Lafa bakkk...

Supersin super iste buna disikusluk diyorum ben yahu, bende oyle yapiorum artik baktim uzulup aglamakla olmuyo sen kufur et sinirlen ben de alayim da bari ustune cekirdek citlerim oh aldim die hiccc

ev Hanımı olsanız sizinle evlenmezdi demek ki . o size ya işsiz olsaydım diyor mu ? hayat Müşterek . bir Lütuf değil ki yaptığınız . ev masrafı ortak olacaksınız tabi ki . diğer kısımda Haklısınız . bir de almayacaksın neden alıcam diyorsun ki eşiniz belki de sürpriz yapar .

yani ben bu konularda asla cok doğruyumdur diyemem hatta ilişkiler konusunda galiba basarısızım. Evet belki de böyle talepkar olmak lazım ama ben sana şunu alıcam dese ben öyle soramazdım hatırlamam asla çekirinirm. Alacaksa alsın zaten. Seninli bi de cimriymiş tam da damarına basmıssın :)

O hediyeyi alır dürer büker bi tarafına monte ederim saygısız adam offf!!!!

Kızgın erkekle uğraşmak zor.varmı gücün bilmem ama.hem sözünü tutmuyo hem küfrediyo zor dostum zor.şahsen ben bununla uğraşırdım.küfür kabul edilemez aslında aşkınızın gözü körmüş gerçekten.

Ev hanımı olduğunda evlenmeyecekse demekki sevmemiş oluyor eşini.erkeğin görevi evini geçindirmek değil mi.

Bende cimri desemmi manyakmı desem bilmyrm bi adamla ewlilk yapmıştım.. Zenginlikleri dillere destandı yazlıklar kışlıklar arabalar dewremülkler kiralık dükkanlar daireler ama ben 100 lirasını bile harcayamadım.. Ne tatil bildik ne gezme yıllarca ailem aldı herşeyimi.. Hatta mutfağımı bile onlar doldurdu.. En sonunda boşandık çok şükür kafam rahat.. İnsan sewdğğini mutlu etmicekse paranın ne anlmı kalıyor bilmem

hiç anlamıyorum evlilikte senin param benim param meselelerini. bence eşiniz masraflısın demek de ne kadar haksızsa siz de kendi masrafımı kendim karşılarım restini çekerken o kadar hatalısınız. bu inatlaşmanın sonu buzdolabında yiyeceklerin üstüne isim yazan ev arkadaşlığına kadar gider benden söylemesi. siz evlisiniz bunu hatırlayın, ev arkadaşı değil!

cimriyse cimride bu kabalığı nedir ya ayıp yani sonra eşe alınan bişey nevar yani 300 lira veya 500 lira üstelik çalışıp katkıda bulunuyosunuz lafı bile olmamalıydı ama neyazık ki yapmış umursamayın biraz uzgun olduğunuzu gösterin fakat bunu devamlı dile getirmeyin bazen suskunlukta herşeyi anlatır eşiniz sorarsada sabah yaptığına üzüldüm dersin güzel bir dille ifade edersiniz.

Alırım diyen de kendisi,işi olup al deyince surat asan da çok enteresan yani Ayrıca küfretmesi de hiç hoş değil yani..Benim eşimin de benzer bir durumu oldu iş yerinde ünvan değişikliği sınavına girdi kazanırsam alışveriş yapabilirsin ddi 500 liralık elbise falan istediğin şeylerden alırsın ddi..Kazandı aldım ama o kadar miktar almadım..İhtiyacım olunca da al der yani..İkimiz de çalışıyoruz sonuçta..Niye var bu kısıtlama bilmiorum..Kimse ihtiyacı yokken birşey almaz ki..Özellikle bayanlar evi masrafları daha çok düşünür bence..Allah yardımcın olsun cnm tuhafmış eşin gerçekten.

manyak deseydin
sana o demiş alıyım diye hatırlatsaydın lafı ortaya sen attın diye

Sana bir etek ve bluzu çok gören adami, çok mu aradin?

Ki sorun sadece böyle cimri olup, sana hiçbirsey deger görmemesi de degil. Asil sorun utanmadan hakaret etmesi. Bunun adi çabuk parlamak degil, bunun adi simarik olup, kendinde herseyi, herkese söyleme hakkinda buldugunu sanmaktir.

Bilemem, ben böyle bir adam ile yapamazdim, ama sen madem bu adam ile evli kalmak istiyorsun, bir kurusunu bile o adama verme. Kira, elektrik,.. hepsi kendisi ödesin. Küaförede gizli gitme. Kendine bak, istedigini al, tak, takistir. Öylelerine, böyle davranmali.

Dediği

dediğim gibi kavgalı bi aile de büyüdüm babam sinirden kırar dökerdi, aman kızmasın babam diye babamın suratını güldürmeye çabalardım, şimdi de kocama

Bu annenlerin suçu. Senin yaninda kavga ettikleri için, kötü bir evlilikte kaldiklari için.

Sirf kavga olmasin diye ezilmek daha mi iyi? Bu taktik seni uzun dönemde çok fazla yipratir. Kendine deger ver. Senden daha önemli hiç kimse yok, buna esin dahil. Senin kaderin kötü evlilik yasamak, yada ezilmek degil. Herkes yaptigi seçimlerin sonucun yasar, ki hayat bize her zaman yeni seçimlerde sunar. Bu adami çekmek zorunda degilsin mesela. Bosanmak dünyanin en kötü seyi degildir canim.

Senin aslinda acilen bir piskologa gitmen lazim. Bu geçmis travmalari atlatlatmak için ve özgüvenini toparlamak için.

ben öyle düşünmüyorum hayat Müşterek. mesela bazı erkekler de çalışan Kadınla evlenmek istemiyor Saygı duyuyorum .o zaman kızların yüzde 90 ı işi olan erkeklere mi aşık oluyor yoksa aşk için bu tip kriterler var mı ? bu tip konularda bence eğer o evde yaşanılıp çalışılıyorsa bu benim param sen ev geçindir demek yanlış . o zaman erkek de başka şeylere bu kadının görevi der ve yapmaz . işte asıl o zaman aşk olmaz . kurallar olur .
Ev hanımı olduğunda evlenmeyecekse demekki sevmemiş oluyor eşini.erkeğin görevi evini geçindirmek değil mi.

Gunumuz erkegi tipik maasla evlenen turk erkegi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…