düşünmüyorum, senin paranı s.....m diyene( çok affedersiniz)bu adama yine para vermeyi düşünüyor musunuz
O bi oda da ben bi oda da konuşmuyoruz, gittiği yere kadarCimriliğini bi yana bıraktım çok terbiyesizce söylediği.Hep küfredip özür dilermiş bir de.
Eşi olmayı bırakın bir bayan karşısındaki ya bayan
ayy bundan bi tane de bende var sevgililer gününde benzerini yapmıştı.. ben onun cimriliğiyle dalga geçiyorum artık. ama tepem atınca da gidip büyük harcalar yapıyorum ,en son 4metrekarelik bir halı alınacaktı alma gerek yok boşver vs.. diye diretti sırf para gitmesin diye, gelmedi benle halı bakmaya gittim 700 lira verdm aldım geldim "alma gerek yok dediğin herşeyin gidip en pahalısını alıcam bundan sonra haberin olsun" dedim. şimdi halının üstüne örtü örttürmeye çalışıyor kirlenmesin diye
yani ben bu konularda asla cok doğruyumdur diyemem hatta ilişkiler konusunda galiba basarısızım. Evet belki de böyle talepkar olmak lazım ama ben sana şunu alıcam dese ben öyle soramazdım hatırlamam asla çekirinirm. Alacaksa alsın zaten. Seninli bi de cimriymiş tam da damarına basmıssın :)Slm arkadaşlar, problem eşimle ilgili; kendisinin bi durumu vardı eğer o durum olursa sana hediye alıcam dedi( değeri 300 liralık max. Bişey) neyse o olayı istediği şekilde sonuçlandı, bende aşkım hediyemi ne zaman alıyodun dedim, neyse bunun surat düştü bende bişey demedim, sabah bunun surat asık işyerine gidince dedim sabah neden öyleydin? " çok masraflısın" dedi bana, bende ne masrafı kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum, eve katkım da az olmayan miktarda var , evhanımı olsaydın napıcaktın dedim, bu sinirlendi( bu arada eşim çabuk parlayan, aşırı da cimridir) iyi masraflıysam Maaştan hiç bi katkı yapmıyım sen tek geçindir evi dedim, masraflıymışım ya dedim, bu köpürdü, en son bana paranı da s... M dedi çok affedersiniz ama, bende bişey yazmadım, benim suçum ne napıyım
Ev hanımı olduğunda evlenmeyecekse demekki sevmemiş oluyor eşini.erkeğin görevi evini geçindirmek değil mi.ev Hanımı olsanız sizinle evlenmezdi demek ki . o size ya işsiz olsaydım diyor mu ? hayat Müşterek . bir Lütuf değil ki yaptığınız . ev masrafı ortak olacaksınız tabi ki . diğer kısımda Haklısınız . bir de almayacaksın neden alıcam diyorsun ki eşiniz belki de sürpriz yapar .
Slm arkadaşlar, problem eşimle ilgili; kendisinin bi durumu vardı eğer o durum olursa sana hediye alıcam dedi( değeri 300 liralık max. Bişey) neyse o olayı istediği şekilde sonuçlandı, bende aşkım hediyemi ne zaman alıyodun dedim, neyse bunun surat düştü bende bişey demedim, sabah bunun surat asık işyerine gidince dedim sabah neden öyleydin? " çok masraflısın" dedi bana, bende ne masrafı kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum, eve katkım da az olmayan miktarda var , evhanımı olsaydın napıcaktın dedim, bu sinirlendi( bu arada eşim çabuk parlayan, aşırı da cimridir) iyi masraflıysam Maaştan hiç bi katkı yapmıyım sen tek geçindir evi dedim, masraflıymışım ya dedim, bu köpürdü, en son bana paranı da s... M dedi çok affedersiniz ama, bende bişey yazmadım, benim suçum ne napıyım
Alırım diyen de kendisi,işi olup al deyince surat asan da çok enteresan yaniSlm arkadaşlar, problem eşimle ilgili; kendisinin bi durumu vardı eğer o durum olursa sana hediye alıcam dedi( değeri 300 liralık max. Bişey) neyse o olayı istediği şekilde sonuçlandı, bende aşkım hediyemi ne zaman alıyodun dedim, neyse bunun surat düştü bende bişey demedim, sabah bunun surat asık işyerine gidince dedim sabah neden öyleydin? " çok masraflısın" dedi bana, bende ne masrafı kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum, eve katkım da az olmayan miktarda var , evhanımı olsaydın napıcaktın dedim, bu sinirlendi( bu arada eşim çabuk parlayan, aşırı da cimridir) iyi masraflıysam Maaştan hiç bi katkı yapmıyım sen tek geçindir evi dedim, masraflıymışım ya dedim, bu köpürdü, en son bana paranı da s... M dedi çok affedersiniz ama, bende bişey yazmadım, benim suçum ne napıyım
Tepesi atınca eder, sonra özür diler ama iş işten geçiyo tabikendisi hediye alıcam dedi, az buz da değil kazancı, İnan bi masrafımda yok üstüme başıma( gizli gizli) kuaförüme, yol param falan kendim karşılarım, en son aldığı doğum günümde bluz etek, ona da surat asıldı ya
Dediği
dediğim gibi kavgalı bi aile de büyüdüm babam sinirden kırar dökerdi, aman kızmasın babam diye babamın suratını güldürmeye çabalardım, şimdi de kocama
Ev hanımı olduğunda evlenmeyecekse demekki sevmemiş oluyor eşini.erkeğin görevi evini geçindirmek değil mi.