.
Gizli olarak üstünüze başınıza bir şeyler aldığınızı belirtmişsiniz. Cimri insan kaşınızı aldırdığınızı bile farkeder ve buna bile takar. Belki sizin de kenara para koymanız gerektiğini falan düşünüyor, yaptığınız haklı masraflar kendisine dokunuyor olabilir.
Tavrı ve üslubu çirkin, kusura bakmayın. Dahası verdiği sözleri tutmayan erkekler bazı kısasları hak eder.
Neden bu konuyu kapatıp bir, iki ay sonra kendisine "Elime para geçecek, doğum günün için ne istiyorsan bak ve bana söyle hayatım" gibi bir teklif yapmıyorsunuz.. Sonra da almayın, düşük bütçeli minik bir hediye alın. Sorarsa "Onu çok masraflı bulduğunuzu, aile bütçenizi düşündüğünüzü" söylersiniz. Madem üst perdeden söz verilip tutulmama genişliği var, ve tavır değişecek bir şey olmadığını gösteriyor, bence yaşadığınız düş kırıklıklarını benzer şekillerde yaşattırın.
Karakteri değişir mi bilinmez, ama sizi iyi hissettireceğini düşünüyorum.

adamın siniri bozulmuş var demek bi derdi

Fark ediyo canım etmez mi, kardeşimin diyorum o verdi diyorum, annem aldı diyorum,

canım senin hiç bir sucun yok erkek evi gecindirmek zorunda birde verdiği sözü tutmak zorunda.

madem öyle katkı sağlamamak lazım gerçektende işte biz kadınlar kıyamıyoruz malesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…